ימנונים, בעלי ח-ן ב- FB

eקא זו או

Well-known member
אולי 'תם לא מכירים את העמוד הזה, או אולי כבר חסמו-זרקו-גידפו אתכם בו.
תהנו"

אנשי ימין יוצאים נגד התנהלות הממשלה​

יש לדף הזה 40K עוקבים [ ארבעים אלף!!]

כרמיזן

Well-known member
אולי 'תם לא מכירים את העמוד הזה, או אולי כבר חסמו-זרקו-גידפו אתכם בו.
תהנו"

אנשי ימין יוצאים נגד התנהלות הממשלה​

יש לדף הזה 40K עוקבים [ ארבעים אלף!!]

אנשי שמאל מתחזים, כרגיל.

כרמיזן

Well-known member
בתור מי שמאמין שבנט וליברמן ימנים בגלל שישבו עם עבאס ומתעלם מהעמדות הימניות שלהם בשאר התחומים תשאל את עצמך.

השתמש בסימני פיסוק, נראה לי שהבנתי למה התכוונת על אף הניסוח הגרוע שלך.

ובכן, מי שישב עם האחים המוסלמים הוא שמאל קיצוני לגמרי,
כל אמירות "ימניות" קודמות נחשבות אוטומטית להונאה, לגניבת דעת.
יש פשעים שאין עליהם כפרה, וזה אחד מהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
נחמד לדעת שיש אנשי שמאל שמתנגדים למדינה פלסטינית ולנסיגה מיהודה ושומרון.
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך יש הרבה כאלה כיום. למעשה נדמה לי שעמדת השמאל הרשמית היא נסיגה רק מישובים מבודדים ולא מגושי התיישבות. כמובן שזאת עמדה מסוכנת מאוד, שתאפשר, אם תתבצע חו"ח, הקמת מדינת טרור פלסטינית בחצר האחורית של ישראל, דבר שנמנע כיום בעיקר בגלל היעדר רצף טריטוריאלי למדינה פוטנציאלית כזאת, דבר שמופרע בתורו דווקא בזכות היישובים המבודדים בדרך כלל. אבל זאת כבר לא העמדה של נסיגה לקווי שביתת הנשק של 1948-9 (המכונים קווי 67' משום מה, או הקו הירוק) שהייתה פעם, כשהשמאלנים עוד היו חולמנים יותר :).

אמנם יש גם היום שמאלנים שדוגלים בנסיגה ישראלית לקו המסוכן הזה וגירוש למעלה ממליון היהודים שגרים מצידו השני של הקו. אבל נראה שהם במיעוט גם במחנה שלהם. אני אמנם לא יודע מה עמדת מפלגת השמאל הרשמית, זו שמזהה התהליכים עומד בראשה, אבל בכלל הציבור נדמה לי שמה שהגדרת כ"נחמד לדעת" הוא נחלת הרוב כיום (ראה גם את הכרזת הכנסת ברוב גורף נגד מדינה פלסטינית, אך לפני זמן לא רב).

כרמיזן

Well-known member
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך יש הרבה כאלה כיום. למעשה נדמה לי שעמדת השמאל הרשמית היא נסיגה רק מישובים מבודדים ולא מגושי התיישבות. כמובן שזאת עמדה מסוכנת מאוד, שתאפשר, אם תתבצע חו"ח, הקמת מדינת טרור פלסטינית בחצר האחורית של ישראל, דבר שנמנע כיום בעיקר בגלל היעדר רצף טריטוריאלי למדינה פוטנציאלית כזאת, דבר שמופרע בתורו דווקא בזכות היישובים המבודדים בדרך כלל. אבל זאת כבר לא העמדה של נסיגה לקווי שביתת הנשק של 1948-9 (המכונים קווי 67' משום מה, או הקו הירוק) שהייתה פעם, כשהשמאלנים עוד היו חולמנים יותר :).

אמנם יש גם היום שמאלנים שדוגלים בנסיגה ישראלית לקו המסוכן הזה וגירוש למעלה ממליון היהודים שגרים מצידו השני של הקו. אבל נראה שהם במיעוט גם במחנה שלהם. אני אמנם לא יודע מה עמדת מפלגת השמאל הרשמית, זו שמזהה התהליכים עומד בראשה, אבל בכלל הציבור נדמה לי שמה שהגדרת כ"נחמד לדעת" הוא נחלת הרוב כיום (ראה גם את הכרזת הכנסת ברוב גורף נגד מדינה פלסטינית, אך לפני זמן לא רב).

אין דבר כזה עמדת השמאל....
מטרת השמאל היא השמדת המדינה היהודית,
כל סיפור אחר שהם מספרים לנו הוא שקר והונאה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין דבר כזה עמדת השמאל....
מטרת השמאל היא השמדת המדינה היהודית,
כל סיפור אחר שהם מספרים לנו הוא שקר והונאה.
דעתי כידוע שונה. אמנם מסכים שיש גם כאלה בקרב השמאל. אבל לא כולם כאלה והשמאל, כמו הימין אגב, אינו מקשה אחת.

דורי 1981

Well-known member
נכון, אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. נתניהו וחבורתו פוגעים בכולם ויש לדרוש מהם לעזוב- או להעזיב אותם (מצידי באיומי נשק).

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון, אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן. נתניהו וחבורתו פוגעים בכולם ויש לדרוש מהם לעזוב- או להעזיב אותם (מצידי באיומי נשק).
ביבי הפך את השמאל לדמון כדי שיבחרו בו למרות שהוא לא מקדם מדיניות ימין בגלל פחד מהשמאל.

למעלה