יעוץ זוגי

hibukit

New member
יעוץ זוגי

עזבתי את הבית הוא ביקש שאחזור והבטיח לטפל בעצמו עכשיו זה נהיה בואי נלך יחד הסכמתי הוא הבטיח שיקבע השבועות עוברים קיבלתי המלצה על מישהי - הוא לא רוצה ללכת אליה... נותנת צ'אנס אחרון נראה לי מוזר לחפש מטפלת בדפי זהב מישהו יכול להמליץ באיזור המרכז-שרון תודה

לפני כחודיים...

החלטנו ללכת לייעוץ כנסיון אחרון לפני הפרידה לי אישית לא היה משנה עם אני משוחחת עם גבר או אישה אך ידעתי שלו יהיה נוח יותר לשוחח עם גבר בחרתי יועץ והלכנו אליו אמנם אצלנו לא עזר... אך בטוחה שאם החלטתם לגשת לייעוץ צעדתם צעד קדימה בשיפור הזוגיות שלכם אם לא משנה לך שהיועץ יהיה גבר תעני להודעה זו ואשלח לך מספר טלפון במסר שבוע טוב וחג שמח

hibukit

New member
למיקי

היי קודם כל תודה על התגובה לא חשבתי על גבר כיועץ, ולא יודעת מה תהיה תגובתו, בנתיים הוא דיי מוצא תירוצים לקטול את המטפלים שאני מציעה... אבל כן הוא מסכים ללכת לייעוץ, כך שזה צעד ראשוני - אולי כי הוא יודע שאני לא נשארת הפעם אם לא יבוא איתי..... אשמח לקבל את הטלפון.. תודה

הזאתי

New member
חיבוקית

שלחתי לך מסר עם פרטים של מישהי שאני הולכת אליה, והיא פשוט מחזיקה אותי בחיים עכשיו. היא חכמה ונפלאה. אני כותבת גם כאן בתגובה לדברייך. הייתי באותה סיטואציה עם בן זוגי. הוא סירב ללכת איתי לטיפול זוגי, ולבסוף נגרר למרות רצונו לאחר שאיימתי עליו שאעזוב אותו. התוצאה היתה שהוא הגיע לארבע פגישות ועזב. אני המשכתי, ומה שלמדתי על עצמי היה מספיק בשביל להקל על החיים המשותפים שלנו, ולהפוך אותם לנעימים הרבה יותר. אל תנסי לשנות את בן זוגך, כי זה לא יעזור. הוא לא ישתנה, וגם אם יילך לטיפול, רוב הסיכויים שזה יהיה מתוך כורח, ולכן במקום לנסות להקשיב ולהבין, הוא יתנגד ולא יהיה מוכן לקבל מכך כלום. מצאי לך מטפלת טובה, שתרגישי שמקבלת אותך ואת יכולה לקבל ממנה התייחסות בונה עבור עצמך, וכבר על ידי הלמידה של עצמך והמניעים שלך אני בטוחה שתצליחי לשפר בהרבה את מצב העניינים ביניכם. באחריות. בכל מיקרה, הרבה הצלחה

hibukit

New member
הזאתי

תודה, על התגובה האמת שהוא מודה שיש לו בעיה ושהוא רוצה לטפל בה אך יש לו אמביוולנטיות מסוימת ולדעתי גם פחד שאדם נוסף ידע על כך. לאחר שעזבתי את הבית הוא אמר שיילך לטיפול, אני כבר הייתי שלמה מאוד עם העזיבה שלי ולא שמתי לו את זה כאיום...הוא התחנן שאחזור אמר שילך / נילך לטיפול. אם הוא לא ישתנה אינני רואה אותי נישארת איתו, אין ספק שזאת עבודה משותפת והאשמה היא לא רק בו......אבל..........הוא חייב להישתנות!! הייתי אצל מטפלת זוגית שאמרה לי שאיננה רואה את הצורך שאמשיך לבוא לבד... מקווה שבין השורות את מבינה את המצב...... תודה על העיצה החמה ותשומת לב חיבוקית

האתרים הוצבו במדור "קישורים"

אבקש לא לציינם יותר בגוף הודעותיך כי הן מהווים פירסום עצמי.

למעלה