יניבי חוזר מחר!!

יניבי חוזר מחר!!

אני שמחה לציין שהתנהגנו כמו שצריך חחחח ;) ויניבי מחר אמור לחזור ולשמור לנו על הפורום!! רציתי להגיד לכם שהיו םעברתי את הבגרות בהיסטוריה הבגרות הקשה ביותר! ועכשיו נותרה ליבגרות אחרונה בלשון וסיימתי בגרויות!! אני גם ביום שבת הזה, בלילה, נוסעת ל-5 ימים לאילת עם חברות!! אני לא אהיה פה ואניאתגעגע המון!! אבל אני אפרד ממכם כבר ביום שבת !!! המשך יום מקסים לכולם!! אוהבת, דיקלה

יאא כפרע עליווו!! יאללה מחכים:)

ודיקלה שמחה שהלך לך טוב בהיסטוריה ..!!! ושילך רק טוב בלשון חח אהמ אהמ ;) יהיה מעולההה סמכיי;)

הדרוס

New member
מחכים לו בכליון עיניים....חחחחחחח

אחלה שהלך טוב בהיסטוריההההה בלשון גם לי יש באותו יום רק בהבעה....אין מה ללמוד חיחיחיחיחי אילת, קיבלת כבר את המכתב שלי...כתו שמה הכלללללללל....חחחחח נתגעגעעעעעעעעע מווווווואה

דיק'ושששששששששש

חח קודם כל
על זה שעברת את הגרות
אני יודעת מה זה ללמוד,חח דודה שלי נבחנת אצלי..
סתם באמת,אבל אני בוחנת את דודה שלי על החומר המעפן הזה בהיסטוריה!!
וכן יניבע חוזרר יאא איזה כיףף כולם להתנהג כראויי חח ואת נוסעת לאילת נכון?! אז קודם כל חופשה מהנה.. אני מניסיון אומרת לך, שאת תהני שם כמו שצריךךך!!! אהה ואל תשכחי ללכת לקניון "מול הים" ול-IMAX... הכרטיס ל-IMAX עולה 55 ש"ח למבוגר (מעל גיל 13..) ו-45 ש"ח לילד... וחסר לך שאת לא נכנסת לשוקקק ולטיילת!! יש שם בגדים מה-זה יפיםםםם.. אני חרשתי את כל אילתתת נראה לי שרוקנתי את כל הכספומטים באילתת חח
נאוו'ש

חחח תודה!!!!

ויניב אמר לי עד רביעי לא זוכרת אם כולל ח בכל זאת הוא חוזר בקרוב!! ואני עוד לא נוסעת בשבת אני נוסעת חח תודה נאווש בכל זאת חח אני מכירה את אילת בעל פה!! ;) ושמחה שגם את נהנת ממי!!

RaZiK4

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo8.gif תהני באילת../images/Emo24.gif

למעלה