יעוץ משפטי

avi2200

New member
יעוץ משפטי

שלום נפלתי עם נוכלים חבל על הזמן עובדים יום ולא עובדים שלושה לא משלמים לעובדים שלהם ,ולקבלני משנה,ומאשימים אותי שלא שילמתי להם - (והבעיה ששילמתי מקדמה גבוהה) איכות אפס של עבודה קובעים איתי בשטח בבית ולא מגיעים פעם אחרי פעם אחרי פעם. לא עונים לטלפון ימים וכן הלאה והלאה והלאה משאירים מספיק נוכחות שעורך הדין שלי טוען שכרגע המצב בעיתי מלה שלי מול שלהם טענה שלי מול שלהם (אתה אשם,אתה מעקב,נביא מהנדס שיוכיח שהעבודה שלנו בסדר !!! ) האם יש גוף שנותן יעוץ משפטי במחיר סביר? (הע"ד שלי לוקח יותר מהם) ויעוץ לגבי איכות העבודה אודה לתשוה

avi2200 שלום

רצוי לכתוב מכתב התראה ובו לטעון את הטענות ואת כוונת פעולותך נוכח ההפרה (רצוי לפנות לעו"ד שיבחן את ההסכם ואת המצב על מנת שיכין לך מכתב משפטי רשמי). בדרך כלל יש חוזה שמסדיר את דרך ההתקשרות בין הצדדים, לרבות זמני עבודה, תשלומים, אופן ביצוע העבודה והפיקוח על טיבה וכמובן את האופציה להפסיק את העבודה בשל מחדל/הפרה וכיוצ"ב. מאחר וחסרים פרטים, לא ניתן לתת לך תשובה מפורטת יותר. לגבי ייעוץ משפטי במחיר סביר - עורכי דין "מוכרים" ידע שיכול למנוע ממך הפסדים רבים בהמשך. כמו בהרבה מקצועות חופשיים, המחירים שונים מאחד לשני - תוכל לשאול מספר עורכי דין לגבי תשלום עבור ייעוץ (סקר שוק?) ואני בטוחה שתמצא עו"ד הגון במחיר סביר שיוכל למנוע ממך הפסדים נוספים. בהצלחה.

למעלה