יניקה ארוכה

• פותח הנושא slus
  • פורסם בתאריך

slus

New member
יניקה ארוכה

בוקר טוב, התינוק שלנו (בן שבועיים וחצי) אוהב (מההתחלה) לינוק משך זמן ממושך - לרוב בין שלושת רבעי שעה לשעה וחצי. אם הוא יונק זמן קצר יותר הוא שוב רעב. לדעתי הוא מקבל מספיק חלב, כי לרוב הוא מצמיד את השפתיים כמו שצריך ותמיד הפה שלו מלא חלב. מה יכולה להיות הסיבה ומה עושים כדי לזרז את העניינים? תודה, אמא של אור

inbale

New member
ברוכה הבאה אמא של אור

בשבועות הראשונים לחיים של התינוק היניקה היא לא רק לצורך סיפוק יצר האוכל אלא גם לצורך סיפוק יצר המציצה והרצון לחוש קרוב לאמא. כאשר הוא יונק הוא קשוב לנשימות שלך, לקצב הלב ולריח שלך. כל הדברים שאותם הוא הכיר במשך תשעת החודשים שהוא היה בבטן שלך. זהו חלק מתהליך ההסתגלות לעולם החיצוני. בתקופה זו אנחנו מימלא מותשות ואני יודעת כמה זה קשה אבל תנסי להיות סובלנית . ככל שיעבור הזמן הוא ילמד לספק את הרעב שלו ולהתנתק ממך. זיכרי שבכל פעולת יניקה שלו הוא מגביר את ייצור החלב. אותי זה עודד כיוון החשיבה הזה....

אפרת_ח

New member
סבלנות, זה עובר

בינתיים תזכרי שממילא הוא היה רוצה על ידיים, גם בלי לינוק... ותלמדי לקרוא-לדבר בטלפון-לראות טלוויזיה-לגלוש בו זמנית.

אני מאוד ממליצה לך להיפגש עם יועצת

יניקה של מלעלה משעה יכולה להיות סממן לחוסר יעילות ביניקה. מישהי מקצועית יכולה לומר האם התפיסה בסדר ואור פשוט נהנה מהקירבה ומהמציצה או שצריך לעזור לו ללמוד לתפוס כמו שצריך. כדי לדעת האם הוא מקבל מספיק חלב, האינדיקציה היא לא האם הפה שלו מלא בחלב, אלא: האם הוא נותן שתן לפחות 6 פעמים ביממה? האם הוא נותן צואה 2-4 פעמים ביממה? האם את שומעת קולות של בליעה עמוקה בזמן היניקה? בהצלחה!

למעלה