יעוץ בנושא משומשות:

itzik93

New member
תראה גל....

במחיר של 15K תוכל להשיג 205 GTI, רק בשביל להנות ממנה כ "205 GTI" תצטרך להשקיע עוד 10,000 ש"ח על תיקונים ואוברול לרכב.... (כך שזה כבר 25,000 ש"ח) - בשוק האזרחי-פרטי קיימות ה-מ-ו-ן פג´ו 205 פרטיות, מיד שניה עד שלישית מקסימום (לרכב בגיל הזה זה מעולה !) ותוכל למצוא אחת ממש בקלות - למצוא 205 GTI זה ממש לא קל, בטח שלא אחת במצב ש-מ-ו-ר או "מעולה" לפי הגדרתך לחיפוש... ואם תמצא אחת שמורה, אין סיכוי שתקבל אותה במחירון של 15,000 ש"ח אלא ב-ה-ר-ב-ה יותר מזה... (המחירון שלהן לא סתם כזה זול, תחשוב בהיגיון למה
). אני מציע לך להעלות מעט את הרף, אולי ל 30,000 ש"ח - שם בטח תוכל למצוא פג´ו 106 1.4 או פג´ו 205 1.4 חדשה יותר (סביר להניח שככל שתעלה בתקציב כך תוכל להשיג רכב עם פחות ידיים). כולנו כאן באמת ובתמים אומרים לך לרדת מעניין הפג´ו 205 GTI - ותאמין לי שלא מקינאה (15K ש"ח ויותר זו לא הבעיה שלנו....). דרך אגב, כל הפג´ו 205 הצבאיות הרלוונטיות שקיימות בצבא מהשנים האחרונות (בוא נגיד מ 1989 עד 1994) הן לא יותר מ 4,000 יחידות (שחלקן, כ 1500 יחידות, עדיין בשירות
) , תאמין לי שבשוק האזרחי יש לפחות פי 5 יותר מזה על הכביש בשנים אלו (פרטיות) שלא לדבר על השנים שאחרי (1995-1999)... חוץ מזה, תוכל אולי להשיג אחת (205 1.4) מחברה פרטית (יש כאלה במצב טוב) במחיר זול יותר, יד ראשונה או שניה במודל מתקדם יותר - תחשוב על זה. איציק

sronis

New member
אחרי כל מה ש TEEN כותב

אני ממש לא מבין מה הוא רוצה מאתנו? הוא רוצה שנעזור לו, אבל דוחה את ההצעות שלנו. זה ממש מגוחך... אם אתה לא רוצה שננסה לעזור לך למצוא את המכונית הטובה ביותר בשבילך, אל תבקש. זה בדיוק כמו לכתוב "רוצה לקנות מחשב חדש ב-1000 שקל" ואז להתעצבן עלינו כשאנחנו אומרים שאין דבר כזה מחשב חדש במחיר כזה ולהגיד "זה המחיר שקבעתי!! אלו השיקולים שלי!! אני יודע מה טוב!!" מדהים אותי כל פעם מחדש שבחור שקיבל רישיון לפני יומיים חושב שהוא יודע הכי טוב ומבין הכל... אתה יודע מה? אני רוצה לראות אותך יורד מהב.מ.וו\מרצדס\וולבו\אודי\יגואר של אבא שלך (מחק את המיותר) ונכנס לפז´ו 205. אתה לא תבין מאיפה זה הגיע לך (אה, רגע, שכחתי, יש לכם שתי דיאלים במשפחה, לא? אז אולי את כן יודע איך זה) רוני, משתעשע במחשבה על אנשים שיש להם כסף לאימפרזה טורבו חדשה אבל נוסעים בסובארו משנות השמונים...

itzik93

New member
אבל רוני....

יש לו 8,000 ש"ח למחשב חדש אבל הוא רוצה מחשב חדש ב 1000 ש"ח כי עוד שנה הוא מתגייס, אין טעם להשקיע יותר מזה, אל תיכנס לשיקולים שלו הבנת ??
איציק - הכל בצחוק, שאף אחד לא יקח ללב עכשיו...

למעלה