יעד זול לשבועיים

littlerunaway

New member
יעד זול לשבועיים

למישהו אולי יש רעיון ליעד יחסית זול לשבועיים של טיול בסוף ספטמבר - תחילת אוקטובר (כיפור סוכות)? לא מחפשת ערים, אלא יותר טבע וטיול רגוע (לפני תחילת תואר באוקטובר). משהו בסיגנון שוויץ (שבה מאוד נהניתי) אבל במחיר נמוך יותר.

sailor

New member
אלבניה

קראי בבלוג שלי. האנשים הכי נחמדים שפגשתי בארופה וארץ מדהימה.

littlerunaway

New member
קצת קשה לי להגיד

אבל נניח 6-7 אלף ש"ח כולל טיסות, אם אפשר להוריד את זה עד 6,000 ש"ח לשבועיים אני אשמח (פחות מזה אני אהיה מאושרת). אני לנה בהוסטלים, לא אוכלת במסעדות ותמיד מתניידת בתחבורה ציבורית ולכן אני מחפשת מקום ידידותי לתרמילאים. אבל לא מקום ממש קר כי אני מעדיפה לסחוב איתי כמה שפחות הפעם.

מממ.........

אם המזרח הרחוק מעניין אותך ומכיוון שהתקציב שלך עומד עך משהו כמו 1500$ יש לך מספיק כסף לבקר בקצרה בהודו או בנפאל . טיסה נגיד תימצאי ב800-1000 דולר. עוד 500 דולר הם די והותר לטיול של שבועיים ביעדים האלה , שהם יעדיי תרמילאים פופולאריים . ואם המזרח לא מדבר אלייך אז.....חכי לרעיונות אחרים

littlerunaway

New member
זה לא שלא מעניין אותי

אבל אני לא טסה למקומות כאלה לשבועיים. אני צריכה מינימום חודש וגם זה מעט.

W12X

New member
פינלנד/נורבגיה

אפשרי לתכנן טיול במקומות האלה במחירים כאלה. הייתי השנה בפינלנד שבועיים וחצי במחירים דומים וזה היה המחירים כולל טיסות פנימיות ומעבורות. (אם כי לננו חלק מהימים באוהל ולא בהוסטלים). מדינות מאד ידידותיות למטיילים ועם נופים מדהימים.

למעלה