ימי "שמירה" לאחר ההחזרה

GALITDOL

New member
ימי "שמירה" לאחר ההחזרה

אז אתמול הוחזרו לי 4 עובריםוהיום אני כבר מטפסת (אמנם בהילוך איטי) במדרגות דירתי ובמדרגות קופ"ח בנוסף הצלחתי לחטוף כמעט ´דום לב´ שביתי השתעשע איתי והבהילה אותי ופעם שניה על הכביש ואני מתעצבנת על עצמי למה אני לא יכולה פשוט לשכב או לעשות את הדברים המינימלים כמו שירותים מקלחת וכמובן לרשום בפורום, בלבד?! מה אתן עושות בימים לאחר ההחזרה? האם עדיף להתקלח במים חמים? פושרים? ואתן, ההריוניות מה אתן עשיתן בשמירה בה נכנסתן להריון? פשוט נראה לי שמשהו מסוים שאנחנו עושות או לא עושות בימי השמירה מכריעה את חיי העוברים. אני מקווה שתשתפו אותי מנסיונכם גלית

מרב.

New member
גלית,

אני חושבת שזה בעיקר תלוי בך. לא בגלל שבהתנהגות כזו או אחרת תכריעי את גורל ההריון לשבט או לחסד, אלא כי את צריכה לחשוב בינך לבין עצמך- אם הטיפול יכשל, האם תרגישי שדווקא בגלל שרחצת כלים או התכופפת לסבון באמבטיה
נכשל הטיפול הזה. באסף הרופא נהוגים הכללים המחמירים ביותר- לשכב שעתיים אחרי ההחזרה בביה"ח עם רגליים למעלה, לנוח (הכוונה לשכב) יומיים בבית, ביום השלישי לנוח (אבל לא לחזור לעבודה) ושבועיים לא להשתרלל
יכולה לספר מנסיוני שגם בהחזרה הראשונה וגם באחרונה, ממנה הריתי, לא עקבתי אחרי כל ההוראות, בוודאי לא בזו האחרונה. לא שכבתי, לא נחתי וגם עשינו סקס
. יום לאחר ההחזרה כבר הסתובבתי ועשיתי סידורים (כולל טסט לאוטו
) מתוך אמונה שאם זה צריך להצליח- זה יצליח, ואם לא- לא יעזור גם אם אשכב שבועיים עם הרגליים למעלה. ידעתי גם שאם זה לא יצליח, אני לא ארגיש רגשות אשמה שדווקא כי התעקשתי ללכת לקניות- הטיפול נכשל. תקבלי הרבה דעות בעד ונגד, יש הרבה מקרים של הקלטות להריון דווקא בטיול, בלונה פארק או בכל מקום אחר שהמנוחה ממנו והלאה- אבל כלעוד את לא יוצאת למסע מים אל ים או משתתפת בטריאתלון- אני מאמינה שצריך לנהוג כרגיל, אולי במשנה זהירות- אבל בהחלט לא להעביר את הימים בשכיבה. המון המון בהצלחה- שהארבעה יתחזקו ויגדלו וישתרשו (טוב, אולי לא ארבעתם, אבל זה לשיקולך...), מרב

קודם כל שיהיה המון המון ../images/Emo45.gif ....

אני למשל לא אישה שיושבת במקום רגע אחד הזמן הכי ארוך ששכבתי שמיטה אחרי החזרה היה 3 שעות וזהו אח"כ גיהצתי ..ניקיתי ..התקלחתי במים פושרים .. שטפתי כלים ..ככה העברתי יומיים של חופש אחרי ההחזרה ותאמיני לי אם זה ניקלט זה ניקלט ולא משנה מה תעשי !!!! מאחלת לך המון הצלחה ואחות לביתך השובבה..
יונית החיובית

למעלה