יססססססס |שרמנט|

noosh

New member
יססססססס |שרמנט|

למי שלא יודע, ליהוני (הלא הוא FooK MI, ומכיוון שכולם נטשו ובטח אין כאם אנשים שהם לא חברי פורום קבועים אז כולם יודעים מי זה יהוני, אלא אם יש כאן סמויים וזה הזמן להזדהות), יש היום יומולדת!! כלומר, מחר. אבל אני צריכה ללכת לישון ולכן זה נכתב עכשיו ולא בחצות. אז, יהוני!!! אתה אמנם מסנן אותי עכשיו
אבל זה בסדר כי אני גם ככה הולכת לישון. אנצל הזדמנות זו כדי לאחל לך יומולדת שמח, כזה שכולם ידאגו שיהיה לך כיף ושמח ויתנו לך מתנות ועוגות וישירו לך שירים וכו'. ושלא תהיה חולה, חולה זה לא כיף. ביומולדת יש להיות בריאים. אני לא אכתוב כאן את כל ברכותיי, גם כי אני לא מספיק מרוכזת עכשיו, וגם כי אני מעדיפה לתת אותן בברכה אישית. אז כאן נסתפק בתודה על כל תרומתך לפורום (כשאתה כותב בו
תכתוב יותר!), ומי ייתן ותהיה לך שנה מאושרת, עם המון מוזיקה והופעות ואנשים. ועכשיו אתה חוקי ואפשר לתכנן את החתונה שלנו. אני אוהבת אותך המונים.
. ועכשיו כל השאר מוזמנים לאחל מזל טוב, ולכתוב יותר יפה ממני, כי כתבתי די מעפן. אבל אני אפצה על זה |שרמנט|.

רעוּת

New member
אמגגגגגגגג |תעשהליילדיםחכמיםכמוך|

אוף יוני
אכתוב לך ברכה למרות שאתה לא אוהב אותי יותר
זה לא יפה לעשות ככה, להציע לי נישואין בסמס ואז לשכוח ממני. פחד ממחויבות זה תמיד מהצד שלי בקשר
אז שתהיה בריא
כפרהעליך, כדי שתוכל לעשות לי הרבה ילדים מזרעך המשובח, כי החלטתי שזה מה שיפתור את כל הבעיות שלי בחיים, אם יהיה לי ילד
אז תיקח את זה בתור מחמאה, כי אתה נבחרת מכללל הבנים (
) פה בפורום |שרמנט| וגם בגלל שהאקס שלי לא מדבר איתי כי הרסתי לו ת'חיים
טוב, אבל מה אכפת לך, אם היה אכפת לך היית מתקשר
|ספולניה| טוב, הקץ לאגוצנטריות, רציתי לאחל לך יומולדת שמח וזה. כי אתה כה מיוחד (לא כמו "ילדים מיוחדים", שגם הם מיוחדים בדרכם המיוחדת, אבל לא לזה התכוונתי
) ושתהיה שמח ומאושר ולא תרגיש צורך להקשיב לג'ופיטר לעולם יותר כי יהיו לך חברים אמיתיים שווים כמוני טו ראן טו (אם תתקשר, זאתאומרת
). טוב כפרה, אני רוצה לשלוח ב-23:45 ולהיות מאגניבה/ פסיכית/ OCD, אז אסיים (או אחתוך
) כאן.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!321 |ספקאצה|

צביון

New member
../images/Emo196.gif

אחר שתי דקות באור הכבוי, המקשה עליי לגשש בין קפלי עורך לפינך המדלדל, אתה לוחש לי;C'est fini, mon cher. להתעלות על הברכות השנה זה לא קשה, לכן אני מאחל שתמצא אנשים ראויים יותר לשנה הבאה.

יש לי בדיוק שתי דק' לפני שאני יוצאת

(כן אתם לא טועים, יום שני וזה) בכל מקרה. מלא מזל טוב, תמשיך להיות שחור וסקסי ולדבר כמו שאני אוהבת (תדעייייייי :mad:+|אילי|). יום הולדת שמח (זה עוזר לרכך את הבשורה שאתה מזדקן?)

פלוטו24

New member
קולולולולולו../images/Emo65.gif

מזל"ט! אושר ועושר! מצטרף לאיחולים הקודמים. ומזכיר שגם שלי מגעי אוטוטו

rfranko

New member
יהוני, בן יקר, אמג, הגעת לגיל מופלג. ../images/Emo65.gif

ובכל זאת שאתה כבר לא צעיר ורענן שיהיה לך שמח כל הזמן אבל אני לא אגזים ואכתוב ברכה בחרוזים
תעשה המון המון סכס, זה שומר על עור הפנים ותתן כבר לכלמיני כאלה פה שרוצים ילד כי די כמה כבר הן יכולות לשבת בחושך ולבכות
הנח לי כבר להיות סבתא ורק שתדע עכשיו שאתה חוקי זה כבר בכלל לא כיף

behappy

New member
יהוני!!../images/Emo24.gif|סכס||עוגה מנוסרת|

המון המון מזל טוב! שתזכה לחיי אושר רוויי מוריסי ודרזדן וכמובן טורי ושות' שתזכה להמון סכס אחר ובמילותיה של וולך אהובתנו, אצטט לך את השיר שהיא חיברה עבורך: "יונתן הם קוראים קצת דם רק קצת דם לקינוח לקינוח הדבש" טוב, למה לא להתפלצן. שעל כל טיפת דם תהיה לך טיפת דבש לקינוח [ולשימושים מגוונים, כמובן] ושלא יהיה קר לעולם כמו השבוע!! נשיקות, ציצים וקולולולוולולולולולו!

behappy

New member
אחחח ואיזה שעה יפה סידרתי לי לגמרי במקרה../images/Emo9.gif

אכן אמג. :|

יהונישסלסב בהחלט הוספת רובד חדש לחיי, לא בדיוק היו לי חברים כמוך לפניך :] ואתה אכן ילדון מיוחדון ביותר, אין מה לדבר, (רק שלא נחזור לקטע עם השירים סטייל ענבל פרלמוטר, אני מפסיקה עם החרוזים) אז לא יודעת, באמת, רק שתמשיך להיות כזה (טוב, לא יותר מדי, זה קצת מפחיד אנשים לפעמים. סתם, לא נו, אתה נסגד כה.) וכאילו, שהכל יהיה לטובה, גם השכל, שהוא לא יעלה לראש P: והכל (שכל? ראש? חהחה? חה.) כאילו, כוונת המצ'ורר, שהשכל יהיה כייפי ולא בלתי כיפי (כמו של טורי ואז היא חותכת ועושה שירים על הפלות.) >> באמת, שיהיה לך טוב כמו שמגיע לך, והרבה קולינג, וגם וורמינג (נו מה, קר עכשיו לייק דה סנוהוהוו
) << ושתרצה
הרבה
תותים
נו לא יודעת, נגמר לי
ואני מקוה שהיה לך יום נפלאאוּש.
ושגם שאר השנה תהיה ושיהיה בכלל בכלל.

למעלה