יעוץ לגבי בעיה בגופרו

nadiv11

New member
יעוץ לגבי בעיה בגופרו

קניתי גופרו חדשה בארהב אני לא מצליח לעלות את החומר למחשב בעזרת כבל הusb אני מצליח רק בעזרת האפליקציה לאייפון . ניסיתי גם דרך הלפטופ חלונות 7 וגם דרך מחשב נייח xp המחשב . בנייד יש צליל התחברות אך אין כל סימן אחר בנייח מזהה התקן אך שום דבר אחר לא קורה אשמח לעזרה .תודה

חי בר

New member
בדקת שהכבל תקין?

תחבר עם הכבל למחשב התקן אחר (למשל טלפון) ותראה שהמחשב מזהה אותו ומסוגל להעביר דאטה, ולא רק שיש טעינה.

אם הכבל תקין, אז תבדוק את הדריוורים להתקן (מצלמה במקרה שלך)

zulufox

New member
ניסית לבדוק במנהל ההתקנים ?

ייתכן שיש לך הודעת שגיאה של הדרייבר..

zulufox

New member
תפתח את מנהל ההתקנים

תראה אם יש הודעת שגיאה בסעיף ממשקי USB
אתה לא רואה דיסק חדש ב"מחשב שלי" ?
&nbsp

nadiv11

New member
קיבלתי

באחת הפעמים שניסיתי להחבר קיבלתי הודעת שגיאה שההתקן נכשל בשאר הפעמים אפילו הודעה לא קיבלתי אין תגובה

zulufox

New member
תנסה כניסה אחרת

אם תסתבך .. אתה מוזמן אליי

shukrun1

New member
סיוע מצביקה באותה הבעיה בדיוק

גם אני נתקל בבעיות דומות מדי פעם ואשמח אם תיתן הסבר מה אופן החיבור המצלמה למחשב והורדת התמונות/ סירטונים. ז"א אתה מחבר את המצלמה לכבל ולמחשב כשהיא כבר דולקת או מפעיל אותה אחרי החיבור למחשב? עוד תופעה היא שאי אפשר למחוק קבצים דרך המחשב- אני מצליח רק מהמצלמה עצמה או מהסלולארי עם האפליקציה. ועוד אחת קטנה- המצלמה מייצרת קבצים נוספים שאי אפשר לפתוח במחשב, מה הם הקבצים האלה והאם יש דרך למנוע את התופעה בכדי לחסוך מקום בכרטיס.
תודה מראש על הסיוע

zulufox

New member
מהשאלה אני מבין שיש לך את ה3+

מחברים את המצלמה כבוייה ואז מפעילים אותה..
אי אפשר למחוק את הקבצים דרך המחשב... לפחות לא מצאתי את הדרך

הקבצים הנוספים נוצרים כי אתה משתמש בפורמט שמייצר אותם...
אני מצלם ב 1080 רחב וזה מספיק לי, אני משתמש בפרו-טיון מופעל, משהו שמחייב עיבוד צבע אחרי הצילום.
בשמחה

shukrun1

New member
תודה רבה על הסיוע

ראשית דייקת באבחנה של המצלמה, אכן מדובר ב- GoPro HERO 3+ Black Edition
הלכתי על התשובה שלך לפותח השרשור לבדוק את מנהל ההתקנים, ואכן לאחר עידכון ה- Windows
נראה כי הבעיה נפתרה.
שוב תודה

למעלה