יעוץ דחוף

עוגי555

New member
את קולטת כמה שאת מדהימה???

איזו אמא נמרה מחכה לילד המאושר הזה!!!!
מצפה איתך לבשורות טובות!

80cookie

New member
:) מתחזקת מהבלוג הזה ומקבוצת תמיכה

שהתחלתי ללכת . קשה אבל אין צריך להאמין שבסוף יהיה טוב .

לא כך את חשבת ??

אופטימיות , בהצלחה בהחזרה , אני בהפסקה כרגע , עושה צילום רחם , ואז אעשה החזרה וכן אגדל ליום 5 אך ביקשתי מבר חווה אם יוכל לעשות החזרה כפולה עדיין מחכה לתשובה, מקווה לטוב
מישהי עשתה כאן החזרה כפולה ??? סתם לדעת

עוגי555

New member
בוודאי שאני חושבת ככה

אין דרך אחרת!!!
כולנו התדרדרנו כאן ממדרונים ועלינו חזרה...

איזו קבוצה הצטרפת?
אני מעוניינת רק בקבוצה של נתרמות ולא של מטופלות פוריות ׳רגילות׳...

החזרה כפולה, הכוונה יותר מעובר אחד? אני...
אחד פרש ממש כמעט מיד, לצערי הרב.
יותר בזמנו מאשר עכשיו, עכשיו אני מאושרת עם עובר אחד...
אבל מפאת גילנו המתקדם נורא רציתי ורוצה תאומים
כדי להשלים פערים

80cookie

New member
אני בקבוצת פוריות לא תרומה - לא סיפרתי :)

יש דבר כזה קבוצת נתרמות ??

אני רוצה תאומים . התכוונתי להחזרת עובר אחד ביום 3 ועוד שניים שביחד לגדל ליום חמש כי הם בדרגה 1-2 ו 2 . ככה שנחזיר את הטוב ביום 3 ובטוח תהיה החזרה והשאר נגדל ונחזיר מה שיישאר . יותר סיכויים וכך לא נשאר ללא החזרה , פחות מלחיץ .

עוגי555

New member
הלוואי

הקבוצה היחידה שלי היא כאן בפורום.
קבוצה של מטופלות פוריות לא מדברת אליי מספיק כדי שאשתתף.

80cookie

New member
היי איילת - תהני מהקטנה :)- לא נראה לי יש

פיצוי , זה על אחריותי , קיבלתי 5 עוברים

5 עוברים לא הייתי עושה את זה

אני לא אוהבת את הקלות הזו שמגדלים לבלסוטוציסטים.
בתקופה של הבת שלי דווקא היה טרנד להחזיר ביום 2.

80cookie

New member
יש לי אחד של רמה 1 ואחד של 1-2 ואחד 2

אחרי 5 כשלונות עדיף לגדל נראה לי לראות את האיכות . אבל לא יודעת מה הבעיה לעשות החזרה כפולה פעם ביום 3 ופעם ביום 5 - מכירות ?

תקשיבי זה לא הכסף של הרופא זה שלך

הוא יקבל את הכסף שלו. תרומה זה לא הליך פוריות שמקבלים בו טופס 17. זה עולה המון כסף ואצלך זה עוד פעם שנייה שאין יותר החזרים.
שמעתי על החזרה כפולה ושמעתי גם על כשלונות בהחזרה כפולה.
אין חוקים.
סליחה שאני כזו תקיפה אבל אני חושבת שהליך תרומה שונה מהליך פוריות ועם עוברים ברמה 1-2 ניתן להיכנס להריון גם כשמחזירים ביום 3.

80cookie

New member
לא יודעת כשאגיע לזה וכאשר אצליח לדבר איתו או

להתכתב איתו אדע , המזכירה אמרה שארשום לו , אך טרם קיבלתי תשובה

רק רוצה להצליח כבר , נמאס

היי קוקי?

גם אני בדילמה עדין .
אני אשמח לדעת מה שית ומה הרופא אמר שכדאי.
כולל פיצוי באמת אם מגיע לנו.

80cookie

New member
את במצב קצת שונה , מאחלת לך הצלחה בפעם

הראשונה , תנסי להחזיר ביום 3 , באמת חבל
אני כן אנסה לגדל ליום חמש אבל רק שניים , מחכה לתשובה מבר חווה על החזרה כפולה
אני נכשלתי בחמש החזרות , היה פעמיים כימי ואת רק מתחילה החזרה ראשונה .
תחשבי על זה
או תגדלי שניים ליום 5 ותחזירי מה שישרוד וכך ישארו לך השאר
אל תגדלי את כולם
בהצלחה

אורנה143

New member
אני החזרתי ביום השלישי! ונקלטתי להריון

אין שום חוקיות בנושא הזה
ושהרופאים ימשיכו לספר סיפורי מעשיות ואגדות - אבל לא על חשבון נפשם וכספם של הנשים !!!
אני התעקשתי במרפאה שלי להחזיר לי ביום השלישי!
למה לבזבז עוברים ולחכות ליום החמישי ?
מה יש להפסיד אם מחזירים ביום השלישי? - להיפך! -יש רק להרוויח שישארו לך עוד עוברים ועוד החזרות
--
אני גם מאוד מאוד מזועזעת מעצם נעובדה שהרופאים מרשים לעצמם להקפיא עוברים בזוגות - זו חוצפה שאין כדוגמתא!!! זה ממש זילזול בנו כנשים
וסליחה על התקיפות - אבל אני לא מבינה אתכן למה אינכן מתעקשות על הקפאה של אחד אחד??? אתן הקובעות!!!
אני אישית במרפאה שלי (לא עשיתי במסלולים הרגילים אלא באופן פרטי) - התעקשתי על הקפאת העוברים שנותרו ביחידים!!!
--
אולי אתן צריכות להתארגן ביחד ולמחות על המחדל המשפיל הזה? ממש משפיל, מכעיס ולא הגיוני לדעתי
אני גם יודעת שרופאים מקפאים בזוגות כדי לחסוך מקום ועלות - אבל למה הם עושים את זה על חשבונכן ומבלי לשאול אתכן?? - זו חוצפה
אולי הפיתרון הוא לשלם להם קצת יותר על ההקפאה ביחידיח (זה מב שאני עשיתי במרפאה שבה טופלתי) - הרי בסופו של יום הכל עניין של כסף אצל הרופאים הללו...

סליחה אם אני נשמעת קצת עצבנית ותוקפנית אבל אני קוראת בעצב את השרשורים שלכן ואת הדילמות והמאמצים והסבל הנורא שאתן עוברות ומתפוצץ לי הלב לקרא שבנוסף לכל הייסורים הללו - מזלזלים בכן בצורה כל כך בוטה בכך שמקפיאים בזוגות וגם בכך שמגדלים ליום חמישי !!
--
אני מציעה לך להחזיר את העוברים ביום השלישי ולא לחכות ליום החמישי ולאבד עוברים
--
אני אישית בתרומת הביצית שלי החזרתי 2 עוברים טריים ביום השלישי (התעקשתי לא לחכות ליום החמישי)
ואז את ששת העוברים שנותרו המרפאה גידלה עד ליום החמישי - ומתוך השישה נותרו 3 עוברים בלסטוסיסט להקפאה
כך שיש לי 3 עוברים מוקפאים שהם כבר בלסטוסיסטי ם
אני גם לא מבינה למה בכלל הרופאים במסלולים פה בארץ מקפיאים ביום השלישי? זה גם לא הוגן - כי למיטב הבנתי - לעובר ביום המחימישי יש יותר סיכויים לשרוד את ההפשרה מאשר לעובר ביום השלישי!!!
אני משערת שהרופאים אצלכן מקפיאים ביום השלישי כי כך הם יכולים לעמוד בהבטחותיהם המטופשות לכך וכך מינימום של עוברים - ואילו אם הם היו פועלים באמת לטובת המטופלות הם היו צריכים לדעתי כבר מהתחלה להקפיא רק ביום החמישי - נכון ! שאז הם היו "מאבדים" עוברים אבל אז העוברים ששרדו ביום החמישי סיכוייהם לשרוד הפשרה ולעבר אישה הם גדולים יותר.
--
זה מרגיז כל הפוליטיקה הזו של הרופאים על חשבונן של הנשים.

ממש ניצבט לי הלב לראות איך אתן "מתפתלות" בין החלטות קשות שנובעות אך ורק מעצם העובדה שמה שחשוב לרופאים זה הכסף ורק הכסף!!!

זהו.
סליחה על האורך ....
אורנה

כל הכבוד אורנה על התגובה אבל גם לך גידלו

לבלסטוציסטים וגם את איבדת עוברים.
זאת בעיה שקיימת גם אצל בנות שעוברות טיפולי פוריות ולא תרומה. ההתלבטות אם לגדל או לא ליום 5.

לירן 34

New member
היי, בהחזרה אחרונה החזירו לי 2 עוברים טריים ב

איכות מעולה, שאחד מהם הייה כבר שלב ראשוני של בלסטוציסט ( יום 4) ונותרים ניסו לגדל לבלסטוציסטים - ולא הצליחו. הטריים לא נקלטו וגם אין מוקפאים. ..

למעלה