יניב

~*~gaL

New member
יניב

´בקשה ´בקשה תגיד לי שראית אי. אר. אתמול.. איך היה הפרק הראשון??

ylikonen

New member
אני אמנם לא יניב אבל

ראיתי את הפרק אתמול(שוב) והפרק היה מצוין

~*~gaL

New member
רגע רגע..

אתה גם בארה"ב או משהו כזה?? ומזתומרת שוב?... :)

Yaniv-DC

New member
לא ראיתי

רגע, רגע, להרגע... הקלטתי... אני אראה היום. הייתי פשוט מוזמן לארוחת ערב אצל חברת קונגרס, ואי אפשר להגיד לה "מצטער, יש ER..." כשהגעתי הבייתה ראיתי חברים ולא היה לי כח להמשיך לשאר (ויל וגרייס וכו´), אז את המרתון הזה נעשה היום בערב. ואז... בשמונה בערב... היא חוזרת... ו-ב-ע-נ-ק-!-!-! ג´סיקה אלבה, דארק אנג´ל, ללא ספק הסידרה החדשה המוצלחת ביותר בעונה שעברה. ומייד אח"כ פסדינה, שעושה רושם של עוד להיט של פוקס.

~*~gaL

New member
*נרגעת*

תהנה היום.. :) כמובן, גם מתהרוג אותי וזהו ווויל וגרייס אפילו שבעצם אני יודעת על מה בערך הפרק הראשון.. אני רוצה לשמוע דעות של אנשים עליו, ולדעת למה לצפות. אפילו לא אכפת לי לקבל את התקציר שלו בעברית, כי אולי לא הבנתי נכון ממשהו שהיה כתוב באנגלית.. מי יודע

Yaniv-DC

New member
אז ככה.

הפרק הראשון הוא פרק מהסוג שאני אוהב, מכיוון שמבוצעת בו טכניקה הקרוייה "עריכה במקביל". זה אומר שבמקום ללכת לאורך (סצינה X מתיימת בשעה X:00 וסצינה Y בשעה X:01) הפרק הולך לרוחב. זאת אומרת שכל הסצינות מתרחשות באותו מרחב זמן אבל כל אחת מתקיימת מזווית ראייה של מישהו אחר. זוהי טכניקה שלא מרבים להשתמש בה, כיוון שאינה קלה לעיכול. ספוילרים - סליחה, אבל כאן אני אההיב טיפונת בוטה (אחרי ניסיונות ריסון רבים). אני בז לתופעה, בז לאנשים ש"נהנים" לקלקל, בז לאלה שמעלים את זה באינטרנט, ולעולם, לעולם לא אקח בזה חלק. מה בדיוק שווה בלצפות בפרק שאת תוכנו את יודעת?

~*~gaL

New member
כן, מזה בא השם של הפרק..

ובקשר לספויילרים.. אני פשוט לא יכולה לחכות לא יכולה לחכות שש חודשים.. זה יותר מדי אני לא מסוגלת.. חייבת לדעת מה יקרה מה שגם, עדיין מרתק אותי לשבת ולראות את זה. עשיתי ניסוי עם זה בשנה שעברה, לקרוא ספויילרים.. ונהניתי בכל זאת. ובנוסף, לא ידעתי "בדיוק" את כל מה שקורה בפרק, אלא את העיקר. ואני לא מקלקלת מי שלא רוצה לראות מה שכתוב, שלא יראה. בכל מקרה... העיקר רציתי לשמוע אם נהנית. כתבת שכן.. אני שמחה :)

ylikonen

New member
מצטער, טעות שלי

חשבתי שהתכוונת לפרק ביום שלישי מצטער

למעלה