יעד סופי 3

dordafna1

New member
יעד סופי 3 ../images/Emo35.gif

אז ככה....יש לי כמה שאלות בנושא הסרט
באיזה פארק צילמו את הסרט ? באיזו רכבת הרים צילמו את הרכבת (בהנחה שהרכבת הזאת אמיתית :/) ? שמתי לב שהרבה דברים לא הגיוניים ושיש היום דברים בטיחותיים נגד מקרים כמו בסרט (לדוגמה...בקינגדה קה , בקומבה ובעוד הרבה רכבות הרים יש חגורה נוספת כמו באוטו שמחזיקה את החגורה שנסגרת בצורה חשמלית) ושגם בסרט יש דברים לא הגיוניים (כמו שהם נתקעו בלופ)

dordafna1

New member
המשך...

בטעות שלחתי את ההודעה :) שמתי לב שהרבה דברים לא הגיוניים ושיש היום דברים בטיחותיים נגד מקרים כמו בסרט (לדוגמה...בקינגדה קה , בקומבה ובעוד הרבה רכבות הרים יש חגורה נוספת כמו באוטו שמחזיקה את החגורה שנסגרת בצורה חשמלית) ושגם בסרט יש דברים לא הגיוניים (כמו שהם נתקעו בלופ) אבל עדיין....יש סיכוי שדבר כזה יקרה ? :| וגם....אם הרכבת קיימת איזו חברה מייצרת אותה...:) חפרתי ושאלתי יותר מדי שאלות D: אני אשמח אם תענו :)

petpatrol2

New member
תשובות

קוראים לרכבת CORKSCREW, והיא נמצאת בקנדה. בנתה ואתה חברת VEKOMA(אותה החברה שבנתה את האנקונדה ואת הקומבה) נורא הצחיק אותי לגלות על איזה רכבת הסרט צולם היות ובסרט היא נראית ענקית ויש לה המון היפוכים וזה, אבל בחיים האמיתיים היא נראית ככה: http://www.rcdb.com/ig319.htm?picture=5 http://www.rcdb.com/ig319.htm?picture=1 אין לה לופים, רק היפוכים של "חולצי ברגים". רוב הסרט נעשה על ידי שימוש במסך ירוק. ביוטיוב יש קטעים של מאחורי הקלעים שוראים איך עשו את זה.(מתחו רכבת בין שני מנופים כאילה שכל הזמן שינו לה את הצורה) בעוד שהחגורות כן היו הגיוניות(כבר הייתי על רכבות הרים כאילה), ושכבר קרה בעבר שרכבת נתקעה בלופ עגול(כי נפלו לה גלגלים) יש הרבה הרבה הרבה יותר קטעים לא הגיוניים בסרט. (זהירות, אני חנון של רכבות הרים, זו עומדת להיות רשימה ארוכה) 1) המצלמה שנפלה מהלופ לא היתה צריכה ליפול בכיוון שהיא נפלה, היא היתה צריכה ליפול החוצה מהלופ. 2) זה שהחזיק את המצלמה בחיזיון בסוף ירד מהרכבת, אז איך זה שבכל זאת היתה תאונה? 3) בחיזיון לקח לתאונה איזה חצי שעה לקרות, אבל אחרי זה איך שוונדי יצאה מהתחנה היתה התאונה. 4) האחראי אמר לו רק לתת לחלק הקדמי לצאת, ולא נתן לאילה שמאחורה לצאת. גם אם היתה אפשרות לעשות הפרדה בין הפתיחה של החגורות הקדמיות והאחוריות, מבחינת מדיניות הפארק אם מישהו רוצה לרדת חייבים לתת לו. 5) המסלול של הרכבת היה לא הגיוני. היו קטעים שהיא נכנסה ללופ אבל יצאה מחולץ פקקים, היו קטעים שלופים באו אחרי חולצי פקקים(מה שלא קורה באמת כי לופים זה חלק שהרכבת עוברת בו במהירות גבוהה, וחולצי פקקים לא) 6) רק לרכבת אחת בעולם יש 3 חולצי פקקים אחד אחרי השני. 7) היה קטע ישר מאוד מאוד ארוך ברכבת(כשהמצלמה עוברת על כל הרכבת וראוים את כולם צורחים). 8) הפסים היו שבורים, כשהרכבת עברה עליהם בפעם הראשונה זה היה אמור לגרום לרכבת להתרסק. 9) אם הגלגלים לא עפים, הסבירות שרכבת תתקע באמצע לופ מאוד קטנה, במיוחד אם מזיזים אותה או אם יש רוח. ואני בטוח שאני שוכח כמה דברים. 10)יש קטע שבו הרכבת נכנסת ללופ במשך חצי שעה, אבל אף פעם לא באמת מגיעה ללמעלה שלו. אבל זה רק סרט אז כל זה לא ממש משנה. זו בכל זאת סצינה מגניבה.

dordafna1

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך....../images/Emo13.gif

1. קודם כל .... תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!! D: אתה לא יודע איך עזרת לי (-: 2.אז העליה האלכסונית היא לא אמיתית ?! :O כל הסרט הייתי עסוק בה !!!!
3.לא התכוונתי שזה לא הגיוני שאין חגורות בלי חגורה שתופסת את החגורה (הסתבכתי :S) התכוונתי שהיום יותר נפוץ לבנות ככה כדי שלא יקרו מקרים כמו בסרט. 4.המוטות (או מה שזה לא יהיה) שמחזיקים את המסילה והכל...לא קצת דקים מדי ?!? :| 5.הייתי שמח לדעת לאיזו רכבת יש 3 corkscrewים :D 6.ועוד סתם שאלה....המפעיל של המתקן לא היה רחוק (מאוד מאוד) מהרכבת ?! כאילו...הוא אמור לשמוע אם צועקים לו משהו :| 7.שוב תודה...ממש עזרת !!!

petpatrol2

New member
תשובות

1. בבקשה 2. לא, אפילו הסרט סותר את עצמו, אם תסתכל בהתחלה של הנסיעה, למרות שמבחוץ רואים את העליה מתחילה באלכסון מהתחנה(מה שלא קיים באמת), כשרואים את הפסים מנקודת המבט של הרכבת(כאילו על המתקן) העליה מתחילה באופן נורמלי לחלוטין 3. אה, קיי. וגם ככה חגורות לא משתחררות, החגורות הנוספות זה בעיקר כי היו מקרים שאנשים מסיבה כזו או אחרת השתחררו מהחגורות של עצמם בכוונה. מיותר לציין שהמקרים האילה לא נגמרו בטוב. 4. לא נראה לי. 5. איזה רכבת אחת ביפאן... http://www.rcdb.com/ig1399.htm?picture=9 6. הוא שמע. אבל המפקח(שעמד מאוד קרוב לרכבת) אמר לו להפעיל בכל זאת. ובכלל, כדי לפצות על תורים ארוכים, הם היו צריכים למלא את החלק הריק של הרכבת באנשים שעומדים בתור. 7. בבקשה :)

מה שאני יודע..

בנו את הרכבת הזו במיוחד לסרט וזה לא באמת פארק שעשועים זה רק בשביל הסרט.. אז אי אפשר לעלות עליה..
והסוגר יש בכל מיני רכבות הרים רק את הסוגר הזה בקומבה אני חושב שזה כך בגלל שהרגליים משוחררות שלר תחליק למטה (אני משער..) וגם בארץ יש עם סוגר כזה כמו באנקונדה ולופ 2000 זה מה שאני יודע מקווה שעזרתי!

dordafna1

New member
.....

בקינגדה קה (שהיא לא "תלויה") יש גם חגורות כמו של אוטו על החגורות החשמליות (או הידראוליות :S) הנה תמונה : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Kingda_Ka_train.jpg

למעלה