יעוץ

אלושי 59

New member
יעוץ

איך להתחיל? אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אז בבקשה אם לא הגעתי למקום הנכון, אנא תפנו אותי. ובכן, הסיפור שלי הוא כזה והתחושות בהן חזקות עכשיו, הענין הוא שהרבה אנשים בחיי פגעו בי, ניצלו אותי, העליבו אותי, לווא דווקא עכשיו, אלא בזמנים ובתקופות שונות, אני כנראה צברתי הכל, ופשוט החלטתי להתנתק מכולם, כולל משפחתו של בעלי, שבטח שואלים את עצמם מה קרה לי ומה עשו לי, אני פשוט לא רוצה לראות אותם, לא מתעניינת בהם, חמותי מצידה בטח אומרת שאני לא חסרה לה, כי אני יודעת שהיא מעדיפה את הבנות שלה לידה ואת הבנים כשהם באים אליה לביקור - לבד. גם מהשכנים ניתקתי קשרים, פשוט לא בא לי לפגוש אף אחד, לדבר או לשמוע. הקשה מכל הוא שגם עם בעלי אני ביחסים מעורערים, יש נתק חזק ולי כבר אין מה להפסיד, אני מרימה ידיים ונותנת לגורל לעשות את שלו. אני מרגישה כאילו מן נקמה להכאיב להם וגם לי, זה כואב, אני אולי לא מבינה את עצמי, לא יודעת להביע את עצמי, אולי מבולבלת. מה דעתכם?

../images/Emo24.gif

משהו לא נראה לי כ"כ הגיוני, לנתק קשרים מכולם... אולי את צריכה כמה שיחות שיעזרו לך, כי נשמע שהבעיה שלך נובעת דווקא ממך, ייתכן שעברת משהו שגרם לך לנתק קשר עם המציאות....

אוסה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שלהתנתק ככה מכולם זה דבר שמצריך סיבה. מה הסיבה שהחלטת להתנתק מהשכנים? ולמה הנתק מהבעל?

אלושי 59

New member
ערב טוב

ובכן, הסיפור שלי ארוך שאני לא בטוחה שאפשר להצביע על נקודה מסויימת, ולי קשה להתחיל ממקום מסויים, אני כן מסכימה עם העובדה שאני צריכה מקום לשיחות עם משהו נטרלי, בלי שמות ועניינים, הקש ששבר את גב הגמל עם שכניי היה מקרה שקרה, שאני לא יכולה להכנס לפרטים בו, ואני בתחושה שמשהו מהשכנים הלשין, אז אני נגד כולם, ושיחשבו מה שהם רוצים, לגבי משפחתו של בעלי, מעולם לא היו לי יחסים כל כך קרובים איתם, ומאז שגסתי שגרה בזמנו באותו מקום מגוריי, חזרה לגור ליד אימה בעיר אחרת, היחסים התנתקו, אולי היה כעס ואולי אכזבה, עם בעלי החיים אף פעם לא היו קלים, תמיד עליות ומורדות, כל דבר קטן הופך לפיל, נתק בשיחות ובדיבורים, ואני כנראה התרגלתי לשתיקות ארוכות ומעיקות, זה בקצרה, אז יש לי הרבה סיבות שאפשר לכתוב ספר.

נונה17

New member
קחי את עצמך בידיים

קבלי עזרה. כנראה הבעייה שלך הרבה יותר גדולה מחמותך והיחס המועדף שלה לבנותיה. נראה שאת סובלת מדיכאון ומשקעים רבים. אפשר לטפל בזה וצריך. חבל שכל חייך יחלפו ככה לידך ותאמללי את עצמך ואת סובבייך.

נומלה

New member
ויפה שעה אחת קודם

אם את בכסח עם כולם זה אומר דרשני. הבעיה כנראה אצל מי שבכסח עם כולם ולא בעיה שכל העולם לא בסדר.

לדעתי זה פשוט דיכאון

וכדאי שתטפלי בעצמך כי אחרת תישארי לבד...מה זה אין לך מה להפסיד? את רוצה להיות לבד? לדעתך ככה אנשים צריכים להעביר את החיים שלהם, בבדידות? לכי לפסיכיאטר, דברי איתו, קחי טיפול ותרימי את עצמך...זה רק בידיים שלך.

כמו שאמרו כולן

את סובלת ממשהו שכנראה הרבה מעבר לחמותך.......... טיפול יכול רק להטיב עימך. בהצלחה.

milvil

New member
../images/Emo62.gif

../images/Emo23.gifאני חושבת שאת צריכה לפנות לייעוץ מכיוון שנראה שיש לך רגשי נחיתות ואני חושבת שאת יוצרת לעצמך את הבעיות של עצמך בכך שאת מדמיינת אולי דברים?..........לפעמים בן אדם מענה את עצמו כשבעצם הכל מסביבו תקין ואף אחד לא שונא אותו,לא רוצה להרע לו. זה סוג של חרדה וחוסר ביטחון. אני מדברת מניסיון שלי. גם לי קרה שהתרחקתי מאנשים כי חשבתי שאף אחד לא אוהב אותי,שמנצלים אותי,ומה לא.כשהתברר שזה לא נכון בכלל. את צריכה המון עבודה עצמית.בהצלחה יקירתי. חבל להרוס.

אלושי 59

New member
התנתקות

תודה לכולם על התגובות והעייצות, לקחתי לתשומת ליבי את ההערות שלכם, אספר גם שבאופן טבעי אני לא אחת שיושבת אצל השכנים או אצל חברות, לרוב אני לבד גם בלי כל הסיפור הזה, יחד עם זאת וכמה שקשה לי, החלטתי "להרים את הכפפה" ולחזור "לסדר היום" כנראה שיש דברים שצריך להפנים פנימה, ולקבל עובדות, אני לא מחפשת תשומת לב, ולא מפריעה לי ממש ה"לבד". האם לבד זה רע כל כך?, תמיד יש מה לעשות, יש לי כלבה שאני מטפלת בה, יש את הבית, הילדים, המשפחה שלי, העבודה שלי, כך שבאמת היה לי כעס כלשהו שאני מקווה שיעבור והחזור לסדר היום.

תמר36

New member
תנססי שיחה אצל פסיכולוג. הוא איש מקצוע,

אוביקטיבי שאת לא מכירה ולבטח יהיה לך קל יותר לפרוק הכל אצלו. לא טוב לשמור בבטן זה יתפרץ יום אחד ועלול לגרום למחלות קשות. תפרקי ותחושי הקלה עצומה. בהצלחה.

למעלה