יניקה שלא מהשד

adistr

New member
יניקה שלא מהשד

אסתר שלום. יובל בן ה-4.5 חודשים, יונק בלבד ומסתבר כסרבן בקבוק (הוא גם סרבן מוצץ דרך אגב). אני רוצה לתת לו 2-3 ארוחות בשבוע של חלב שאוב. האם כדאי להתעקש על שתיה מבקבוק? ראיתי שהמלצת כאן בעבר לתת חלב מכוס. שאלתי: לאילו כוסות את מתכוונת - האם מדובר בכוסות מיוחדות והיכן ניתן להשיגן? האם מדובר בכוס פשוטה לתינוק כזו עם מכסה או מיוחדת לשתיית חלב? איני יודעת מתי אפסיק להניק, אין לי תוכניות לכך בינתיים. אך אם יום אחד נעבור לתמ"ל, או שנשלב (כמובן רק עוד מספר חודשים), האם גם לתמ"ל יתאימו הכוסות הללו? האם אפשר לשתות מכוס כשעדיין לו יושבים? תודה מראש ושבת שלום, עדי

I use the

cover of the Medela bottle. It looks like a small orange or yellow cup, and it is just the right size to give small amounts to the baby when he is learning to drink from a cup. the trick is that you should not be the one giving him the bottle or cup. If you are with him, you should be breastfeeding him, and he knows that.........remember that breastfed babies are very smart!! May moms go straight from breast to cup, totally skipping the bottle stage. Babies do not really like bottles, so it is just as well. If you want you can meet with a yoetset hanaka and go over the various ways of alternative feeding.​

לאה_מ

New member
תרגום: אני משתמשת

במכסה של בקבוק מדלה. הוא נראה כמו כוס קטנה כתומה או צהובה, והוא בדיוק בגודל הנכון כדי לתת כמויות קטנות לתינוק כאשר הוא לומד לשתות מכוס. הטריק הוא שאת לא צריכה להיות זו שנותנת לו את הבקבוק או הכוס. אם את איתו, את צריכה להניק אותו, והוא יודע את זה.......... זכרי שתינוקות יונקים הם מאד חכמים!! הרבה אמהות עוברות מהשד ישר לכוס, תוך דילוג על שלב הבקבוק. תינוקות לא ממש אוהבים בקבוקים, כך שזה בסדר גמור. אם את רוצה, את יכולה להפגש עם יועצת הנקה כדי לדון בדרכים השונות של הזנה אלטרנטיבית.

למעלה