ימי הולדת עם הורים

ימי הולדת עם הורים

שלום בנות, מדי פעם אני צופה בכן, אבל זו הפעם הראשונה בה אני כותבת. הפורום הזה מקסים ומעשיר ברעיונות, מקווה שאוכל לתרום גם אני משלי בהמשך. אני גננת מזה עשר שנים בגן חובה, תמיד חגגתי ימי הולדת ללא הורים, ובשנה הבאה החלטתי לשנות ולחגוג יחד עם ההורים. אשמח לקבל רעיונות לימי הולדת, וכן לשמוע מכן איך חוגגים ימי הולדת עם הורים כשמדובר בעצם ב-35 ימי עבודה בגן , האם לכל ילד באופן אישי, בזוגות, או בקבוצות? כל רעיון פרי נסיונכן יתקבל בברכה ובתודה, גיל

הי גילגילונת וברוכה את כאן.

לדעתי כדאי להקדיש לכל ילד יום משלו, אך זה תלוי במספר הילדים בגן שלך. כדאי להכין תוכנית בקלטת או בדיסק עם שירים שאת אוהבת,קליטים לילדים ומפעילים את הילדים. כדאי לגוון את ההפעלות עם כלי נגינה, ואביזרים נוספים שיש לך וכמובן לאפשר להם תנועה וריקוד, כדי שכולם יהנו ולא רק ילד יום ההולדת. אני פותחת בשיר שמכניס את כולם לאוירת מסיבה, אחר כך בשיר "למי יש יום הולדת", שיר שמוסיף "אורחים", (הילדים פועלים בהצגת השירים- לא אני), חלוקת כלי נגינה, .... ריקוד עם האם (רצוי גם עם האב). החשכת חלל הגן והבאת העוגה כמובן בליווי שירים מתאימים.... הרמת הילד.... ריקודי זוגות ומעגל. קיים בסיס לתוכנית, אך אני משנה אותו בהתאם למתרחש (שיתוף הפעולה של הילד, מצב הרוח של הילדים וכדומה). אם את רוצה פירוט יותר מדויק או עוד משהו כיתבי. בהצלחה!!!

ניר20004

New member
שלום!

שלום גלית. אני ליצן ואני עושה הופעות בגני ילדים לימי הולדת ובדרך כלל עושים לכל ילדי החודש יום הולדת כל חודש קבוצת ילדים חוגגת יום הולדת זה רעיון נוראה נחמד... עם תרצי עוד משהו אני ישמח לענות לך בכיף... תוכלי ליכנס לאתר האינטרנט שלי : http://planet.nana.co.il/lcuwd5ak/

למעלה