יניב (מפופו), מה קורה?

MUAY THAI

New member
יניב (מפופו), מה קורה?

מזמן לא הייתי פה.... רציתי להגיד לך שהפסדת ערב ענק, לפחות מבחינתי הוא היה ענק, שוב פעם שני המתחרים מהמועדון שלי ניצחו, ואנחנו כבר לא הפסדנו קרב מינואר 2001, כלומר שנה שלמה! היה ערכ מהנה מאוד, ואהבתי אותו יותר מאשר את הערב הקודם, יותר בגלל סיבות אישיות. בכל מקרה אני מחכה כבר לתמונות שעדיין לא מגיעות לאתר של לחימה משולבת, כבר עבר יותר מחודש ועדיין אין תמונות ואני כבר משתגע, רציתי לשאול אותך אם אתה יודע מתי יעלו התמונות לאתר של רענן? תודה מראש, אלון

mapopo

New member
אהלן אלוני....../images/Emo24.gif

שמחתי לשמוע שהחברה שלך נצחו, וזה חשוב שאתם באים לעודד זה גם עוזר למתחרה אופן מנטלי שמעודדים אותו.... שמעתי שהיה ערב פיצוץ וחבל שהפסדתי אותו.. אבל אתה יודע מילואים... אין מה לעשות... היום אני אראה את רענן ואני אשאל אותו מה קורה עם התמונות... אני גם מת לראות אותם ביחוד אחרי שהפסדתי את הערב.. באמת זה כבר לוקח יותר מידי זמן .. אם העיכוב חל בגלל האחראי של האתר אני אתקשר אליו לזרזו... אני אעדכן אותך בעניין... להשתמע יניב.

MUAY THAI

New member
סבבה

מילואים... תן לי לעבור קודם כל צבא, לא מחכה לזה. תודה על האינפורמציה והעזרה בקשר לתמונות, מקווה שהכל יסתדר. שבת שלום ושוב תודה, אלון

mapopo

New member
תמונות באתר... תשובה

אלון דיברתי עם רענן תמונות מהתחרות יעלו לאתר במהלך שבוע הבא.... יניב.

Zeev Foux

New member
למפופו ולמואי תאי

אני מנסה ליצור רשימת אומנויות לחימה וההגדרה שיש לי למואי תאי קצת "רזה": אגרוף תאילנדי (מואי תאי) בדומה לאיגרוף המערבי, גם האגרוף התאילנדי הוא ענף ספורט תחרותי, המתקיים בזירות איגרוף מסודרות. כדי להפיל את יריביהם, משתמשים המתאמנים במכות אגרוף, בבעיטות ובמכות מרפק וברכיים. האימונים מיועדים לפתח כוח גופני, כוח סבל וכושר אירובי. האם לדעתכם, כמי שקרובים מאד לנושא, יש נושאים שצריך להוסיף, לשנות או להחסיר? בתודה זאב

mapopo

New member
לזאב שלום...

תלוי אם אתה מחפש גם קצת היסטוריה על האגרוף התאילנדי?? בעקרון ההגדרה שהגדרת היא ההגדרה "הלוחמנית" של האגרוף התאילנדי, והיא די טובה... MAPOPO

Zeev Foux

New member
אני אשמח לקבל כל דבר -

היסטוריה, זרמים, אימון ועוד, בקיצור כל תוספת תתקבל בברכה! תודה זאב

MUAY THAI

New member
לצערי זאב....

הידע האישי שלי באיגרוף תאלינדי הוא לא הכי טוב ולא מאמין שאוכל לעזור לך דרכי. אבל אני יכול להפנות אותך לאתרים שמסופר שם על ההיסטוריה של המואי תאי: http://muaythai.freeservers.com/martialarts.htm וגם אתה יכול להכנס לאתר של לחימה משולבת www.cma.co.il ולהכנס לקישורים שם תוכל למצוא עוד חומר. ואם אתה עדיין לא מוצא מה שחיפשת, אתה יכול להכנס למנוע חיפוש Google שהוא הכי טוב לדעתי, ולחפש על השם MUAY THAI, תמצא שם מלא דברים. מקווה שהצלחתי לעזור, אלון

למעלה