יניב לפעמים נידמה לי

REMBRANT

New member
יניב לפעמים נידמה לי

שאתה פוסל כל מה שהו לא כמוך דייקתי?

אני הולך ושב

בחסות פרק ב ל"קוצים ב" השתדלת להתרחק מהדימוי של החיקוי שלך להפסיק לפרש את מפרשייך השתדלת במודע להיתקרב להיתקרב לעצמך פעמיים שרו לך על זה! המלאכים כתבו לך את זה! והנה באת והשתדלת להששתף בטקסים ולא רק בחגים ומועדים ולא רק להקיז קצת מדמך והתכנסת בעצמך והתעתפת בדמותך ועשית חשבון נפש בנפשך היה לך קשה עם זה? יצרך השלים לך עם זה? התקרבת התקרבת לעצמך כי היית רחוקה פעמיים פעם אחת מדמותיך ופעם מדמות מחקייך נסערת בנפשך מחאת לעצמך כפיים חשבת שאת גבורה בלי דיי זה לא מוקדם מדיי? את שונה מהדימוי של הדימוי שלך אך התקרבת איזה פסיק או שניים אך את עדיין רחוקה רחוקה מעצמך פעמיים תשדלי על זה עד מי מנוחות בין הערביים בין השמשות שקדי על זה למדי על זה עד שיחד נשכב על החוף בחופי מבטחים באין סוף בחסות "פרקים מיומנו של חוזר בתשובה" ובשיתוף "עד מתי אהובתי ניגרת עוד ניגרת על סלע הלב מתי כבר תימס האבן תימס האבן ויפרוץ כאבבב כאבבבב"

צ'מע... אתה משיחיסט.

ושלא תבין לא נכון, אני אין לי בעיה עם הגאולה חס ושלום. להייייפך, עם כל זה אצפה לו בכל יום שיבוא. אבל... השבעתי אתכן בנות ירושלים אם תעוררו אהבה עד שתחפץ. וכמו שאמר רבי יוסי: ייתי ולא אחימנו (יבוא ולא אראנו) שכן, חבלי משיח הנה זה בא. ואתה יודע, יניב ידידי, מה משקלם של המשיחיסטים בעם היהודי באלפיים השנה האחרונות? מישו איש נצרת דרך בר-כוכבא. בואכה שבתאי צבי ויעקב פרנק (ועוד כמה שפסחתי עליהם) עד שהגענו הנה. וכבר היה לנו את גולדשטיין ועמיר. ועכשיו יש לנו ולרשטיין ודניאלה וייס. וקול דמי אחיך זועקים אליו מן האדמה. ויש לך עוד כמה אחים. שמקבלים בישבן. ואחיות גם, שמלחכות פנכות. ולכל ישראל חלק בעולם הבא. ייתי ולא אחימנו.

איתיב התכוונת לבטח...

ובמתיבתא דתתא עברנו בשישים שנה משואת העם היהודי לצואת העם היהודי. אוי מאמא אדמה.

חייכתי קלטתי

יצאתי אם איזו אחת התקשרתי אתמול - לא ענתה התקשרתי היום - לא ענתה הקיצר, סיננה אותי הבת סנונה עבר עוד יום, שלחתי לה SMS: "תחזרי אלי ואזכה דאיתיב בטולא דכופיתא דחמריך" חזרה! שנאמר: SMS משיחי

לא משיחיסט אנוכי

אלה נביא זעם הרי אנחנו נצטרך לשלם על זה ביום מן הימים את המ,ע,ם בחסות קורח ועדתו ובשיתוף דניאל ישעיה עזריה ונחמיה

למעלה