יעוץ לעמיתים

K o K i L i D a

New member
שלום

מה שלום כולם? , אני צופה סמויה והיום אני ממש זקוקה לעזרה . עבדתי כ5 שנים בחברה סלולרית שירות טלפוני ופרונטלי. לפני כחודשיים פוטרתי בגלל משהו מטופש שעשיתי אבל לא משנה..... קראו לי לאיבחון היום של חברת אגד. ואני די נרגשת כ"כ הרבה זמן לא עשיתי איבחונים אין לי מושג מה ?מי ? ולמה ? אמרו לי שאני צריכה לדעת על הארץ יעשו מסחן עם מפה לגבי ישובים גדולים ? מישהו יודע מה הכוונה ? אולי לגלות ערים כי בזה אני טובה ... אוף אני ממש לא מרוכזת חברה הלפ פליז תעזרו לי לעבור ... אני די מתגעגעת לעבוד אחרי חודשיים של לשבת בבית תודה ושיהיה לכם יום מקסים

liortzipor

New member
היי, מעוניינת לעבוד כמארחת-

מישו שמע על מסעדות בת''א שצריכות? ויכול לספר לי קצת על מהות התפקיד וצורת השכר? תודה מראש

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

תמיד נחמד לראות סמויים שיוצאים לאור
אני לא יודעת אילו סוגי אבחונים עושים באגד ואם זה דומה למרכזי ההערכה האחרים או לא. אם כן, תוכלי למצוא מידע על מרכזי ההערכה במאמרים ובטאגליינס. אני מציעה לך גם לשאול בפורום תחבורה ציבורית, מסתובבים שם לפעמים עובדים של חברות התחבורה וסביר להניח שהם ידעו יותר. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אותנו!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מה שכדאי לך לעשות זה להתקשר למסעדות ולשאול. לפעמים מסעדות מפרסמות גם בלוחות דרושים אז שווה לך גם לבדוק שם, אבל הכי פרקטי פשוט להתקשר או להגיע פיזית (במקומות כאלו בדרך כלל רוצים לראות במי מדובר לפני שמדברים על העסקה...) לגבי התפקיד אין הרבה מה להגיד, מארחות בפורום אין לנו עד כמה שידוע לי אבל מההכרות שלי מדובר פשוט במישהי יצוגית שקובעת את סדרי הישיבה במסעדה ולפעמים עוזרת קצת למלצרים, השכר הוא לפי שעה ושעות העבודה הן יותר מוגבלות כי ברוב המסעדות מחזיקים מארחת רק בשעות העומס. סתם שאלה - למה דווקא מארחת ולא מלצרית/בר?

למעלה