יסוד האדמה ?

special someone

New member
יסוד האדמה ?

שלום לכולם וחג שמח . היתי הטיפול רפלקסולוגיה הראשון שלי היום ואני חייבת להגיד שהיה מצויין יש לי רק שאלה המטפלת אמרה לי במהלך הביקור שיסוד האויר חזק אצלי אבל יש לי מחסור ביסוד האדמה . היא ניסתה להסביר לי מה זה אומר ואיך להשלים את היסוד שחסר אבל לא כל כך הבנתי . מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה בלהשלים את יסוד האדמה ובאיזה דרכים אוכל לעשות זאת ומה הכוונה בכלל שהיא אמרה חוסר ? תודה רבה

אני לא יודעת למה היא התכוונה,

אבל אני יודעת איך אני מבינה את זה. אותן מילים יכולות להצביע על דברים שונים בתוך כל אדם. מילים הן רק דרך להצביע על משהו שקיים במציאות. כפי שאני מבינה את זה - יסוד האדמה עוסק בקרקוע, חיבור לקרקע, צרכים בסיסים (כסף, שינה, ביטחון) וכדומה. תרשמי "יסוד האדמה" בגוגל, וזה יביא אותך לכל מיני מאמרים נושא. אני מצאתי כעת כל מיני מאמרים בנושא. אבל לא יודעת כמה הם מתאימים למה שהמטפלת שלך התכוונה. את מוזמנת לבדוק

freearth10

New member
שורשים

אכלי הרבה ירקות שורש. אם יש לך גינה בבית התחילי לטפל בה. הליכה יחפה על האדמה. אם יש יחסים לא נעימים עם ההורים/ילדים - לנסות לגשר עליהם. ובפעם הבאה שאת אצל המטפלת - שאלי אותה למה היא התכוונה.
מאיה

r a f a g a v

New member
היסודות - אוויר ורוח...

הקביעה לגבי היסודות היא די כללית... לעניות דעתי (הלא כל-כך עניה) כל אחד מתנהג אחרת... זה הדמיון היחיד בינינו = כל אחד שונה... העיקר הוא שתחושי טוב... אם, חס וחלילה, תתחילי לחפש דפקטים בעצמך בגלל אותן המלצות - אבוי...

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

אדמה היא כל אחד מההסברים שקיבלת מחברי. כולם ביחד וכל אחד לחוד. ומצטרפת להמלצת מאיה- שאלי את המטפלת שלך למה היתה כוונתה המדוייקת.

למעלה