יעוץ חינם

sendadrd

New member
יעוץ חינם ../images/Emo35.gif

שששלום אני צריך קצת עזרה מפורטת, אז הנה: 1)עם אני מחליף לדרבי סנדה אגזוז וקרבורטור (14ממ ל 17.5 ממ) היכן הכי אבל הכי מומלץ לכוון? דינמומטר כמה עולה? 2)אני מחפש קרבורטור 17.5 PHVA dellorto ורוצים עליו 750 ש"ח (אין) לעומת זאת ב50CC.NL רוצים עליו רק 50 אירו כלומר כ275 ש"ח להזמין 3)על איזו קסדת שטח אתם ממליצים עד 1500 ש"ח (יופי,נוחות,איכות) הרבה תודה (אם אתם לא רוצים לפרסם עסק בפומבי יש מסרים) עברתי פורום

tphss

New member
טוב אז

ככה, לגבי כל אחד: 1)אני חושב שהכי טוב לכוון\להרכיב במוסך המרכזי (היחידי להיום שגם מייבא חלקים לדרבי) של דרבי "אלונוע" בתל-אביב. 2)קרבורטור- עצה שלי, תתקשר למכס תשאל לגבי מכס על חלק לאופנוע->קרבורטור, חשב את עלות המוצר מהאינטרנט+מע"מ 18%+דמי משלוח+מכס שיגידו לך, מה שתקבל, אם זה יצא לך פחות מהמחיר בארץ תחשוב אם שווה לחקות את הזמן. 3)אני יגיד לך מההתחלה שהמחיר בארץ של קסדות (ובכלל) הוא משוגע, ואני לא קונה קסדות או ציוד (רציני) בארץ. למשל קסדה שהזמנתי מחו"ל ב-280 (1370 שקל) דולר הייתה עולה בארץ בסביבות ה-2000 שקל (אפילו יותר) בארץ. או דוגמא יותר טובה (שיש בארץ): קסדת NOLAN N51 עולה בארץ בסביבות ה-1300 שקל (מקרה טוב) בזמן שבארה"ב 150 דולר (740 ש"ח). מקווה שעזרתי.

tphss

New member
אתה יכול להזמין

מהאתר: www.mxsouth.com אבל תצתרך להתקשר לשם להזמנה

למעלה