ימי שידור(-: למה שינו את ימי השידור???? האם יש מצב שזה בגלל צופיו המיוחדים בארצות הברית?
V vitamin P New member 9/2/05 #1 ימי שידור(-: למה שינו את ימי השידור???? האם יש מצב שזה בגלל צופיו המיוחדים בארצות הברית?
S shanyzilber New member 9/2/05 #2 הסבר ימי השידור שונו על מנת לצור רצף של כדורגל ביום ראשון: משחק+בטריבונה.
V vitamin P New member 9/2/05 #3 נחמד אני גם לא אוהב כדורגל ממש ממש לא וזה תמיד עצבן אותי שזה דחה את אסף הראל בכמה דקות וביטל את גיא זוהר עכשיו יהיה אחלה חח
נחמד אני גם לא אוהב כדורגל ממש ממש לא וזה תמיד עצבן אותי שזה דחה את אסף הראל בכמה דקות וביטל את גיא זוהר עכשיו יהיה אחלה חח
פ פלגמט ומיזנתרופ New member 9/2/05 #6 עכשיו גם תהיינה 4 שיחות עם גיא זהר בשבוע, במקום 3 כיום. חבל שהם לא עשו את זה קצת קודם, זה היה חוסך לי כאבי ראש עם "עמוק באדמה" ששודרה במקביל.
עכשיו גם תהיינה 4 שיחות עם גיא זהר בשבוע, במקום 3 כיום. חבל שהם לא עשו את זה קצת קודם, זה היה חוסך לי כאבי ראש עם "עמוק באדמה" ששודרה במקביל.
D dht160 New member 9/2/05 #5 אני הבנתי את הבדיחה מזל שיש פה אחד מהתעשייה. אז הבנתי את "הדיחה הפנימית" שאסף אמר 'שני -חמישי שבת. טלויזייה מ"ס 1". הכוונה לסלוגן של שידורי קשת. גיא
אני הבנתי את הבדיחה מזל שיש פה אחד מהתעשייה. אז הבנתי את "הדיחה הפנימית" שאסף אמר 'שני -חמישי שבת. טלויזייה מ"ס 1". הכוונה לסלוגן של שידורי קשת. גיא
S shanyzilber New member 9/2/05 #7 אכן בכלל היה נחמד לשמוע את ההסבר על הflow והshare...כי הקהל חשב שהוא צוחק אבל מי שקצת מכיר את הנושא הבין הכל
אכן בכלל היה נחמד לשמוע את ההסבר על הflow והshare...כי הקהל חשב שהוא צוחק אבל מי שקצת מכיר את הנושא הבין הכל
נ נועם רוזנברג New member 11/2/05 #19 ICE תמיד מפרסמים ראשונים וזה אחלה - אבל לפעמים יש להם טעויות... בכל מקרה אתם מוזמנים ללנקק ללינק ולהתרשם בעצמכם
ICE תמיד מפרסמים ראשונים וזה אחלה - אבל לפעמים יש להם טעויות... בכל מקרה אתם מוזמנים ללנקק ללינק ולהתרשם בעצמכם