ימי הולדת

miss mcmillan

New member
ימי הולדת

טוב, ברור שאני מנסה להזכיר, בדרכי המעודנת מאד, שאני חוגגת אחד בעוד חודש בדיוק נמרץ. אבל יש כאן גם סתם תהיות. בתור מישהי שמאז גיל 16 לא היה לה יומולדת, וגם לפני זה לא היו רשמיים כי הוא נולדה בט' באב
, מוצאת את עצמי שואלת למה בכלל אנחנו חוגגים אותם? בשביל מה זה טוב, חוץ מצ'קים שמנים- ובמקרה ואין אותם- בשביל מה זה בכל זאת טוב? יש איזשהי סיבה מיוחדת להתייחס לזה שאנחנו מזדקנים, במקום פשוט לחגוג 364 איניומולדת'ים בשנה? אולי הרעיון כולו מצלצל לי זר פשוט כי קופחתי כל הזמן, בתוך חברה שעושה מזה אישיו די רציני בימים כתיקונם?

uri80

New member
להזדקן זה גם אופי.

ישנם כאלה שנשארים צעירים ברוחם לאורך כל השנים. אני אוהב את האנשים האלו.

BatHell

New member
"כי זה היום בו אלוהים

החליט שהעולם לא יכול בלעדייך" טובנו, זה מה שאמרו לי בכל מקרה.

Le Fay

New member
להזכיר זה טוב! ואל תשכחי לצרף

רשימת מתנות
יומולדת זו הזדמנות מצויינת לחגוג את העובדה שאני כאן, ושלמרות השטויות שעושה החיים עדיין מתעקשים להיות נחמדים אלי, טפו. כיוון שאני אף פעם לא בטוחה שהמקסם הזה לא יתפוגג עוד קודם, מתחילה לחגוג לפחות שבוע לפני וממשיכה לחגוג לפחות שבוע אחרי, בכל מקרה זה לא יוצא פחות מחודש של חגיגות וגם זה לא תמיד מספיק. ואפפם לא מדלגת על חגיגות כי תמיד, כמעט מתמיד, זוכרת כמה החיים האלה ארעיים.

אבזץ

New member
לא הבנתי מה קרה

אין זמן לקרוא הודעות ארוכות. פסקות יעזרו. תודה. ומזל טוב, אם הבנתי נכון.

מיסתי

New member
יום הולדת זה נהדר!

מסיבה,חברים,משפחה שבאים לחגוג,מברכים במזל טוב... כמובן שזה כייף לקבל מתנות אבל עצם זה שלאנשים איכפת ממך והם באים להשתתף בשמחתך(לדעתי זו שמחה). בעבר כאשר הייתה לינה משותפת בקיבוץ,היו שמים לילד שחגג יום הולדת צלחת ממתקים לפני שהיא/הוא קמו מהשינה וזה היה כייף גדול כי אז גם לא קיבלו ממתקים בשפע כמו היום. רוצה צלחת ממתקים ביום הולדת?...

miss mcmillan

New member
אני אשמח |שמנדובון|

בכל אופן, מתבחששת אחראית על רשימת המתנות שלי אז מי שבאמת מתכוון לעשות לי נחת, מוזמן לפנות למכשפה הנ"ל.

admor

New member
מזל טוב

כל שתבקשי לו יהי. יש לי עכשו פטור ביום הולדת שלך?

למעלה