יעוץ לעמיתים

sHaY100

New member
שאלה לעובדים בסלקום/אורנג'

בשירות הפרונטלי. רציתי לדעת איך העבודה במרכזי שירות? איך זה מתחלק מבחינת שעות וימים שצריך לתת מה המינ' והאם זה מתאים לסטודנטים? ומה לגבי השכר? תודה

high k

New member
תשובות

באורנג'- תשע שעות ביום, חמישה ימים בשבוע + יום שישי אחת לשבועיים ו/או שבת פעם בכמה זמן. בסטודנטים מתחשבים מבחינת שעות ומשמרות. השכר הוא גלובלי + שעות נוספות + בונוסים על עמידה ביעדים. בסלקום- עד כמה שזכור לי נותנים חמש משמרות בשבוע ולא שש כמו באורנג', השכר הוא לפי שעה. גם אצלם יש בונוסים.

Black Star

New member
באורנג'

5 מתוך 6 ימים בשבוע (כלומר העבודה היא בימים א'-ו' כאשר מקבלים יום חופשי אחד באמצע השבוע - או יום ו'...). יש מרכזים שבהם זה קצת שונה כי הם פתוחים גם בשעות אחרות - לדוגמא קניונים או נתב"ג. בעיקרון רוב מרכזי השירות פתוחים מ-9:00 עד 18:00 ובתוך טווח השעות הנ"ל יש משמרות די מגוונות. יום עבודה נחשב 6.5 שעות, מעל 8 שעות מקבלים 125%, מעל 10 שעות זה הופך ל-150%. סופ"שים וחגים - 150%. לגבי שכר - 20.5 ש"ח לשעה, על כל יום עבודה מעל 6.5 שעות יש תשלום על כלכלה, וכמובן בונוסים מאוד יפים בסיום כל חודש על עמידה ביעדים, שירותיות, הערכת מנהל וכו'..

high k

New member
?! אני מתחילה לעבוד שם

ואלה ממש לא התנאים שהוצעו לי.

Black Star

New member
אז זה לא בדיוק ככה.

קודם כל זה מאוד תלוי במרכז שירות הספציפי שתהיי בו. בנוסף, אני כתבתי את התנאים של מי שעובד 73% (רוב הנציגים הפרונטלים). סטודנטים יכולים לעבוד 60% (רק 4 ימים בשבוע), ויש גם משרה מלאה. בכל מקרה זה ממש לא הקטע של יום ו' פעם בשבועיים או משהו כזה, וגם לא 9 שעות ביום. כמו שאמרתי, המשמרות מאוד גמישות ומשתנות. יש ימים שאני עושה 12 שעות, ויש ימים שאני עובדת משהו כמו 7 שעות.

high k

New member
את מדברת על ש.ל פרונטלי בניגוד אליי

אני מדברת על שירות לקוחות טלפוני.

Black Star

New member
היא שאלה במפורש על הפרונטלי.

אין שום סיבה לערבב שמחה בשמחה..

למעלה