יסמינייייייי מותק!!!
ה הליאוריות New member 7/12/03 #11 טוב אני ניראה לי... הגעתי לשלב של יצירת מתח בין תאי המוח..והכל ביגלל התמונה הזאת!! יסמיןןן מה לעשות איתך?הא?!
טוב אני ניראה לי... הגעתי לשלב של יצירת מתח בין תאי המוח..והכל ביגלל התמונה הזאת!! יסמיןןן מה לעשות איתך?הא?!
ה הליאוריות New member 7/12/03 #14 כרמוש' ויסמיניייי 2 תותחיות.. חסר פה את אתי כדי להשלים את החסר..חחח
ח חמסיקות הפ33ות New member 7/12/03 #10 לי דווקא נראה!! שבהרעיון שלה אמא שלה אכלה כל הזמן דבש וסוכר וזה מה שיצא!!!!!!
ה הליאוריות New member 7/12/03 #12 חחחח קרן..יש מצב!! צריך לשאול את אמא שלה כמה קילו דבש היא אכלה בהריון של יסמין כדי להגיע לפיתרון התעלומה... ..חחח
חחחח קרן..יש מצב!! צריך לשאול את אמא שלה כמה קילו דבש היא אכלה בהריון של יסמין כדי להגיע לפיתרון התעלומה... ..חחח
ה הליאוריות New member 7/12/03 #15 יואו אתן יודעות... יסמין מזכירה לי את רוסאורה מ"חתולה פראית" אבל כמו שכבר אמרתי אם מדברים על יופי,ליסמיני אין מתחרות
יואו אתן יודעות... יסמין מזכירה לי את רוסאורה מ"חתולה פראית" אבל כמו שכבר אמרתי אם מדברים על יופי,ליסמיני אין מתחרות
ה הליאוריות New member 7/12/03 #17 תחשבו שאם... לא היו מקבלים אותה לחמסה(חס וחלילה) אז היה יכול לקרות מצב שהיינו רואים אותה בצוות בידור באילת..חחח
תחשבו שאם... לא היו מקבלים אותה לחמסה(חס וחלילה) אז היה יכול לקרות מצב שהיינו רואים אותה בצוות בידור באילת..חחח
ה הליאוריות New member 7/12/03 #18 חחח יסמיני יסמיני נה נה נננהההההההההה יואו הינה הגבר החסון!!(ניץ) תגידו שניה...זו לא אתי שם..?חצי פרצוף ובנדנה!!?
חחח יסמיני יסמיני נה נה נננהההההההההה יואו הינה הגבר החסון!!(ניץ) תגידו שניה...זו לא אתי שם..?חצי פרצוף ובנדנה!!?
ה הליאוריות New member 7/12/03 #19 מעניין אותי הניצן הזה... אתן יודעות נו... אחרי הכל זאת חתונה עם יסמין! צריך לתחקר אותו פה ושם... חחחחחחח
מעניין אותי הניצן הזה... אתן יודעות נו... אחרי הכל זאת חתונה עם יסמין! צריך לתחקר אותו פה ושם... חחחחחחח
ה הליאוריות New member 7/12/03 #20 ניצנוש,יסמינוש,חתוננוש חח.. למה היא כזאת מושלמת? כאילו כל חמסה מושלמות אבל איך הן עושות את זה?? הכיצד?...הכיצד?...
ניצנוש,יסמינוש,חתוננוש חח.. למה היא כזאת מושלמת? כאילו כל חמסה מושלמות אבל איך הן עושות את זה?? הכיצד?...הכיצד?...