יעוץ

עדן3333

New member
יעוץ

שלום קוראים לי עדן ואני צריכה עצה מאדם מבוגר שיודע לעביר ביקורת ולהביע את דעתו בנושא. יש שלי חברה שאבא של ה נפטר וכתבתי לה מכתב ורציתי שמישהו יגיד לי מה דעתו על מכתב זה ליעל קשה לי להביע את עצמי ברגעים כאלה, אז החלטתי לכתוב לך. אולי זה היה קצר אבל רק שתדעי שזה מהלב...

לונה..

New member
זה

זה המכתב המקורי, אני מניחה "ליעל קשה לי להביע את עצמי ברגעים כאלה, אז החלטתי לכתוב לך. אולי זה היה קצר אבל רק שתדעי שזה מהלב... טוב...נכון שהיה בנינו מעין מתח ולא מעט עימותים אבל אין זה אומר שאנחנו לא יכולות להסתדר ולפתוח דף חדש. אני נדהמת מהכוח שלך להתמודד במצב כזה ורק רציתי להגיד לך שתדעי שאני תמיד כאן בשבילך ואם יום אחד תרגישי שבא לך לבכות תתקשרי אלי בכל זמן וכל מצב אני תמיד מוכנה לעזור! באהבה ענקית חברתך הטובה עדן" את רוצה את דעתי? זה בסדר גמור. אם את מתכוונת לכל מה שכתבת שם, ובאמת תהיי מוכנה לעשות הכל בכל מצב, זה יהיה מצוין. גם לך, ובטח ובטח שבשבילה. לפי דעתי, היה אפילו עוד יותר טוב אם היית אומרת לה את זה בעצמך. פנים מול פנים. ככה השיחה זורמת, והמבט בעיניים, שפת הגוף. הכל אמיתי יותר. מובן יותר. אבל גם למכתב יש את היתרונות שלו. חוץ מזה, את כתבת בדיוק את מה שאת רוצה לומר, ומה שאת מרגישה, לא מרחת שטויות, והתרכזת רק במה שחשוב. אהבתי. מאחלת לך המון בהצלחה. אני בטוחה שחברתך תעריך את זה.

עדן3333

New member
ללונה

ללונה שלום אני מאד מודה לך על דעתך בעניין ורציתי להגיד לך שמאד עזרת לי תודה רבה רבה

egbar01

New member
חתול יועץ

לעדן היקרה שלום, כמה חבל, שכבר בגיל כל כך צעיר את מתעסקת עם שכול ואובדן. כאב שכול לבן שנפל בגיל 27 בשרות מילואים אני שבע מעצות ומרעיונות של הרבה אנשים טובים ושכולם רוצים רק לתרום. אך לצערי עדיין לא המציאו לניחומים ולאבלות שום מתכון. אספר לך בדיחה על יועץ: חתול אחד היה כל היום מיילל בגלל היותו מיוחם. יום אחד החליט בעליו לקחת אותו לסרוס אצל הויטרנר. חלפו ימים והחתול ממשיך בייללות שלו. בא אליו בעליו ושואלו: "אתה מסורס! אז מה אתה מיילל יללות של מיוחס?" משיב החתולף "הפעם אני מיילל בתור יועץ". קבלי זאת עם חיוך על השפתיים. והמשיכי בדרך בא בחרת. אך זיכרי דבר אחד על תשאירי את חברתך מאחור, תמיד תתמכי ותעזרי. שבת שלום אבא של רותם

למעלה