ימי הולדת סופ"ש 7-9/5
א אמא עמיתית New member 7/5/09 #3 ../images/Emo77.gifיום הולדת ליונתן של gallish מזל טוב לילד המקסים ולאמא המקסימה שלו... המון אושר אהבה ובריאות אוהבים מלי ועמית
../images/Emo77.gifיום הולדת ליונתן של gallish מזל טוב לילד המקסים ולאמא המקסימה שלו... המון אושר אהבה ובריאות אוהבים מלי ועמית
א אמא של ילדה קוראת New member 7/5/09 #16 יוווווווו ../images/Emo2.gif כבר../images/Emo35.gif איזה ילד גדול המון מזל טוב ואושר גם לילד המקסים וגם לאמא המקסימה עוד יותר
יוווווווו ../images/Emo2.gif כבר../images/Emo35.gif איזה ילד גדול המון מזל טוב ואושר גם לילד המקסים וגם לאמא המקסימה עוד יותר
M memko New member 7/5/09 #19 ../images/Emo65.gifמזל טוב ליונתן המקסים ../images/Emo47.gif מזל טוב לילד שלפני שניה רק נולד...איך כבר הגיע לגיל שנתיים?? המון מזל טוב לכל המשפחה המקסימה שלו, גלי we love you
../images/Emo65.gifמזל טוב ליונתן המקסים ../images/Emo47.gif מזל טוב לילד שלפני שניה רק נולד...איך כבר הגיע לגיל שנתיים?? המון מזל טוב לכל המשפחה המקסימה שלו, גלי we love you
ב בוליפלג New member 7/5/09 #23 זהו עוד פלא שכזה...שלא יאומן, עד כי יסופר.. לא יכול להיות שהקטן הזה כבר בן שנתיים לאמאשלו, לאחותשלו לאבאשלו ומלאןןןןןןחיבוק| לתנתן הקטנטן, שהפך כמעט 'בן רגע' לגדודול רוני, אבאואמאשלה
זהו עוד פלא שכזה...שלא יאומן, עד כי יסופר.. לא יכול להיות שהקטן הזה כבר בן שנתיים לאמאשלו, לאחותשלו לאבאשלו ומלאןןןןןןחיבוק| לתנתן הקטנטן, שהפך כמעט 'בן רגע' לגדודול רוני, אבאואמאשלה
G gallish New member 10/5/09 #32 ../images/Emo41.gifתודה רבה רבה לכולן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה ופתחתי שרשור אחר לעצמי המון תודה לכל המברכות, והמון המון מזל טוב לכל החוגגים! גלי ותןתן
../images/Emo41.gifתודה רבה רבה לכולן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה ופתחתי שרשור אחר לעצמי המון תודה לכל המברכות, והמון המון מזל טוב לכל החוגגים! גלי ותןתן
א אמא עמיתית New member 7/5/09 #5 ../images/Emo77.gifיום הולדת לזואי של אנטיבס300 ../images/Emo77.gif לז'יז'י המקסימה מזל טוב ליום ההולדת אושר אהבה ובריאות אוהבים מלי ועמית
../images/Emo77.gifיום הולדת לזואי של אנטיבס300 ../images/Emo77.gif לז'יז'י המקסימה מזל טוב ליום ההולדת אושר אהבה ובריאות אוהבים מלי ועמית
B buba300 New member 7/5/09 #13 מזל טוב לזואי../images/Emo213.gif שפע אהבה בריאות ואושר. שיהיה יום שמח ומאושר כל יום יותר מקודמו
א אמא של ילדה קוראת New member 7/5/09 #17 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo213.gif המון מזל טוב לזואי ולאמא שלה
M memko New member 7/5/09 #20 ../images/Emo213.gifמזל טב לזואי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב לילדה האילתית המתוקה.
../images/Emo213.gifמזל טב לזואי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב לילדה האילתית המתוקה.
ב בוליפלג New member 7/5/09 #24 זייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נכון, זה באמת לא בסדר , בשנה שעברה היינו שם איתכם, חגגנו ביחד (הו כמה כיף היה )... והשנה, אנחנו לא אבל, בטוח שיהיה זה יומולדת שמח, מקסים ומהנה הרי עם אמא כמו שלך, וסבתא זפטה שכזו, לא יכול להיות שיום שכזה יעבור בשתיקה. הרי את קולות התרועה והשמחה נשמע עד תלאביבה לזי המתוקה, שגדלה בקצב אש.. ולאמא שלה המממממושית
זייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נכון, זה באמת לא בסדר , בשנה שעברה היינו שם איתכם, חגגנו ביחד (הו כמה כיף היה )... והשנה, אנחנו לא אבל, בטוח שיהיה זה יומולדת שמח, מקסים ומהנה הרי עם אמא כמו שלך, וסבתא זפטה שכזו, לא יכול להיות שיום שכזה יעבור בשתיקה. הרי את קולות התרועה והשמחה נשמע עד תלאביבה לזי המתוקה, שגדלה בקצב אש.. ולאמא שלה המממממושית
א אנטיבס300 New member 10/5/09 #29 ../images/Emo9.gif יההה תודה רבה לכן אני בעצמי לא מאמינה שעברו שנתיים, תודה רבה לכולכן וכמובן לאחל לאמונה וליהונתן יומהולדת שמח ומאושר, ואני מאחלת לכם מה שאני מאחלת לזואי ולנו
../images/Emo9.gif יההה תודה רבה לכן אני בעצמי לא מאמינה שעברו שנתיים, תודה רבה לכולכן וכמובן לאחל לאמונה וליהונתן יומהולדת שמח ומאושר, ואני מאחלת לכם מה שאני מאחלת לזואי ולנו
G gallish New member 10/5/09 #31 ../images/Emo65.gifמזל טוב מותק!!!!../images/Emo65.gif נשיקות וגעגועים רבים!!!