בסרט ובמציאות יש צורך באלמנט החמישי
community.walla.co.il בן-עמי לנצח תאריך: 13/11/2000 שעה: 18:41 תודה. רבים הסרטים שיש בהם "צפניים" מ שורש האמת האוניברסלית בעצם שאהיה ברור יותר, אומר שישנם חלקי אינפורמציה מזו האמת, ורק זה "היודע" האמת, יבין דבר. בקרוב כל אלה יהיו ברורים לכל כי כולם ידעו את ה' מקטנם ועד לגדולם וגם דרך אלה הסימנים שיובהרו בקרוב. בעצם שאהיה ברור יותר, אומר שישנם חלקי אינפורמציה מזו האמת, ורק זה "היודע" האמת, יבין יותר לדבר. בקרוב רובם כל אלה יהיו ברורים לכל כי כולם ידעו את ה' מקטנם ועד גדולם וגם דרך אלה הסימנים שיובהרו בקרוב. רק לדוגמא אציין שמם של כמה מאלה הסרטים שחלקי "האמת" נמצאת מוצפנת בהם ובכמה מהם זה ממש בולט, נו טוב, לי לפחות זה ברור כאור הצהרים ביום שמש בהיר. ניקח לדוגמא את הסרט "הפיתוי האחרון של ישו", שם האמת ממש מתפרצת בעשרים הדקות האחרונות של סרט זה. עוד אחד לדוגמא, זה <<"האלמנט החמישי">> בסצנת החיזור של האלמנט החמישי" מוצפן בו המשיח בסוף סרט זה הצלת העולם(החיים)דרך ובאמצעות אהבתו. עוד סרט זה SUPERMAN המפורסם, שם מסופר איך הוא הגיע דרך החלל לכדור הארץ אחרי שהכוכב בו הוא נולד התפוצץ. הכוכב קריפטון מסמל את כדור-הארץ באחריתו) ולפני זו ההתפוצצות, נשלח על ידי אנשי הטכנולוגיה בחללית למסע בחלל לכיוון כדור הארץ, וכשנחת כאן בשלום, אדם טוב מצא התינוק בחללית, מייד לקח אותו לביתו בו הוא גר עם אשתו ולהם לא היו ילדים והם מייד אימצו אותו והיו לו כהורים אוהבים ומסורים. אולי אחרים לא שמו לב לפרט מאוד קטן, אך משמעותו גדולה לזה המבין מהסוד המוצפן בסרט, והפרט הקטן הזה הוא שהם ההורים המאמצים, שניהם הרכיבו משקפיים שהיה בהם טבע כאילו נוצרו כך אתם. ולמה אני מזכיר פרט זה? אומר לכם בסוד: גם הורי מאז שבאתי לזה העולם, ישר היכרתי אותם לפי איך שהם כל חייהם איתי הרכיבו משקפיים. ולא כך אני כך סופרמן, גבר ללא משקפיים ורק כשרצה שלא יזהו אותו, הרכיב משקפיים, אך כבר לא היה סופרמן אלא קלרק-קנט, וזה כבר סיפור אחר. טוב, רק אזכיר את הסרט "אסקאליבר" עם שון קונרי בו מופיע המכשף מרלין ולא מעט סודות של האמת הגדולה האוניברסלית ישנם גם בסרט זה. ויש עוד ועוד סרטים כבירים עם חלקי סוד האמת בהם, ולא כאן ועכשיו הזכירם. . . . * . . . -צפייה נעימה לך ולכולכם בסרטים שתבחרו ביי ביי * _____ * ל נ צ ח * _____ *