יניבה כנס

יניבה כנס../images/Emo26.gif

הנה הפירוט המלא של כל התמונות הלא קשורות בגלריות. גלריית הדיסק סיפור מכור
הדיסק של נינט גלריית מועדון הדווקא
שרית חדד אצל יאיר לפיד
שרית חדד באקזיט
שרית חדד, נינט בגלי צהל, ערב יום העצמאות
שרית חדד הופעות שונות בטלויזיה
פלור עם מעריצים
שלוש תמונות של נינט... תחרות העז מודל
שרית חדד. זהו. נינט
6 תמונות שרית
4 תמונות פלור
תמונה אחת מי מתנדבת ללכת אליהם ולשים תמונות (באותו המספר!!) אני הולכת לפורום נינט! צריך אחד לפלור ואחד לשרית חדד. (אני הולכת לשים שם 6 תמונות כי גם הם שמו לנו 6 תמונות) אחר-כך הם בוכים... שיבכו! יניב אני מצפה שתמחק הכל!!

דניאל אל תהיי ילדה קטנה ... ../images/Emo123.gif

אומרים מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך , וזה ממש ממש לא ייתן כלום , יניב ימחק את כל מה שהם שמו ובמידה והם שוב יחזרו על כך ניתן לפנות להנהלה של תפוז .. לא צריך להתנהג כמו שהם מתנהגים כי זה לא יעזור בכלום רק יחריף , תחשבי על זה !

../images/Emo123.gifלא נכון ... היא לא צודקת .. ../images/Emo123.gif

אנחנו נחזיר להם , הם לנו , אנחנו להם , הם לנו וככה זה לא ייגמר אז אנחנו צריכים להיות הבוגרים ולעצור את זה כאן ...

RiniRan

New member
יערית צודקת!../images/Emo85.gif

אנחנו לא צריכים להחזיר להם אלא פשוט לא להתייחס. כמו שיערית אמרה, אם זה יחזור כמה פעמים הדבר אני אישית עצמי אלך להנהלה.

תקשיביייייייייייי

אני החזרתי פעם אחת לפורום שרית חדד פיייייי ופתאום המנהל של הפורום אמר כנראה משהו ליניב ויניב אמר את זה לפורוםם וכולם כעסו עליייייייייי על זה ששמתי תמונה אחת בלבד של מישהי מושלמת שזאת כמובן מאיהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

say21

New member
זה ממש

ילדותי אם תחזירו להם . כי זה סתם וזה חבל . אם את באמת בוגרת את לא תעשי את זה

היא ממש לא ילדותית!

היא צודקת מה נירא לך שיצחקו על מאיה ממש לא!!!!! אני מיתכוונת לשיםאת אצל לפלור תמונה!
מאיה את החיים שלי

say21

New member
סלחי לי

אבל זה כן ילדותי זה נהפך למריבה כל כך מגעילה שכבר אין חשק להכנס לאף פורום . תתבגרו ודי .

מה בן 22

תעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מהררררררררררררררררררררררררררררר תטוסססססססססססססססססססססססססססס תתחפףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי עוד מה להגיד חוץ מזה שאני חולה נושמת מאיההההההה
מאיה את חיי

מי שמדבר על להיתגבר!!

תידבגרו אתם!! 6 תמונות של שרית מי מת?!? כמה תמונות של נינט מי מת?! תמונה אחת של פלור מי מת?! תעפו לתיזי נבה!!!
אני נושמת מאיה

say21

New member
סליחה מאמי

אני לא אעוף תראי לי איסור שאומר שאני חייב לעוף . לא!! לא אמרתי שום דבר פסול רק אמרתי את דעתי. שמאוד מאוד נכונה. ולפי התגובות שלך רואים שאת לא בוגרת. בכלל. את מעריצה את מאיה? סבבה לך . אבל זאת צורה ככה לקלל אנשים שאת בכלל לא מכירה?.. אז אם היית בוגרת מספיק היית מבינה .

למעלה