יעוץ

yonitamit

New member
יעוץ

ילדתי לפני חודש ואני מניקה (מלא) כבר בבית החולים למרות היעוץ היה לי קשה לחבר אותו בצורה שתהיה נוחה וגם עכשיו זה לא לגמרי בסדר למרות שהוא מקבל מה שהוא צריך ועולה יפה במשקל. הבעיה היא שהוא לא מחזיק מספיק מהעטרה ולכן לי כואב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא קטן (נולד ק"ג2.3) אבל אפילו עכשיו שהוא מעל 3.5 ק"ג זה אותו דבר. יתכן שזה נובע ממבנה הפה? פה קטן השפה התחתונה והסנטר שקועים פנימה לעומת השפה העליונה ולכן יוצא שמבחינת השפה העליונה זה בסדר אבל השפה התחתונה קרובה מדי לפטמה. נראה לי גם שבגלל זה הארוחות מאד ארוכות ולוקח לו מעל שעה ולפעמים שעתיים לגמור ארוחה (עם הפסקות הרדמות בגלל התעייפותו) ואז יוצא שאני מניקה סביב השעון (בעיקר בלילה) לפעמים אפילו מתחברות שתי ארוחות... היות ויש לי עוד 2 ילדים בבית זה לא פשוט... אני כמעט לא מספיקה כלום שלא לדבר על לישון. חשבתי ללכת ליעוץ. האם יש בטיפות חלב יועצות הנקה? (אני מרעננה) יש עצות למשהו? התחלתי לפעמים לשאוב ולתת לו בבקבוק ארוחה אחת מדי פעם גם בגלל הכאב וגם בגלל הזמן וגם אם אני חייבת לצאת. אבל לא נראה לי שזה בגלל הבקבוק כי עד השבוע לא עשיתי זאת. בתודה

1טלטלים

New member
ראשית כל...

קבלי חיבוק וחיזוקים ...גדולה מהחיים! לקבל ייעוץ נוסף תהיה דרך טובה לתקן ו/או לשפר דברים,לכן מצ"ב רשימה של יועצות הנקה ברחבי הארץ... אם קישור לא זמין,את יכולה להתקשר לקו החם של ליגת לה לצ'ה 1-700-700-254 ולבקש עזרה בנושא. הרבה הצלחה בהמשך !

למעלה