יעוץ למתחיל

לירונוס

New member
יעוץ למתחיל

תראו, אולי זה ישמע לכם טיפשי, אבל בחור בן 17 (אני) רוצה להתחיל לשחק כדורסל בקב´ כדורסל בגילאי י"א-י"ב. מכיוון שכבר רשמו אותי לעונה הבאה, הייתי רוצה להוועץ בכם כדיי לדעת מה מצפה לי בדיוק... אז מבין אלו שיש/היה להם נסיון בקב´ כדורסל, תוכלו לתת לי טיפים מועילים?
(אחרי העונה הבאה הדרך תהיה קצרה מפה ל-NBA!)

BlacKinght

New member
זה תלוי ב.....

איזה קבוצה אתה הולך להיות באיזה ליגה כמה אימונים יהיו לך בשבוע... אבל בכלל בכלליות אני מניח שיהיו לך בין 2-3 אימונים בשבוע + משחק. כיתה יא´-יב´ זה ליגת נוער. אתה רוצה להבין גם מה יהיה לך באמונים?

לירונוס

New member
אני הולך להיות...

... בבית"ר ר"ג (ב-B Squad), אבל זה רק בגלל שאני חדש ואם אני אהיה טוב אז יעבירו אותי ל-A. וכן, הייתי רוצה לדעת מה יהיה לי באימונים... בהתחשב בזה שאני מטר שמונים וארבע בערך, 70 ק"ג והאמת היא שדי אתלטי לפי מה שחברים שלי אומרים... חבל רק שקשה לי להטביע...

לירונוס

New member
אני בכיתה י"א, עולה לי"ב

וה-B ז"א הפחות טובה, כנראה... נ.ב. סחתיין על החתימה! אהבתי

שחור

New member
לא ידעתי שבבית"ר ר"ג

יש 2 רמות זה חדש לי. האמת יכול להיות שגם אני אלך לשחק שם העונה אני עוד לא יודע. תודה גם אני אוהב את החתימה

לירונוס

New member
אני הולך להיות...

... בבית"ר ר"ג (ב-B Squad), אבל זה רק בגלל שאני חדש ואם אני אהיה טוב אז יעבירו אותי ל-A. וכן, הייתי רוצה לדעת מה יהיה לי באימונים... בהתחשב בזה שאני מטר שמונים וארבע בערך, 70 ק"ג והאמת היא שדי אתלטי לפי מה שחברים שלי אומרים... חבל רק שקשה לי להטביע...

יוסי®

New member
הרבה על טכניקה אין מה

לעבוד בתקופה שנשארה לך עד פתיחת האימונים - אבל דבר שאתה כן יכול לעבוד עליו זה כושר גופני - תתאמן על ריצות ארוכות ותשפר את הכושר האירובי שלך, כדי שלא תהיה באמצע האימון כבר חצי מת.... ברגע שתהיה בכושר טוב יותר ותתעייף לאט יותר, יהיה לך הרבה יותר קל באימונים

עטלף77

New member
ברכות על הסטטיסטיקה ../images/Emo6.gif

אתה צריך לשפר את האחוזים שלך מ - 3 וגם להוריד את כמות האיבודים - 13 איבודים למשחק זה המווון.
ואהבתי את החתימה

עטלף77

New member
וואיי.... זה בטח מבאס בטירוף...

לקלוע 60 נקודות והלפסיד בנקודה... אאוץ´...
אגב, מומלץ לך לשפר גם את הריבאונד והאסיסטים, אתה נראה שחקן דיי אגואיסט לפי המספרים בטח בשביל רכז.

לירונוס

New member
ניתוח קטן לגבי המשחק ההוא

אני אגואיסט? במשחק של ה-89 נק´ שיחקתי כשחקן-נעול (יענו רק כשחקן הזה שיחקתי) ושיחקתי עם חבר שלי שהוא די זבל אז הייתי צריך לעשות את כל העבודה. ובנוגע ל-60 נק´? זה היה משחק מול לארי בירד המניאק ומקהייל וביל ראסל ועוד על רמה סופרסטאר שזה די קשה... חוץ מזה שניצחתי את הסדרה 4-3... תראה, יש אולי איזה 2-3 משחקים שבהם אני מחליט שאני הולך לקלוע הרבה נק´ אבל אני לא רכז, אני שוטינג-גארד/סמול-פורוורד ובגלל שאני נמוך אז שיחקתי כרכז... 60 נק´ זה עוד כלום, ב-12 דקות רבע ללא הארכות שיחקתי וקלעתי 109 נק´ עם 47 אחוז מהשדה אבל זה היה משחק ידידות...

לירונוס

New member
13 איבודים זה לא הרבה... ../images/Emo13.gif

תראה, 13 איבודים זה לא כ"כ הרבה עם עושים 20 חטיפות, תסכים איתי --- נ.ב. תודה, אבל לאיזו חתימה התכוונת?!

למעלה