יעוץ

לילה59

New member
יעוץ

אני אישה ערביה אני בת 44 רווקה חיה בכפר בירושלים אני עובדת בב"ח הדסה עין כרם בתור פקידה כבר 25 שנים יצאתי עם הרבה גברים רופאים ביעקר יהודים הינו מקיימים יחסי מין אבל הרופאים האלה חלק מהם נשואים וחלק מהן רווקים קימו איתי מערכת יחסים חברתית בתוך בית החולים לא יצאו איתו מחוץ לבית החולים ,אני לא יודעת מה היא הסיבה שלא נוצר ביננו מערכת יחסים רצינית ,וגם יצאתי עם גברים אירופאים ואמריקיאים שהכרתי במסגרת העבודה ,יצאתי איתם אבל אף אחד לא הציע לי חתונה, אני מואד רוצה להבין למה לא הציעו לי חתונה אני אישה יפה משכילה , אני רוצה לאומר שאני באה משפחה פרמטיבית מוסלמית מסורתית כל האחיות שלי דתיות וגם האחים שלי רק אני יצאתי חילונית . אני מאוד מקווה מי כל אחד שקורא את ההודעה שלי שינסה לעזור לי להבין פחות או יותר מה יכול להיות הסיבות שלא הצלחתי לצור קשר עם גבר בצורה רצינית שאינו ערבי תודה מראש לילה

diglek

New member
הכתובת על הקיר

לילה חמודה , אין קשר אם את יפה או משכילה. בישראל המנטליות מנצחת את המציאות. אף גבר יהודי לא יקשור את עצמו לאישה מוסלמית. אולי לא נעים לשמוע,אבל זו המציאות , האיסלאם נתפס כדת הטובחת אנשים בשם האלוהים שלה , יהיו האנשים מוסלמים או אחרים (עייני ערך התנהגות החמאס בעזה בעופרת יצוקה). התשובה נמצאת בשאלתך , את אישה יפה ואינטיליגנטית ונעים מאד לקיים איתך יחסי מין כנראה , אבל יש פתגם עתיק "בשביל כוס חלב לא קונים פרה" , אז אם את לא מוכנה לחיות עם מוסלמים , תתגיירי יקירתי , לפי הפתגם הידוע : IF YOU CAN NOT BEAT THEM JOIN THEM . אור ואהבה דיגלק [email protected]

למעלה