יעוץ

simon107

New member
יעוץ

אני מתעסק ביבוא ושיווק של מוצרים לתעשית המזון אני אדם יחיד אך אני חש כי אני דורך במקום בנושא מוצרים חדשים לא מוצא פריטים חדשים לכדי להתפתח וכמו כן חש עיפות ואי רצון למרות שלקוחותי אינם מרגישים זאת מה עושים?

טומבוי10

New member
סימון שלום, קודם כל איננו יודעים מהו המזל

האסטרולוגי שלך אך הענה לך בכלליות, עד כה חווינו את נסיגתו של כוכב יופיטר שגרמה לקשיים שונים בהקשר של רווחה כלכלית תלוי גם במיקום הנסיגה במפה אישית בדיוק כפי שכבר כתבתי לשואל הקודם, כעת כוכב יופיטר חוזר למהלך תקין ומתיישר במסלולו שעדיין דורש מקדם בטחון של עד כשבוע נוסף לערך ואז הכל אמור לחזור להיות נוח יותר, כל טוב.

simon107

New member
תאריך לידה

ראשית תודה על התשובה המהירה תאריך הלידה שלי הוא:12.02.1951

טומבוי10

New member
נסיגת יופיטר מאופיינת ברווחה כלכלית

מדומה, מתאפיינת בחוסר שליטה על משאבים כספיים, יכולה להיות תסמונת של עצלנות קניינות מעבר לדרוש, או הוצאות כספיות גבוהות, זוהי תקופה שעדיף לא להתחיל בה מהלכים כלכליים היא מתאימה יותר לסיום תהליכים שכבר אותחלו. יופיטר הוא כוכב שפע וכשהוא בנסיגה התפיסה שלנו לגבי נושאים שבאחריותו איננה ריאלית ומציגה לנו את המציאות באור מסולף, כשהכוכב מתיישר המציאות טופחת לנו על הפנים. זה על קצה המזלג.

טומבוי10

New member
יאירוש

איך עבדתי עליך עם הכותרת בקומה שמעל
"נסיגת יופיטר מאופיינת ברווחה כלכלית" ...חהחהחה, בטח קפצת על זה כמוצא שלל רב
עכשיו תורך לקבל ממני החזר של עווית לשון מטופשת
כיוון שלגבי הפרצוף שלך מלפני כמה ימים כלפי, משהו שטרם ירדתי אל פישרו, תנועת לשון מגונה, סקסית או עווית לשון ילדותית?! כנראה שלאלוהים הפתרונים

למעלה