יעוץ...:)

SHANIH10

New member
יעוץ...:)

שלום! אני מעוניינת לשנות את הצבע בקירות חדרי....שכרגע היינם לבנים קוראים לי שני הרואה, תאריך הלידה שלי הוא 9.4.1985 ונולדתי בשעה 4 ורבע אחר הצהרים בבית החולים קפלן אשר ברחובות...אני גרה בחדר לבדי... אני מעונינת שהצבע יעניק לחדר אוירה לימודית...כלומר הצבע יהיה צבע שלא מוציא מהריכוז... ואף "מעודד" למידה מהו הצבע המתאים לצביעת הקירות?? תודה על העזרה שני

SHANIH10

New member
תוספת....

הוספתי סרטוט של חדרי... מקווה שברור אולי זה ישפוך אור על שאלתי... תודה

שבוע טוב שני ../images/Emo13.gif

לפי השרטוט נראה שיש שתי כניסות לחדר האם זה כך? כשאת יושבת בשולחן שלך (שלא כל כך ברור היכן הוא) האם יש ספריה מעל ראשך? מה קורה על הקירות? יש תמונות? פוסטרים? דברים אחרים? אוירה לימודית נבנית מכל מיני גורמים לא רק הצבעים

SHANIH10

New member
אז ככה...:)

אכן כן , יש לי 2 כניסות לחדר אחת מתוך הבית והשניה מבחוץ. לא אין ספריה מעל הראש אין גם כן תמונות , פוסטרים וכל מיני שטויות אחרות(הרדתי הכל לאחרונה בכוונה לקנות חדש...) בעקבות פרטים חדשים אילו אולי תוחלי לעזור :) שני

ערב טוב ../images/Emo13.gif

טוב, אז כשיש שתי כניסות, לשמור על אחת מהן סגורה צבעים: ירוק - יתן צמיחה ותחושה של התחלה חדשה צהוב - מיקוד וריכוז כתום - שמחה ותנועה בהתאם לגילך ולבן וורוד. כל הצבעים הם בגוון פסטלי שקט שקט עכשיו נותר לבחור את הצבעים. אחרי שתבחרי צבעים לקירות או צבע אחד, או שילוב של כמה, השתדלי שיתר הגוונים יהיו גם כן. צהוב הוא זה שימרכז, לכן הוא צריך להיות ליד מיקום הלמידה שלך וככה, בשביל הידע הכללי אין הגדרה לצבע "מעודד" למידה.... למידה היא פונקציה של גורמים רבים שלא כולם קשורים בלמידה מאוד תלוי באדם שבו מדובר, בעצם.... רק בו...

למעלה