יעוץ על ציוד צלילה

יעוץ על ציוד צלילה

שלום אני מעונין לקנות ציוד צלילה רצית לדעת אם יש מישהו שמבין על ציוד צלילה או חברה שממנה כדי לקנות את הציוד. תודה

פליפר.

New member
אם תפרט איזה פריטים

בדיוק אתה מחפש (מסיכה חליפה מיכל מאזן ווסת סניפירים וכו) ואם יש מגבלות פיננסיות אז נוכל יותר לעזור.

מארס-זוהי התשובה האולטימטיבית

ציוד של מארס המיובא ע"י חברת דוגית הינו הציוד הנפוץ ביותר. לפני כ- 7 שנים רכשתי ציוד צלילה מלא בשבא-ים. כידוע לכולנו הכי טוב = הכי יקר - לא במקרה זה. לשבא ים שרות גרוע ומתנשא וגם מאוד יקר שם. חלק מהציוד שחידשתי רכשתי ציוד של מארס - גם איכות מעולה, גם מחיר סבירים והכי חשוב שרות מס´ 1 בארץ. אם אתה מעוניין לרכוש ציוד של מארס אז כדאי באילת כי שם המחיר ללא מע"מ ואתה מרויח 17% נוספים. תנסה ולא תצטער. לשאלות והסברים בנושא כולל באיזו חנות הכי כדאי תיצור קשר ב- E-MAIL. [email protected] אמיר דרור

ניב ד

New member
ממש ממש לא נכון !

מסכים בהחלט שמארס ציוד מצוין ושדוגית היא ללא ספק במקום הראשון בין שלוש המובילות (יחד עם שבא ים וסנפיר). לדעתי גם בשבא ים שרות מצוין ומחירים טובים. מה זתומרת יקר ? ברור שמאזן זיגל שמוכרים בשבא ים עולה יותר מרוב הדגמים של מארס. לדעתי המחירים שם סבירים מאד, כולל של מסכות וכן הלאה. חוץ מזה שלדעתי המסכות של טכניסאב הנמכרות בשבא ים הן הטובות ביותר שיש מבחינת נוחות ושמות את מארס בכיס הקטן מבחינה זו. כמו כן, גם אותם 17 אחוז הנחה מפורסמים (וכבר דובר על זה לא מעט) כמעט ולא קיימים בפועל ואתה יכול לקבל בדיוק את אותו מחיר במרכז. דבר אחרון - את הגלגלת שלך ראיתי דוקא בסנפיר...

ניב ד-גלגלת רק אצל אילת דייברס או

הגלגלת הזאת ממש אסון(של סנפיר) בלי לפגוע בחברי הטוב עמית מסנפיר. כמובן שיתר הציוד של סנפיר הוא ברמה NO. 1 - קניתי שם סנפיר ב- 750 ש"ח כי הציוד הצלילה היקר של שבא ים מסתבר לא משהוא - הסנפיר הכי קשיח של טכני-סאב פשוט מתקפל בכל מכת סנפיר שלי (אם אתה רואה את הגל שלי אז אתה מבין). גלגלת רק באילת דייברס סופליי בייצור מקומי מפי.וי.סי. של שחר או גלגלת גדולה של מנטה בעלות של כ- 800 ש"ח. אבלב הציוד הזה הוא טכני ומארס באמת לא מובילה בתחום זה אלא באמת זיגל וכו´ לעניינו - שבא ים יקרים, ציוד הספוטיבי לא ברמה ולצערי מה שהכי חשוב זה השרות - לקוי אם לא לומר גרוע. כשאני אומר יקר אני מתכוון לציוד במחיר גבוהה צפוי גם ציוד ברמה איכותית גבוהה (לא קיים בציוד הספורטיבי) והשרות ראה בשורות הנ"ל. מארס - הציוד המוביל בתחום הספורטיבי - נקודה. שרות של רני NO. 1 . אמיר דרור

אילת הכי יקרה שיש - ולהלן המלצתי

על סמך ניסיוני האישי ציוד מארס הינו ציוד מעולה ונפוץ מאוד בשוק הישראלי מה שמקל על תחזוקתו ומאפשר מציאת טכנאים מיומנים וחלקים זמינם. לגבי רכש באילת גם אני הייתי תמים וחשבתי לתומי ששם הציוד זול יותר. לאחר סקר מחירים ארוך ומיגע על גבי מגוון רחב מאוד של פריטים הגעתי למסקנה שהמקום הזול ביותר בשוק הינו "סירונית" בעכו ולבעל העסק קוראים מוטי. לפני שמגיעים למוטי יש להינעל על הדגם אותו רוצים. תהנה יגאל

יכול להיות שאתה צודק-צריך לבדוק

לפני שקונים צריך ללכת לחנות בת"א, לבדוק מהו הציוד המתאים לך, לבדוק מחירים ואז לבצע סקר בכל החנויות כולל אילת. מנסיוני בד"כ הפרש של 17% מע"מ זה הפרש גדול שמאוד מורגש בציוד צלילה.

למעלה