יססססססס |שרמנט|
למי שלא יודע, ליהוני (הלא הוא FooK MI, ומכיוון שכולם נטשו ובטח אין כאם אנשים שהם לא חברי פורום קבועים אז כולם יודעים מי זה יהוני, אלא אם יש כאן סמויים וזה הזמן להזדהות), יש היום יומולדת!! כלומר, מחר. אבל אני צריכה ללכת לישון ולכן זה נכתב עכשיו ולא בחצות. אז, יהוני!!! אתה אמנם מסנן אותי עכשיו
אבל זה בסדר כי אני גם ככה הולכת לישון. אנצל הזדמנות זו כדי לאחל לך יומולדת שמח, כזה שכולם ידאגו שיהיה לך כיף ושמח ויתנו לך מתנות ועוגות וישירו לך שירים וכו'. ושלא תהיה חולה, חולה זה לא כיף. ביומולדת יש להיות בריאים. אני לא אכתוב כאן את כל ברכותיי, גם כי אני לא מספיק מרוכזת עכשיו, וגם כי אני מעדיפה לתת אותן בברכה אישית. אז כאן נסתפק בתודה על כל תרומתך לפורום (כשאתה כותב בו
תכתוב יותר!), ומי ייתן ותהיה לך שנה מאושרת, עם המון מוזיקה והופעות ואנשים. ועכשיו אתה חוקי ואפשר לתכנן את החתונה שלנו. אני אוהבת אותך המונים.
. ועכשיו כל השאר מוזמנים לאחל מזל טוב, ולכתוב יותר יפה ממני, כי כתבתי די מעפן. אבל אני אפצה על זה |שרמנט|.
למי שלא יודע, ליהוני (הלא הוא FooK MI, ומכיוון שכולם נטשו ובטח אין כאם אנשים שהם לא חברי פורום קבועים אז כולם יודעים מי זה יהוני, אלא אם יש כאן סמויים וזה הזמן להזדהות), יש היום יומולדת!! כלומר, מחר. אבל אני צריכה ללכת לישון ולכן זה נכתב עכשיו ולא בחצות. אז, יהוני!!! אתה אמנם מסנן אותי עכשיו