ימי הכיפורים שלי

חתולון*

New member
ימי הכיפורים שלי

שלום לכולם/ן וחתימה טובה יום הכיפור הראשון "הבעייתי" היה כמובן מלחמת יום כיפור, 1973 אספו אותי מהבית בבוקר יום כיפור, והסוף כבר ידוע עם תפיסת בנו של אנואר סאדאת כשבוי במלחמה.............סיפרתי זאת בסיפורי "סיפור בן 30" * * * * אבל, הסיפור האמיתי היה ביום כיפור של שנת 1981 זה היה ב- 8/10/81 הייתי בבית עם אשתי, רגע לפני שאני זז לבית הכנסת לתפילת שחרית של בוקר יום כיפור. אשתי נכנסה לשרותים, יצאה ואמרה שאין לה כלום.... כך זה היה כמה פעמים באותה שעה, כאבים, הרגשת "תנועה" וכלום.... פתאום ,,,,,, נפל לי האסימון, אשתי כמובן צמה והיא הייתה בחודש התשיעי, אמרתי לה שזה כנראה צירי לידה ואף על פי שבית החולים נמצא קרוב מאד לבית שבו גרנו בזמנו, החלטתי, ליתר בטחון להזמין אמבולנס. לא טעיתי!!!!!! האמבולנס הוביל אותנו אחר כבוד לחדר הלידה וכעבור זמן קצר נולדה ביתנו הבכורה קרן כמובן שאת השם בחרתי מיד בתפילת הנעילה בזמן התקיעה בשופר, לאחר שהייתה ברכת הכוהנים. * * * * * יום הכיפורים ה"מיוחד" השלישי שלי היה באינתיפדה, שמרתי בכלא "מגידו" על הפלשתינאים שהיו עצורים שם, חבל לבזבז זמן על האירוע הזה. גמר חתימה טובה לכולם/ן חתולון

חתולון*

New member
שלום לך טאקילה

ותרשי לי לקרוא לך "טאקי" כי כך בעבר התרגלתי.... לא כל כך הבנתי, למה קצת "התרחקת" ואני יודע שאפילו לא צחקת... שמחתי לקבל את ברכתך אצלי בשרשור ועכשיו אני יודע שזה "אישור" מכאן אאחל לך כל טוב וחתימה טובה ולפני שזה נגמר, גם שנה טובה. (קראתי בתקופה האחרונה את מה שעבר עלייך, וישבתי בשקט, לא רציתי להתערב, ומקווה שזה כבר ניגמר, ונמצא מאחורייך) כל טוב חתולון

חתולון*

New member
שנה טובה וגמר חתימה טובה לך...

נשית 37 שמחקת כמוני את העבר שנה טובה וכל טוב חתולון

חתולון*

New member
איזה קטע........

נשית שימי לב עכשיו כשאני קורא מה כתבתי תראי מה יצא שמחקת = שמח שמחקת חחחחחחחחחחחחחח חתולון

נשית~37

New member
../images/Emo13.gif

האמת....זה מאוד קל למחוק...צריך רק קמצוץ רצון.

למעלה