יעוץ?

קוסמו25

New member
יעוץ?

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הצבא שלחו לי צו מילואים לפני חודשיים דיברתי עם הקצינת קישור והסברתי לה שיש לי בעיה ואני לא יכול להגיע ואני בקרוב מתחיל טיפולים אצל רופאים מומחים והיא ביקשה מימני אישורים ולא מעניין אותה שום דבר (צבא אתם יודעים) מה שקרה שכרגע לא הלכתי למילואים והתור של הוא רק לעוד שבוע וגם בסוף החודש(החלטתי ללכת גם לפסיכיאטר וגן נוירולוג. ואני לא יכול להסביר לקצינה בת 19 מה הבעיה שלי היא לא תבין אותי היא רוצה אישור וכרגע אין לי מה אני יכול לעשות במצב כזה כי לא מתאים לי ליהיות עריק המצב שלי כרגע לא מאפשר מילואים והם לא מבינים אותי מה לעשות? תודה

yakovs

New member
לחיל האמיץ קוסמו

שמע נא ידידי, עם כל האמפטיה, הצבא הישראלי לא יודע שום חוכמות. אני מציע לך לכתת את רגלך ולהתייצב היכן שצריך. ומייד כשתגיע תסביר למפקדך את הבעייה, ותבקש וגם תקבל פגישה עם בעל המקצוע המתאים, והוא כבר יקשיב לך וייתן את האישורים הדרושים. כי גם החייל הכי מטומטם בצה"ל מבין שהצבא לא צריך חיילים שלא יכולים לעזור לו. אבל בשום אופן אל תכניס את עצמך לבעיות של נפקדות או עריקות, כי קשה מאד לצאת מזה. בהצלחה שיהיה, וזו עצתי ואתה תעשה מה שטוב בשבילך. יעקב.

קוסמו25

New member
יעקב

הבעיה שהמילואים התחילו ואין מצב שאני אלך לשם לא מסוגל ויש לי בדיקות בזמן המילואים וזה מאוד חשוב לי. אז כנראה אין לי ברירה אם הם לא מבינים אותי אלא ליהיות נפקד תודה על היעוץ בכל זאת.

אני מצטרפת להמלצת יעקב../images/Emo45.gif

קודם ללכת למילואים....ולבקש מהם שחרור לצורך הבדיקות....חוץ מזה למה לא הגשת ולת"מ?

קוסמו25

New member
בגלל

לא קראו לי למילואים עד עכשיו ועכשיו אני במצב ממש לא טוב פיזית ונפשית ואני לא מסוגל ללכת למילואים ורק שבוע הבא אני מתחיל את הטיפולים בפעם הראשונה והם לא מבינים אותי ןלא מאמינים לי והם רק מחמירים את המצב שלי הלחץ הזה משגע אותי למה הם לא יכולים להאמין לבן אדם למה???????

ש ל י ק

New member
קוסומו

האם דיברת עם בת שבע? מבינה את מצוקתך שווה לך לדבר עם שביק היא תוכל לעזור. מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר.

קוסמו25

New member
שליק?

האם את חושבת שבת שבע תוכל לעזור לי במקרה כזה כי אני מרגיש שאני צריך עזרה דחוף ואין לי עם מי לדבר ובצבא אמרתי להם שיום שלישי יש לי פגישה עם פסיכיאטר וזה לא מעניין אותם .תודה על העזרה

הלנה

New member
תנסה ליצור קשר עם ד"ר עזרא יעקב

נאורולוג ראשי בצה"ל. הוא נתן הרצאה בקיץ שעבר בכנס השנתי של העמותה בנושא צה"ל וטוראט ואמר שניתן לפנות אליו. שמעתי שאחד החיילים שלנו נפגש איתו...אני לא יודעת באמת עד כמה הוא יכול לעזור ואיך מגיעים אליו, אבל אולי מישהו כאן יודע ואולי אתה יכול להתקשר למחלקה הנאורולוגית בצה"ל (שוב...לצערי אני לא יודעת איך..) ולברר. בהצלחה!

למעלה