יעוץ קטן

פינקית

New member
יעוץ קטן ../images/Emo92.gif

הקירות בחדר שלי ריקים וצבועים בלבן ואני רוצה "להחיות" את המקום יש צבעים מומלצים שמביאים שמחה ומרץ? אם אני תולה פוסטרים, יש דברים שמומלץ לתלות ודברים שאסור? (גולגולת..
) תודה רבה רבה!!!!

DOLPHINREEF

New member
על הגולגולת בהחלט הייתי מוותרת...

ותני כיוונים של החדר יהיה קל יותר לעזור לך בבחירת הצבע...

niya

New member
גם

כדאי להכניס את תאריך הלידה שלך (ואם מישהו נוסף חי בחדר אז גם את שלו) רצוי לשרטט לנו את החדר + כיוונים כמו שאמרה דולפינה

פינקית

New member
../images/Emo140.gif

שרטטתי את החדר ----------------> החדר בכיוון מערב תאריך הלידה שלי: 1/11/1981 ושוב תודה

עכשיו אימרי מה החדר נמצא

בכיוון מערב. הדלת,הקיר. זיכרי שמה שלך ברור לחלוטין, כי את נמצאת שם לנו אין שמץ של מושג ממנו...

sidi

New member
היי פינקית

את המיטה הייתי שם על הקיר שמול הדלת כשאת ישנה עם הראש מתחת לחלון אך שיהיה ווילון על החלון. ספריה ושולחן מחשב בדיוק על הקירות שממול. ואת הארון על הקיר איפה ששולחן המחשב נמצא כרגע. ועכשיו נראה מה אביבה אומרת.

sidi

New member
אופס ../images/Emo12.gif

שאלת על צבע טוב נו מילא שיהיה...

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פינקית

New member
תודה!!! ../images/Emo140.gif

הצבעים האלה באמת קוסמים לי
<חוץ מתכת
> אה.. אם אפשר לשאול
הפנג שואי עוסק בצבעים גם בהקשר לבני אדם? (ולא רק לסביבה) אם כן, אילו צבעים יתנו לי מצב רוח, מוטיביצה ומרץ (כמה משאלות
) תאריך לידה כאמור: 1/11/1981 תודה רבה!!

פינקית, בני אדם הם חלק מהסביבה

אנחנו חלק מה כל מה שנמצא מסביבנו. חשבי על זה. כשאנחנו מתנתקים...מתחילים כל מיני דברים. פמג שואי עוסק בצבעים גם על בני אדם.... לא אנתח כאן את תאריך הלידה שלך. זה מצריך עבודה רבה ואני עושה את זה כחלק מיעוץ אישי שאני מיעצת. דאגי לחמם את סביבתך. בחירת הצבעים בחדרך אינה מקרית...כמו שאמרנו, רק שלא כדאי להתקרר כל כך...שימרי על עור הגוף של מיובש...כל הזמן כדאי ללחחי אותו. ממליצה להתחיל ללמוד משהו שאת אוהבת מהבטן שיתן לך אפשרות לעזור לאנשים בחייך. זה היעוד שלך, ויש לך גם יכול של עמידה מול קהל. את אוהבת את זה... רק הזהרי מלהיות תמיד "צודקת", למרות שכוונותיך טובות. זהו. מקוה שאנמרתי דברים שעוזרים מעט

פינקית

New member
וואו! תודה רבה ../images/Emo24.gif

יש לי התלבטויות במה כדאי לי לעסוק בעתיד והדבר שאני הכייייייי רוצה זה לעזור לאנשים ובעיקר ילדים, ולתת להם המון חום ואהבה
מקווה שיצא לי לממש את זה.. תודה!

למעלה