ינעל כל המדוזות

ברוש2002

New member
ינעל כל המדוזות

הרכבת ה-LASER הלכה חלק וללא תקלות וכמוה גם הירידה למים. ביציאה היו קצת גלים. אבל לא גלים יכריעו אותי, רצועה רחבה במיוחד של ספק זיהום ספק פריחה של אצות אדומיות ספק סחלא (במבטא מרוקאי).אולי עוד משהו ראה?? והופ אני מחוץ למעגן מגלסס הכי חד שאפשר רק בשביל לעבור את רצועת הסחלא. מדוזות מימין ומשמאל, מאימות להתנגש בלוחית ההגה שלי,תאמינו לי, חוויה לא נעימה במיוחד. הזמן עובר לו וכעבור שעה בערך כשאני כבר מרגיש רווי שמש ליום אחד... חוזר למעגן. גביות... מלאה... תופס גלים.. תענוג... אוי.. אני קרוב מידי לקיר הימני של המעגן .. סיבוב ..(להזכירכם אני בגבית במפנה ימני) בחרתי בסיבוב מפני שמהפך קצת מסוכן בפתח, תמיד נתפס לי המיתר ראשי בירכתיים מאיים להפוך את הלייזר. למי שלא זוכר, מיתר הראשי מחובר לגלגלת הממוקמת בירכתיים. מתקרב באיטיות למימשה ממש כמו מתכונן לנחיתה, ראשי: לקצת פחות מיעיל, חרב: מורמת, הגה: לוחית מוכנה להקפצה, TOUCH DOWN. איזה יופי, אני קופץ למים מחזיר חרטום מול הרוח.. צעד קטן אחורנית.. ?????? הרגל שלי עולה באש? רגע, אני בכלל במים??? אחחח, מדוזה מלטפת לי את הרגל בעדינות. כל זרועות הצייד שלה מרוחות לי על הרגל משחררות אלפי צלצלים קטנים ורעילים אל תוך תאי הרגל שלי. ושוב ואחחח. מדוזה שכמעט נפחה את נשמתה ובפירפורי גסיסה אחרונים החליטה להדגים לי את מימרת הכנף של ארוך השיער שהסתפר :"תמות נפשי עם פלישתים". לסיום, אני מאחל לכל המדוזות... הלואי שטמפרטורת המים תזנק ל-34 מעלות וכולן תעברנה דנטורציה. או במילים אחרות שישרפו כולם.

בת ים

New member
הי ברוש../images/Emo26.gif למה לתת למדוזה

אחת לקלקל לך את כל החוויה הנהדרת שקדמה למפגש המצער? ברוך הבא לפורום

ברוש2002

New member
אני בטוח שאם אותך היתה מלטפת

מדוזה, לא היית שואלת ,למה.... אייי.... שורף....(כן, שפכתי חומץ, תודה לכל המיעצים)

אאוץ´ - אבל איזה יופי של תיאור

מהכתיבה שלך הרגשתי כאילו אני על הלייזר
ואני יצאתי לשחות בים ביום חמישי בבוקר ואיזה מזל בחוף מציצים אין אף מדוזה, כנראה בגלל השובר גלים כמו בריכת שחיה שם. ברוש - בבקשה תכתוב פה עוד.
אהבתי

למעלה