ימי הצהרה

just me89

New member
ימי הצהרה

אני עובדת בשני בתי ספר שונים השנה (השכר משולם ממשרד החינוך בשניהם)
מישהו יודע האם אני יוכלה לקחת שני ימי הצהרה במחצית בשני הבתי ספר גם יחד?
זאת אומרת אם אני עובדת ביום חמישי בבית ספר אחד וביום שישי בבית ספר שני, האם אני יכולה לקחת ימי הצהרה משותפים לשניהם?
אשמח לתשובה אם מישהו יודע.

itu1

New member
ימי הצהרה

מכיוון שהמעסיק הוא אחד מספיקה הצהרה אחת על יומיים שתכסה את 2 ימי ההעדרות כשאחד מהם בבית ספר אחד וההיום השני בבית הספר השני. יש להגיש את ההצהרה כשהיא ממוענת בראשה לשני בתי הספר.
אריה

אפשר לפצל את הימי הצהרה?

סתם לדוגמא בחודש אחד לקחת יום אחד ואחרי חודש יום נוסף?
תודה

ימי הצהרה

ימי הצהרה צריכים להיות שניים רצופים בכל פעם. אי אפשר לפצל לשניים ולקחת יום אחד. בעיקרון חייבים לנכות שני ימי מחלה בגין הצהרה גם אם נעדרת יום אחד. ימי הצהרה מנוכים מיתרת ימי המחלה העומדת לרשות המורה רק ללא צורך באישור רפואי. אני מאוד ממליצה להתייחס בזהירות לימי הצהרה ולא להשתמש בהם ללא מחשבה. ימי מחלה הם נכס סוציאלי ענק שאין במגזר הפרטי.

ארטור 1

New member
ועכשיו הגרסה שלי

מותר להצהיר פעמיים בשנה .
בכל הצהרה מותר להצהיר על יום או על יומיים .
זה נגרע ממכסת ימי המחלה ,אך לפי ההצהרה .יום עבור הצהרת יום ,ויומיים עבור העדרות של יומיים .
ההצהרה הינה על מחלה ולכן אסור ולא הגיוני להצהיר כמה ימים מראש זה הרי בברור הצהרת שווא.
הצהרת שקר יכולה לסבך מורה עד כדי פיטורין ,ולכן מומלץ לקפוץ אחה"צ לרופא ולהתלונן על מיחושים שונים ולקבל תעודת מחלה ליומיים הבאים מאשר לבקש בהצהרה שקרית ולהיות חשוף לביקורת .

ארטור 1

New member
ועוד משהו

גם אם כולם משתינים בבריכה ,אני לא ממליץ להשתין מהמקפצה .

הצהרה

אין ספק שאת הטופס ממלאים רק אחרי ולא לפני. אם מדובר ביום אחד עדיף מכתב מרופא כדי שלא ינכו יומיים.

אייר19

New member

למעלה