יעוץ

• פותח הנושא h_i
  • פורסם בתאריך

h_i

New member
יעוץ

רציתי לשתף אתכן ולהתיעץ בקשר למקומות: מישהי מכירה את מקום בטבע, ארץ כנען, שרונית וקו האופק? מה דעתכן עליהם? אנחנו הולכים לשם היום...

אתי@

New member
אני מאוד אוהבת את שרונית

מנקודת מבט של אורחת. המקום יפה וטעים וגדול וממש אחלה - מקום ברמה גבוהה. מאזלונה התחתנה שם לא מזמן, היא בטח תוכל לתת קצת פידבקים מנקודת מבט של מתחתנת...

*שיר

New member
אנחנו די התאכזבנו מ"מקום בטבע"

המקום בעינינו (ואני יודעת שיש כאלה שלא מסכימים איתנו) לא מרגש יותר מדי. האנשים ששם הם די "פושרים (דוחפים)" ואני לא אוהבת את הסגנון הזה. כמו שכבר הזכרתי פה, הם שיקרו לנו בלי להניד עפעף שיש להם רשיון עסק בזמן שאין להם. ובכך הם חטאו פעמיים: גם שיקרו וגם אין להם רשיון. אני לא אוהבת אנשים לא ישרים. בנוסף, השירותים מבאסים מאוד, וגם הקרבה לנחל מזמינה ברחשים ויתושים (אני יודעת שהם מרססים והם אומרים שאין בעיה, אבל אני בכל זאת נעקצתי)

th

New member
אני רציתי להגיד גם

ששרונית היה ממש נחמד אבל את קו האופק הכי אהבתי כי עשו שם הגשה לשולחנות..והחתן והכלה נכנסו עם כרכרה (של המקום) והכי חשוב: אתם בידיים טובות שם!!

שירי71

New member
הייתי בביקור בארץ כנען

מאד רציתי לעשות שם, מקום מאד יפה לדעתי, למרות שיש מינוסים (קרבהלקניון וכאלה, קרבה לכביש) מקום מעוצב בסולידיות, בעל הבית איתו נפגשתי היה מאד נעים נחמד גמיש וכו´ ויש להם דיל עם מעצבת שעובדת יפה ממש. הקיצר שווה בדיקה

th

New member
נכון...יש קצת רעש מהכביש הראשי..

שירי..שמעת משהו על בין שמיים וארץ?

*שיר

New member
אני חושבת שזה נשרף לגמרי לפני חודש

חבל, דווקא היה מקום ממש יפה

שירי71

New member
משהו כמו מה? מעבר לזה שמקום נשרף?

אולי את מבלבלת אותי עם מישהי אחרת? הייתי שם ממז מזמן עוד לפני שהמקום נשרף... למה?

מזאלונה

New member
שרונית מקום נהדר!!

התחתנו בשרונית לפני חודש וקצת. המקום נפלא, אוכל נהדר, גן מקסים (אנחנו התחתנו בגן המקורה) ואנשים המקצוע שם מעולים. ממליצה בחום ואשמח לתת עוד פרטים אם תרצו!

מזאלונה

New member
אז ככה:

מבחינת המקום - מקסים. גן יפיפה, מאוד מטופח ומעוצב בטעם. לגבי האוכל - נהדר. יש מבחר מאוד גדול, המון סוגים של אוכל והכל מאוד ברמה. לגבי העיצוב - אנחנו קנינו לבד את העששיות שהיו על השולחנות והם עיצבו לנו אותם, ועשו עבודה מאוד יפה גם עם החופה. מה שגרם לנו לבחור בהם היתה המקצועיות שהם הראו, וזה התבטא בכל דבר, החל בעיצוב, דרך עזרה בבחירת אנשי מקצוע ועד לארגון הערב עד לפרטים הכי קטנים. הם די קורעים במחיר מבחינת עיצוב ( וזו הסיבה שקנינו לבד את העששיות) אבל אין ספק שהם עושים את העבודה כמו שצריך. אשמח לתת עוד כל פרט שתבקשו, רק ש... אני חייבת לזוז, אז אם יש עוד שאלות.... בשמחה!!!

מזאלונה

New member
פרטים נוספים.... ../images/Emo9.gif

אם אתם רוצים (רוצות?) אתם מוזמנים לכתוב לאי-מייל שלי ואתן לכם את הפרטים המלאים....

h_i

New member
עוד שאלות...

אכפת לך לומר כמה הם לקחו לכם למנה ומה עוד המחיר כולל? חיבים להשתמש במעצב? המון המון תודה!!!

שושקה@

New member
אני הכי אוהבת את קו האופק

מקום מאוד מיוחד. אבל הוא לא מתאים לחתונות קטנות והוא די יקר (עד כמה שאני יודעת). חוצמיזה הוא מומלץ ביותר.

h_i

New member
קו האופק

אנחנו הולכים לשם היום. יש שם קיטרינג או שזה בנפרד? ועוד דבר כמה יקר?

שושקה@

New member
הקייטרינג הוא בנפרד

ויקר זה הרבה יותר מ-10$ לאדם (כמו שמבקשים רוב הגנים) אני לא זוכרת כמה בדיוק, אבל הם דורשים מחיר גלובלי שמגיע ל-5000$ לערב, משהו כזה. אבל קחו בחשבון שאני לא ממש בקיאה במחירים שלהם היום ואני לא יודעת אם יש הבדל בין ימי השבוע ועונות השנה. בקיצור - מקום מקסים, אבל אם יש לכם בעיית תקציב רצינית אתם יכולים לשאול אותם קודם, בטלפון, מה המחיר.

למעלה