יעוץ וירטואלי

0 אור 0

New member
יעוץ וירטואלי

נפלתי אתמול בצורה לא סימפטית, ועכשיו אני סובלת מכאבים בגב, בברכיים, ובעיקר במרפק שספג את עוצמת הבלימה. עשיתי צילום ואין שבר או סדק, חוץ מטייגר (ששמתי בבוקר), מגן מרפק (שקניתי ושמתי אחרי שיצאתי מקופת חולים), ואמבטית מלח חמה (אני הולכת להדליק את הדוד), יש למישהו הצעות נוספות ? ההצעה הכי טובה היא כמובן לתת ליד מנוחה, אבל יש לי בעיה רצינית עם זה, כי מדובר ביד ימין , אז אין לי אפשרות כמעט לא להזיז אותה , וכל הפעולות היומיומיות כמו נהיגה, פתיחת דלת או אפילו לבישת הג'קט הורגות אותי לגמרי ..

harduf9

New member
קרח (עטוף במגבת) וכמובן טיפול לא

וירטואלי. בד"כ בשלב ראשון עדיף לקרר ולא לחמם. מלבד זאת רסקיו רמדי, טראומיל וכו'. ממליץ על ג'ין שן דו - אקופרסורה או אוסתאופתיה. שניהם קלאסיים למקרה. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
תודה

שמתי את המשחה רק בבוקר ולא מיד אחרי הנפילה. המכה עצמה לא היתה במרפק, ולכן לא חשבתי לשים קרח - ואכן אין נפיחות וחבורה בשום מקום, זה יותר מחאה פנימית של המפרקים שלי על הדרישות המוגזמות מהם ..

אבל את לא אוהבת דיקור...

למרות שזה הטיפול הכי טוב למקרים כאלה. מזכיר לי שפעם אחרי תאונת אופניים הגעתי ישר לקליניקה הלימודית במכללה, קיבלתי טיפול, והתחלתי לזוז שוב לאחר מכן... מעניין שחלק ניכר מהטיפול היה בכלל נקודות להרגעת הלב. במקרים כאלה הטראומה שמכווצת את הגוף משחקת תפקיד גדול. כך שאולי תמצית רסקיו עשויה לעזור גם... חוץ מזה, נשמע שאי אפשר לגעת ממש במקומות הכואבים, כך שכל מה שקשור לטיפול דיסטלי עשוי לעזור. רפלקסולוגיה שאת דווקא כן אוהבת, הילינג, רייקי וכו'. עוד דבר שעוזר הוא חיוך והכרת תודה ליד ימין שעושה כל כך הרבה פעולות בנאמנות, בלי שנחשוב כמה היא מדהימה. תרגישי טוב

ella bella1

New member
../images/Emo2.gif אבל המחטים לא מורגשות כלל!

מנסיון! לא מרגישים את המחטים כלל. רק מרגישים את הפעילות שלהן כשהן מגיעות לצ'י! בכל אופן, אני מצטרפת לדבריה של מיכל!!! תרגישי טוב, אלה.

Fistandantilos

New member
מרגישים ועוד איך :)

אבל זה סך הכל דקירה, המקום שאצלי מורגש הכי חזק תמיד הוא בנקודה שנמצאת ליד הבוהן והאצבע :)

מקוםבלב

New member
יש גם שמן שנקרא המטומה

שעוזר מאוד במקרים של מכות יבשות ושטפי דם. מניסיון כדאי גם למרוח רסקיו על המקום הפגוע.כאשר סובבתי את הרגל כמה פעמים ולא יכולתי לזוז מרחתי שמנים ורסקיו. למחרת כבר יכולתי ללכת. החלמה מהירה.

0 אור 0

New member
חבל שלא חשבתי על זה כשהייתי

בסופרפארם, נראה מחר איך זה מרגיש, בינתיים עשיתי אמבטיה ושמתי אחרי זה טייגר, ונראה שזה משתפר קצת

ella bella1

New member
אני רק רציתי להרגיע אותך.

שאין לך ממה לפחד. לא ניסית לבטל לך את הפחד בכל אופן, תרגישי טוב.

hal767

New member
טיפול אנרגטי

יכול לתת תוצאות מהירות. ניתן לקבלו גם ממרחק, לא חייבים לפגוש את המטפל לשם כך.

0 אור 0

New member
איך לא חשבתי על זה?

אפילו יש לי פה בפורום את מיכל וחברה מערד שעוסקת בהילינג, ולא חשבתי לפנות אל אחת מהן לבקש שתשלח לי קצת אנרגיות חיוביות.

yes ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif אשמח בכיף לעזור לך

בהילינג מרחוק
רק תתאמי איתי מתי, בשביל שלא תהיי בפעילות אינטנסיבית תוך כדי. אפשר במסרים/בטלפון. איך שנוח לך...

0 אור 0

New member
תודה תודה

את יכולה אפילו עכשיו, אני לא בפעילות אינטנסיבית בכלל - כותבת במחשב זה נחשב?? מעוד שעה או פחות אני מתכננת להיות בבית, בשלווה מוחלטת (עם קפיצות למחשב) אני כבר לא זוכרת איפה שמרתי את הטלפון שלך, אז לא יכולה להתקשר ..

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אפשר עכשיו אבל הייתי שמחה קודם לשמוע יותר על מצבך. את יכולה לדבר כרגע? הטלפון שלי בכתובת של האתר (בחתימה)

למעלה