יעוץ לעמיתים

ilovenewyork

New member
ל HOT או לא להיות ?

אני מוזמן למרכז הערכה וקיבלתי עזרה מחברת כח האדם שלי איך לעבור אותה , ככה שיש לי תחושה טובה שאולי הפעם סוף סוף אעבור עכשיו אני רוצה לשאול האם ידוע לכם על התנאים ? התחייבות לשנה ? טוב רע ? משמרות - כמה סופי שבוע מתוך חודש יוצא לעשות וכמה כל משמרת לוקחת ? אמנם חברת כח האדם דיברה איתי על העבודה אבל בקווים כלליים - האם יש למישהו נסיון בעבודת שירות לקוחות בחברה הנ"ל ? זה דיי חשוב כי אני לא רוצה לחתום על התחייבות במקרה שאולי אעבור את מרכז ההערכה אבל לאחר זמן מה אתחיל לאבד סבלנות ואמצא עצמי תקוע . יש למישהו חוויות לשתף ? איך עברה לה השנה במרכז שירות הלקוחות / תמיכה ? מישהו פוטר במהלך השנה / התפטר ? ואיך האחמשי"ם ? אני עבדתי קצת בסקרים והם היו נורא נורא לוחצים ולא סבלתי את זה . אשמח לכל מענה שלכם :)

ilovenewyork

New member
סורי שלא שירשרתי

את ההודעה להשרשרת הודעות מתאימות פשוט לא מצאתי בעמודים האחרונים שירישור דומה ( וזה אחרי חיפוש בפורום ) בנוסף אם אפשר ארצה לשאול האם במהלך הקורס מצאו אנשים שלא התאימו או אנשים שפתאום המקצוע לא התאים להם והחליטו שזה לא זה ויצאו ?

נסיכה 101

New member
עבודה בהוט

שלום אני נימצאת כרגע בקורס בהוט ולהוט מאוד קל להיתקבל לקורס כימעט כולם במרכז הערכה עוברים לקורס ,רק אם היית ממש גרוע הם מעיפים . במהלך הקורס עצמו יש להם 2 נקודות החלטה שבהם הם מחליטים מי עוזב ומי ממשיך איתם ,עם במהלך הקורס אתה מחליט לפרוש אז הם לא משלמים לך פשוט על הימים שהיית בקורס ,ואם הם מעיפים אותך אז הם משלמים לך על אותם ימים . אני יכולה לומר לך מהניסיון שלי שבמרכז הערכה שלי היינו 40 היתקבלו לקורס 22 במהלך הקורס עצמו שנגמר השבוע העיפו לביינתיים עוד 8 אנשים . ואנחנו מחכים לנקודת החלטה שנייה ששם עוד יעופו אנשים ,לקורס עצמו רצוי מאוד להגיע עם המון ידע בתחום הטלויזייה ,וכמובן לא להזכיר את המילה יס . בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

bell boy

New member
לא הוט בשום אופן!

אז מה אם אני בחברה השניה? היחס בהוט שחברים שלי מספרים שהם מקבלים שם הוא מתחת לכל ביקורת ... מה גם שכל שני וחמישי יש שינויים שם לאחר שקמיניץ החליט לשפר את השירות . הרבה עוזבים ב 1.1 . בכל מקרה אפשר ומותר להזכיר את יס
מישו אמר פרק 14 של נמלטים?

מותר לי

New member
עכשיו תורי להתייעץ ../images/Emo9.gif

יש לי הרגשה שבקרוב מאד אני הולכת לסיים את ה"קריירה" ה"מפוארת" שלי כבודקת בטחונית... ולשאלות... אני צריכה למצוא עבודה שלא מאמצת יותר מידי את היד (כתיבה/הקלדה או כל תנועה מונוטונית ממושכת, או סחיבת דברים כבדים לא באים בחשבון) איפה באיזור חיפה אני יכולה למצוא עבודה כזאת? איזו עבודה זאת יכולה להיות? שימו לב שאתם נותנים לי רק המלצות, כל עוד אני בעבודה הנוכחית (אפילו שאני מתפקדת בערך רבע מהנדרש ורוב הזמן בסיקים) אני לא יכולה ללכת לעבודה אחרת... תודה רבה!

מותר לי

New member
ושכחתי להוסיף...

העבודה צריכה להיות מספיק מכניסה בשביל להחזיק דירה (עם או בלי שותפים), כלכלה ואולי גם לימודים...

alondr

New member
אצלנו מחפשים עובדים...

זו חברת שירותי דרך- מוקד תפעול ושירות... יש הקלדה על מחשב...אבל לא ברמה של קלדנית של בית משפט והדבר הכי כבד שתסחבי יהיה המירס.... העבודה מאתגרת ויש לחץ....במזג אויר של היום היתה פול עבודה....:) מונטונית היא לא ... לומדים הרבה גאוגרפיה ומכירים כל חור בארץ ...-היום למשל הכרתי את מעבר הגבול נהר הירדן - היה לי לקוח שתקוע שם... וגם מטאבה כבר סחבתי רכבים. מרויחים ידע במכונאות רכב ...עוזר גם עם הרכב הפרטי אם את מעוניינת תשלחי לי מסר ותעבירי קו"ח

alondr

New member
ככה...

שפות-רצוי אנגלית בסיסית... יש לקוחות דוברי אנגלית ערבית גם הולך(הרבה לקוחות) - לא חובה רוסית גם - רצוי ... אני שומע רוסית אבל לא מבין אף מילה.... בקיצור חובה עברית שוטפת(יש?) והרבה מצב רוח. רישיון נהיגה - בטח שצריך אם את רוצה לבוא עם הפרייבט לעבודה אחרת לא ממש חובה... ידע נוסף - היגיון בריא וקצת להפעיל את הראש מעוניינת במידע נוסף - שלחי מסר והעבירי לי קורות חיים או שאם יש לך עוד שאלות אשמח לתת לך את הסלולרי שלי במסר ולתת לך עוד אינפורמציה.

מותר לי

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

התלבטתי אם לשאול ע"ג הפורום או במסר, והעניין הוכרע לטובת אלו שכנראה היו סקרנים כמוני לדעת
בשלב הזה באמת כדאי לעבור למסרים

haych

New member
שדה"ת בחיפה

את יכולה לעבוד שם בתור סורקת, ויהיה לך יותר קל כי את באה מרקע של בטחון. אני יודעת שזה רק 3-4 משמרות בשבוע, ככה שנוח גם לשלב לימודים (מישהו מאצלינו בדק את האופציה הזאת).

מותר לי

New member
השאלה היא...

אם אוכל לממן את עצמי עם 3-4 משמרות בשבוע... ביטחון זה יהיה הדבר האחרון שאלך אליו, לקחתי את זה קשה מידי
יש מישהו שכבר שם עלי עין ובנה עלי הרים וגבעות, וכל פעם כשרואה אותי מנסה לשכנע למה אני כן צריכה להשאר במערכת... לא רוצה את האחריות הזאת, לא רוצה להיות אשמה בתקלות שונות ומשונות... (מממ... יודעת....) אבל אם באמת לא תהיה ברירה אני אלך על זה... כאופציה אחרונה בהחלט... ותודה על הרעיון!

Oיון

New member
מכירות!!!

הפתרון האידאלי למי שרוצה עבודה עם לקוחות פחות בעייתים ויותר כסף. מצד שני, צריך אופי, עמידה ביעדים וכושר שכנוע. אם את רוצה המלצה על המקום שאני עובדת בו, שלחי לי מסר.

מותר לי

New member
כושר שכנוע זה לא הצד החזק שלי ../images/Emo10.gif

במיוחד כשאני עצמי לא משוכנעת במה שאני צריכה לשכנע...

Oיון

New member
הוט,

תראה, הדעות על הוט חלוקות, אני שומעת המון עובדים מתוסכלים, ומצד שני גם המון עובדים מרוצים, בשירות לקוחות באופן כללי יש בעיה של שחיקה והיחס בד"כ די זהה. מה שלדעתי הבעיה הגדולה ביות בהוט, היא העובדה שהם נמצאים ביקום. אבל יש הסעות. אם אתה שואל אותי.. אני הייתי מנסה.

ilovenewyork

New member
יש גם בראשל"צ

אני אמשיך לחשוב על זה , איך שזה נשמע נראה לי שמרכז ההערכה זה החלק הקל בעבודה . למזלי יש לי עוד כמה הצעות עבודה תודה.

K o K i L i D a

New member
הי

אז ככה אני עובדת בהוט כחודש ולפני כן גם עבדתי בשירות לקוחות.ואני יכולה להגיד שיש הבדל גדול ולטובה. כמובן שישנה התחייבות לשנה ( ניתן לפרוש במהלך הקורס אם לא מתאים לך. אצלנו מישהי פרשה ביום הראשון של האזנות אחרי שסיימנו את הקורס היא הרגישה שלא מתאים לה) משמרות תלוי אם אתה טכני או שירות. טכני עובד 24 שע 7 ימים בשבוע ושירות מ7-22 המוקד נסגר ב19 ואנחנו עושים טכני עד 22 , שישי 7-15 שירות. מבחינת משמרות תלוי באחוז משרה שלך (אני עובדת 100% יוצא לי 6 משמרות בשבוע בלי מוצש). תראה מכוון שאני עובדת שירות לשעבר (פלאפון) היה חשוב לייחס של החברה( חוץ מהלקוחות כמובן כי ביננו בכל מקום יש טובים ובעדינות נגיד לא טובים) .מבחינת תנאים ממש סבבה שם יחס של מנהלים , אמרתי שאני שם חודש וכבר היו 2 מסיבות הפנינג כל מיני צופרים(כוס תרמי, עטים, מחברות, באו לצהרים והביאו לנו מרקים ועוד...). אחמשים אתה יודע כל הזמן לחוצים אבל יש לך שבועיים ראשונים שאתה במערכת אתה יושב עם כל החדשים יש לך תומך אישי יומיים לידך ואחרכך אתה עובר לאפרוחיה מקום קטן וחמים ואז המעבר "ללול הגדול " ממש נחמש חביב קליל שיהיה בהצלחה אגב איפה האיבחונים ?

למעלה