יסודות: למה רק 4?

Serpent Axis

New member
לרוב, כשננסק מתלונן על ספאם...

אני מתלונן בחזרה שהוא מדבר על דברים בחוסר פרופורציה, שלפעמים יש קצת אוף-טופיק, יש קצת הערות לא ממש במקום (לאו דווקא פוגעניות, סתם משפטים לא קשורים שלא מוסיפים משהו לדיון)... אבל הפעם, חתיכת ספאם! אני מתחיל לראות על מה הוא דיבר... 1. "אני רק רוצה לדבר עם..." - למי אכפת
יש מסרים אישיים בשביל הדברים האלה. 2. להתחיל להגיב להם... באמת, פנדה. בשביל מה? תשאיר את זה לדני. גם מה זה ה"אהה, תזדהו" הזה?... מה אתה, ילד צופים?
*משחרר את ננסק עליכם* תפוס 'תם, חתוך 'תם וחסל 'תם*! -------------------------------------- *באופן ברור, התרגום הישראלי הנפוץ ל"Hack & Slash", סגנון המשחק המועדף על מי שלא עבר את שלב הפאוור טריפ של נער ממוצע שמגלה שהוא יכול לחתוך דברים בDIABLO.

0Pandemonium0

New member
אני הרשתי לך להגיב?../images/Emo11.gif

אולי אתה...מסתנן? ומה הסיסמא שלך, בחור?

swirrrly

New member
ליב, את יודעת.

אתם רק כועסים עליי יותר ויותר ולא עוצרים לשנייה לחשוב שנעשה לי עוול עצום. ברגע שתרפו מהכעס אני אפסיק להיות רעה אבל אם תמשיכו להתנכל אני אהפוך ליותר ויותר מרושעת! אתה אדם רע. אדם רע להפליא

DDN

New member
כל מי ששיחק ברצון לעוצמה

יודע שפיצה היא היסוד החמישי. בכל מקרה, נתקלתי לא אחת במקומות שבהם מתייחסים לאנרגיה (חשמל), טבע ונשמה כיסודות נוספים.

ogmios

New member
החמישי?

אתה מתכוון כמובן לראשון.
ואחריו נמצאים קפאין, סוכר ומסטיק בלי טעם. באמת.

Mr Boggy Man

New member
תסלחו לי...../images/Emo45.gif

אבל איך בדיוק זה תורם למשחק מלבד כמה שמות מגניבים?

Nihau

New member
זה מספק מיקוד אחר למשחק

עולם שבנוי על העקרון של 5 היסודות או 25 האלמנטים או 8 העקרונות או 4 המבנים או המעגל הגדול יתנהג אחרת והמשחק בו יושפע בהתאם. עולם שמבוסס על יסודות יכול להכיל יסודנים (אלמנטלים). סידור היסודות ישפיע על מגוון היסודנים והסיפור מאחורי הקיום שלהם. עולם שמבוסס על עקרונות או על מבנים יושפע פוליטית וחברתית מהפילוסופיה מאחוריהם. זה לא מספיק לקבוע מספר וסוג של הדברים הללו, צריך גם לתת לזה להשפיע על עולם המשחק שלך.

רמץ

New member
כדי שקפטן פלנט יהיה פוליטיקלי קורקט

גם ככה החמישי עם הלב היה שחור אחד יותר מדי. אפילו שאולי היה בכל זאת כדאי להוסיף עוד אחת כדי לתקן את מאזן המגדר...

רמץ

New member
אה!

אולי יהודיה! היא תוכל לייצג את יסוד ה... אמממ... תעזרו לי פה...

רמץ

New member
אה. זה מסביר הכל.

אז לפי ההגיון הזה הבחורה השישית אמורה להיות יהודיה מאנטארקטיקה?

רמשטיין

New member
אהה?

ציניות לא עוברת טוב בכתב, אם לכך הייתה כוונתך אם לא, WTF?! איזו בחורה שישית? אם כבר, נראה לי שהרוסיה עם טבעת הרוח הייתה אסירת ציון ")

רמץ

New member
הסבר (מפורט)

הבלש הציע להוסיף עוד יסודות. אז חשבתי לנצל את ההזדמנות ולתקן את מאזן המגדר של קפטן פלנט הפולטיקלי קורקי להחריד. אבל אז צריך להחליט לאיזה אומה שייכת החברה החדשה והצעתי שתהיה יהודיה כי עדיין אין. ואז אתה אמרת, מה שבאמת נכון, שכל אחד מהילדים הוא נציג של יבשת. והיבשת היחידה שלא תפוסה עדיין היא אנטארקטיקה (וגם אוסטרליה, אבל נראה לי שהבחור הפרואני עם הלב הוא בעצם אבוריג'יני אוסטרלי כי לאמריקה כבר יש את האמריקאי המתלהב עם האש). כל זה מוביל לכך שאם רוצים נציג של יסוד שישי לקפטן פלנט הוא חייב להיות: נקבה יהודיה מאנטארקטיקה. בעצם, עכשיו כשאני חושב על זה, גם הסינית (מים) וגם הרוסיה (רוח) הן מאסיה. נראה לי שהתאוריה שלך נפלה... ובכל אופן צריך לחשוב על יסוד שישי. אולי... קווארץ. או קריפטונייט. או... מלח שולחן. הממממ...

רמשטיין

New member
לאטקס? קרטושקס? בורשט?

אולי טכיון? כי גם אלברט הוא יהודי ולא, הוא בודאות היה מהאמזונס, צאצא אינקה או משהו כזה ואני עדיין טוען שהרוסייה היא אסירת ציון ")

למעלה