יעוץ שלכם ותמיכה

elctro1

New member
יעוץ שלכם ותמיכה

שלום לכל הסובלים והמתמודדים
אנו חיים בעולם שכולו טוב אך גם לעולם שכל יום שאנו קמים בבוקר זו התמודדות מחדש
שמי אלקטרו ואני לוחם אני חיי עם האוסידי מאז שאני מכיר את עצמי שזה בערך מגיל הגן כיום אני אדם בוגר כבר עם אישה וילדה
ועוד בדרך .
אני מטופל בקביעות אצל מטפלת ועושה סיביטי וחשיפות בזמנים שהמצב לא כל כך קל יש זמנים טובים ויש זמנים שלא .
בימים האחרונים יש לי סטרס גבוה אני עושה חשיפות כנגדו ומנסה להתמודד עם הפחדים כמה שאפשר , אבל במשך היום הראש כואב וממש קשה לי להתנהל בעבודה עם המצב .
מישהו מכיר את התופעה ? זה קורה בתקופוך שהאוסידי גבוהה ומציק .אני רק לא מבין למה זה קורה מה גורם לראש להיות כואב ואיך מורידים את הכאב הזה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

כל הכבוד על העבודה שאתה נלחם ועושה זה לא מובן מאליו. גם לי יש את תחושת כאב הראש זה בא מאובר מחשבות ולחץ מהתגברות האוסידי. מה שאני עושה זה לפעמים מדיטציה או לקיחת משהו מתוק שיעלה את הסרטונין או מנוחה קלה

Gameboy4

New member
טיפול תרופתי?

בנוסף לטיפול התנהגותי שכתבת שאתה מקבל, טיפול תרופתי מתאים לאוסידי על ידי רופא המכיר הפרעה זו, יכול לסייע להפחית הסימפטומים. אם מופיעות תופעות לוואי או הטיפול לא עוזר/לא עוזר מספיק אז הרופא שוקל מה לעשות הלאה (לשנות תרופה, לשלב תרופות וכדומה)
טיפול התנהגותי יותר אינטנסיבי יכול לעזור לעתים (עם נוכחות של מטפל/מדריך בחשיפות. לעתים זה נעשה בביתו של המטופל).
בנוסף אורח חיים טוב כדוגמת: תחביבים, דברים שעושים לך טוב, פעילות גופנית, פעילות חברתית, שינה מספקת, תזונה טובה יכולים להוסיף

elctro1

New member
תודה

אני לקחתי בעבר תקופה ממושכת תרופות , החלפתי סוגים .
אף אחת מהתרופות לא עזרה , רק חשיפה והתמודדות מול הפחדים מניעת תגובה כטקס .
אני לא מצאתי בתרופות עזרה כלשהי

Gameboy4

New member
לפני שאתה מסיק

לפני שאתה מסיק שטיפול תרופתי לא עזר ולא יעזור, צריך לדעת אילו תרופות לקחת, באילו מינונים, למשך כמה זמן, האם לקחת שילובי תרופות וכן הלאה. רופא מומחה בתחום יכול לעבור איתך על הרשימה של תרופות שלקחת. לפעמים לוקחים מינון נמוך מדי למשך מעט מדי זמן. באוסידי נהוג לחשוב שצריך לקחת מינון גבוה (מקסימלי או מעל המקסימלי של תרופות) למשך שבועות רבים (12 שבועות למשל) לפני שמסיקים שתרופה מסויימת לא מועילה. יתר על כן, לעתים שילובי תרופות יכולים להועיל עוד יותר. הרבה פעמים אפשר לעשות טיפול התנהגותי רק אחרי שטיפול תרופתי מצליח להוריד את עוצמת האוסידי

למעלה