יעוץ בענין תרופות

jodi19jumps

New member
יעוץ בענין תרופות

שלום לכולם, אני פעם ראשונה כותבת כאן ומבקשת ייעוץ. בני בן ה-10 מקבל טגרטול כבר כמה שנים לטפול בהתקפים אפילפטים. כעת מומלץ לנו להוסיף לו תרופה ועלינו להחליט בין אוספולוט לבין קפרה. האם למישהו נסיון עם אחת מתרופות אלו?. הבנתי שהקפרה תרופה חדשה יחסית ואינה בסל הבריאות אבל למרות זאת הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בענין. אודה לכם על כל מידע. האם תוכלו גם להפנות אותי למקורות מידע באינטרנט. תודה מראש.

לגבי האוספלוט

להדר אפילפסיה פטי-מל כבר כ-8 חודשים מקבלת אוספלוט יחד עם קלונקס ויש שיפור מוחלט במצבה , לגמרי מאוזנת. אנחנו מרוצים , למרות שהרופא חשב לתת לה תרופות אלו באופן זמני הוחלט שזה טוב לה אז ממש לא לשנות.לגבי קפרה לא מכירה.

jodi19jumps

New member
שם התרופה בלועזית

תודה על הלינקים בענין קפרה. שם התרופה בלועזית ospolot

חייםלוי

Member
מנהל
אני מצרף כמה לינקים על אוספולוט

כאן
Unser Sohn bekommt wegen seiner Epilepsie seit August 2003 das Medikament Ospolot. Die Anfälle konnten dadurch schon deutlich zurückgedrängt werden. Nebenwirkungen konnten wir bislang nicht beobachten und sind mit der Verträglichkeit des Medikaments sehr zufrieden. Alle paar Monate wurde die Dosis leicht erhöht, damit Körpergewicht, Länge und Medikamentenspiegel im Blut aufeinander abgestimmt sind. Nach der Erhöhung konnten wir für ca. 8-10 Tage ein erhöhtes Schlafbedürfnis bei Jan-Paul feststellen. Dann hatte sich der Körper an die Höherdosierung gewöhnt. Falls ihr Fragen zum Medikament Ospolot habt, könnt ihr sie hier gerne stellen. והנה התרגום: בננו מקבל בשל האפילפסיה שלו מאז אוגוסט 2003 את התרופה אוספולוט. ההתקפים פסקו. לא הבחנו בתופעות לוואי עד עתה ואנו מאוד מרוצים עם הצורה שבה התרופה התקבלה. כל חודשיים הועלה המינון במעט וכך משקל הגוף, הגובה וספיגת התרופה בדם הותאמו זה לזה. אחרי העלאת המינון יכולנו לראות במשך כ-10-8 ימים רצון לישון אצל ז'אן פאול. אחרי כן התרגל הגוף למינון הגבוה יותר. (זה לקוח מתוך האתר הזה. ופה. זה תרגום אוטומטי מגרמנית לכן הוא לא מוצלח מדי. התרופה מיוצרת באוסטריה ולכן רוב האתרים בגרמנית​

jodi יקרה בוקר טוב, ../images/Emo42.gif

מצרפת כאן שני מקורות מידע על התרופות עליהן שאלת: קפרה אוספולוט מקווה שיוסיף למידע שכבר יש בידייך. חשוב לי לציין כי כאשר מקבלים קומבינציה של תרופות יש תמיד לשאול את המטפלים האם אין תגובות בינתרופתיות, או אינטראקציה שלילית בינהן. אפשר כמובן "לעשות את העבודה" לבד ולמצוא ברשת את השילובים הנכונים או הלא מתאימים. האתר הזה הוא אחד מהאתרים היותר טובים למציאת מידע על תרופות וכן על אינטראקציה בינתרופתית. בריאות שלמה ומלאה לכן.

קוקו 28

New member
לגבי הקפרה../images/Emo184.gif

אני נוטלת את הקפרה בשילוב עם עוד כדורים כבר שנה בערך, והיא רק גרמה לשיפור במצבי. תופעת לוואי אחת שאני יכולה להצביע עליה, היא עייפות, ובגלל שהיא לא בסל התרופות היא יקרה מאוד, ואם אינה מסובסדת מהקופה - זו חתיכת הוצאה.בהצלחה!

למעלה