ימי הולדדת

RainbowL

New member
ימי הולדדת

בעקבות זה שאני מחפשת רעיון ליומולדת לחברה טובה, חשבתי ששרשור כזה יכול להיות נחמד ולתת לכולנו רעיונות, אז ספרו- מה עשו לכן ליומולדת, מה אתן עישתן לחברות, מתנות מיוחדות דברים מיוחדים ובכלל- איך נראה לכן שכיף לחגוג את היום המיוחל :) שוטו

e l u l a

New member
אמ..../images/Emo153.gif

נראה לי הכי חשוב זה לתת לבנאדם הרבה הרבה יחס ביום עצמו.. ביומולדת 16 שלי מ12 בלילה שהתחיל לי היומולדת עד ל12 בלילה שהוא נגמר כל הזמן שלחו לי אסמסים ואנשים התקשרו וזה כבר דבר שמחמם את הלב ובאמת שעושה ממש טוב. המשפחה העירו אותי ואמא קנתה לי פיה[אני ממש אוהבת פיות ויש לי אוסף.. כשקונים למישהו מתנה שבאמת מתאימה לו ולא למי שקונה את המתנה זה הכי יפה]. בביצפר הצוות הביא לי בלון וברכה, וגם חברות הכינו לי שלוש עוגות, עוד שני בלונים, מלא ברכות, ממתקים, חולצת יומולדת לבנה שמקדימה הן ציירו את סמל ביצפר[כאילו תלבושת] ומאחורה 'היי קוראים לי אלה אני בת 16 היום המון המון מזל טוב אוהבים' כאילו משהו בסגנון של זה ממש חמוד עם ציורים של תותים ובלונים ובאמת היה נחמד.. וגם באותו יום היה יומולדת לעוד שתי בנות מהשכבה ולי עשו הכי הרבה דברים אז זה היה כייף גם בגלל זה... חחח
. חברות שלי השאירו לי פתק להיות מוכנה אחרי ביצפר בתחנת אוטובוס וכשהגעתי כבר חברה שלי חיכתה שם, ואז הגיעו עוד כמה חברות ונסענו לנמל ושם הצטלמנו,צחקנו, ישבנו במסעדה-קיבלתי כמה מתנות.. היה ממש כייף
. וכשחזרתי הביתה חיכה לי ליד הדלת בלון וממתקים משתי חברות שלא יכלו לבוא לנמל, ובשניה שחזרתי הביתה חברה ממש טובה שלי שגם לא יכלה לבוא לנמל לקחה אותי למסעדה על חשבונה[כןכן יומולדת זה תירוץ להיות חזירה
]. ועוד יום אח"כ זה היה יום שישי והצוות עשה לי פיקניק ממש ממש חמוד, ובערב חברות שלי לקחו אותי לבאולינג וגם הביאו עוגה ועשו לי דף עם כל מיני משימות מצחיקות כאלה.. קיצר זה היה יומולדת ממש טוב שלא נגמר וזה היה היומולדת הכי הכי טוב שהיה לי בחיים.. היה ממש כייף. מקווה שתשאבי מכאן רעיונות.. חח אבל בתכלס הכי חשוב זה לתת לילדת יומולדת הרבה תשומת לב ולהראות שיש לה באמת חברים שאכפת להם ממנה ושזוכרים את התאריך.. גם אם זה אומר שאת צריכה יום לפני זה להזכיר למלא אנשים לשלוח לחברה אסמסים וזה.. כאילו לפי דעתי לפחות. ובקשר למתנה-באמת משהו שגם אם הוא לא גדול במיוחד שיראה שהשקעת בזה מחשבה ושבאמת חשבת על מתנה שהילדת יומולדת תשמח לקבל, ולאו דווקא שאת תשמחי לקבל... תעדכני אח"כ מה עשית לה
.

RainbowL

New member
איזה כיף לך יאו.

אנחנו בעיקרון בערך 10 בנות חבורה כזאת ועושות דברים ממש שווים, פשוט החודש היו 3 ימי הולדת והיא השקיעה כלכך לכולם ודי נגמרו לנו הרעיונות המקוריים.

RainbowL

New member
אז אני גם אספר..

בעקרון לפני שנתיים נסעתי לטיול לחמישה ימים בדיוק ביומולדת, אז ההורים העירו אותי מממש מוקדם וקנו לי כל מיני שטויות וגם פלאפון חדש כי זה מה שרציתי :) ואז בנסיעה לטיול קיבלתי מלאמלאמלא, אבל באמת מלאמלאמלא אסאמאסים וטלפונים מחצי עולם ואישתו, כל היום חברים עשו לי יומולדת, קישטו בשבילי את החדר באכסנייה, הלכתי עם כתר וכל מיני שטויות כי לא היו ממש אמצעים. ביומולדת האחרונה (יש לי יומולדת בחופש הגדול) העירו אותי עם בלונים וארוחת בוקר ומלא צחוקים בילו איתי עד הצהריים ואז.. תראו, אנחנו חבורה ענקית כזאת של 10 בנות בערך, ויש לעוד אחת מהחבורה יומולדת יום אחריי, ולעוד אחת יומיים אחריי. אז לשלושתינו העירו בבוקר והכל, ויום אח"כ (אחרי הימי הולדת שלנו) כל 2-3 בנות העירו מישהו, ארגנו אותה מהר ויצאו איתה ל'חפש את המטמון' מטורף. אח"כ שמו לנו תחתונים על הראש (מן בדיחה שלנו) כיסו לנו עיניים ואייפוד באזניים ויצאנו לדרך, כל פעם שדיברנו הרביצו לנו, ולא ידענו שאנחנו הולכות אחת מאחורי השנייה. הוליכו אותנו עד לבריכה ביישוב ליד, ושם כל העולם ואחותו חיכו לנו עם בגדי ים וזרקה אותנו למים (לחברה שלי הלך הפלא מזה)ובילו איתנו את כל היוםם.היה יומולדת הכי מושלם בעולםם :)

וואי וואי .. ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

אמ.. אז ליומולדת 13 שלי שהיה בחופש .. עשו לי מלא דברים מגניבים :] החברה הכי טובה שלי הייתה אמורה לא להיות בעיר באותו תאריך.אז יום לפני הלכנו אני והיא לבריכה :] [ זה היה בחופש להזכירכם..] והיה ממש כיף ומצחיקקק...אחד הימייםם :)) אחרי זה בערב לפני היומולדת שלי בדודה שלי [מר"ג] ישנה אצלי .. היא הכינה לי ברכה ענקית על בריסטול שכתוב ברכה..ובברכה כל אות גזורה וצבועה וזה.לקח לה שנים להכין..חח.. ומתנה-בגדים :) בבוקר ההורים העירו אותי ואת אחי[התאום] בשירי ימי הולדת XD והביאו לכל אחד מתנה כזו יפה.. לי הביאו שרשרת קריסטל עם חמסה עליה.[נשברה לי
] ואכלנו במסעדה וזה וזה :] אחרי זה הלכתי לישון קצת =] בערב קמתי היתארגנתי והלכתי למה שאמור היה להיות שינה רגילה אצל חברה שליי .. שמה חיכו לי עוד 2 בנות בגג שלה הפתיעו אותי. . הן קישטו את כל הגג בבלונים וזה. . הכינו עוגה בצורת כוכב[!] והביאו לי מתנה.. המתנה הייתה כרית כזו בצורת לב ורודה עם כלב חמוד עליה :] היא ארוזה עם מלא מלא סוכריות גומי נחשים שוקולדים וזה. ובפנים יש גם צמיד לרגל .. הן עשו תמונה שלושתן מיסגרו אותה וכתבו 'באהבה,הבנות המועדפות עלייך.'[חח קצת שחצני לא ?
] ועיצבו להן את זה בפוטושופ עם כוכבים גם [כמו העוגה] .. ולמחרת בבוקר הן התעוררו מוקדם בשקטט ירדו למטה[ישנו בעליית גג..לא בגג,בעליית גג,בתוך חדר.] והכינו לי ארוחת בוקר הביאו לי למיטה וזה.. התארגנו והן לקחו אותי למקום שלא ידעתי לאן,באוטו.כיסו לי תעיניים וזה ואבא של החברה שהסיע אותנו אמר לנו שאנחנו יכולות אפילו לנמנם קצת כי זה 'רחוק' .. עשה מלא סיבובים עם האוטו ואני חשבתי כבר לאן לוקחים אותי חח.. בסוף לקחו אותי לבאולינג :] עשינו 3 משחקים הן שילמו וגם על שתייה וזה... איזה נשמות :) והיה ממש כיף ומצחיק :] וחוץ מזה היה גם את הבר מצווה של אחשלי שהביאו לי גם מתנות וזה :] קופסת תכשיטים מפריז של נסיכות כזה [: הדיסק של הראל סקעת :) בגדים וכמובן כסף וזה.. אז הייתה לי יומולדת ממש ממש כיפית ! אחיות אני אוהבת אותכן
:]

וואי אנחנו מהמשקיעניות...

יומולדת 15 שלי... הייתה בתחילת החופש הגדול.. וחברות שלי יודעות.. שאני הכי בקטע שנטי ובוםבמלה וכאלה..חח.. אז.. ב12 בלילה עוד הייתי אצל חברה.. חגגו לי יומולדת הרימו אותי ועשינו שטויות.. ב7 בבוקר התעוררתי מטלפונים (נולדתי ב7 בבוקר ותמיד אני מספרת את זה כי נולדתי ב7 על הדקה והיה עם זה סיפור כזה של ההחלפת משמרות של האחיות.. לא משנה..חחח..) אחר כך באו אליי כל מיני חברים עם בלונים ומתנות וכאלה.. אחה"צ הלכתי לחברה כשנודע לי שאני צריכה להיות מצוידת בבגד ים.. הלכנו לאוטובוס.. ושמו לי כיסוי עיניים.. ואז עלו לאוטובוס עוד שלוש חברות שזיהיתי אותן רק לפי הקול... הם נתנו לי משהו ללבוש (זיהיתי כבר שזה שמלה..ולהחליף בגדים באוטובוס מלא אנשים זה לא ממש נעים..) ואז כשהגענו הורידו לי את הכיסוי.. והיו מלא בלונים לבנים.. וכל החברות שלי לבשו לבן (גם השמלה שלי הייתה לבנה)וכולן עמדו על החוף ושרו לי שירים.. ואז הלכתי בשביל כזה של נרות ובסוף הייתה ברכה על פלקס ענקי.. אחרי הפלקט היה אוהל ולידו מנות חמות צ'אי אבטיח ועוגות ועוד כל מיני דברים... חזרנו בלילה... והלכנו לגינה..וכשהגעתי כולם שרו לי יומולדת.. למרות שהיא כבר נגמרה..חי... מתנה מקורית (עשינו את זה לחברה שלי) קנינו לה "ערכה לנערה המתבגרת" זה היה בתוך ארגז חום כזה ומבחוץ זה נראה מזה מעפן.. ועל כל הארגז היו רשומות ברכות ממנו.. ואז היא פתחה את זה והיה כתוב "to bechor for sweet sixsteen" (חברה שלי מיכל אבל כולם קוראים לה בכור או בצ'ור או...וואטאבר) ואז היא הוציאה ת'דף והיה כתוב על דף אחר "אוי אופס בעצם את רק בת 15" (כי אנחנו תמיד צוחקות עליה שהיא כזאת קטנה) ואז היו מלא קופסאות... באחת היה חבילת קונדומים (לא שבנתיים יש לזה שימוש) בשניה בקבוק בריזר בשלישית טמפונים ברביעית חוטיני נממ.. מה עוד היה??? בחמישית בייבידול.. ומאה אחוז היה עוד דברים אבל שחכתי.. מגניב לא?

mishmishonet

New member
אוי, ימי הולדת זה כיף ושיגועים.

אני עומדת לכתוב עכשיו הודעה ממש ארוכה. אני זאכר בהכל, באמת, וחסר לך שלא תשתמשי במשהו מכל החרא הזה. אסוציאטיבית. ממ. אני זוכרת שעשינו לאמא משהו ממש מגניב. הכנו לה בית מלון בבית. ז"א, עם תפריט ארוחת בוקר עם לוגו של המלון, מדים של 'נער מעלית' ומלצרית ושטויות כאלו, ארוחה שמוגשת למיטה, השכמה, פרחים בלונים וכאלו. על החלונות תלינו שלטים שכתוב עליהם 'נוף'. זה הצחיק אותנו כי אנחנו מפגרים. לאבא עשינו משהו דומה רק עם צרפת כי הוא אובססיבי, אז בנינו לו צרפת בתוך הבית. טוב, זה היה ממש מושקע. וול. את אח שלי לקחנו לקארטינג שזה מגניב אשששש. מסיבות הפתעה זה מגניב. אבל מושקעות, ממש מתוקתקות כאלו. לחברה אחת שלי בנינו שער מבלונים בכניסה לבית הספר, אבל לקחו שנתיים בערך להכין את זה, אז אני לא יודעת אם זה נחשב.:p אני אוהבת מתנות אישיות. ז"א, לתפור למישהו, או לצייר לו או לפסל לו. השנה קיבלתי ציור אחד יפהפה ששיר ציירה לי [יחד עם המאפרה הכי מגניבה בתולדות האנושות, תודה ששאלת], ועוד ציור מגניב בטירוף מדאפי [יחד עם חולצה מצחיקה שזה כואב ושתי מנורות שעושות לי שמח] וציור אחד מיוחד מעילית [יחד עם סיפור שהיא כתבה לי, תפוח ומכנסיים מצחיקים.]. מה עוד קיבלתי השנה. אה, וואו. יהוני הכין לי ספר [ספירלה כזה, מנויילן] של שירים שהוא כתב לי. על העמוד הראשון הוא כתב:"שירים לאילאיל. עבור היחידה שמבינה אותי באמת." וזו אחת המתנות המרגשות. למרות שהוא לא היה צריך הוא גם הביא לי פוסטר של גינס לחדר בגלל שהוא טען שהחדר שלי ריק מדי, שאני אלכוהוליסטית ושאני מבלה את כל זמני בספארי. הוא גם הביא דיסק כל כך אישי וכואב ונוגע...הכי במקום. עדי הביאה לי מלאאאא דברים מצחיקים נורא, באמת. היא יצאה מלכה. אני לא אפרט כי הכל בדיחות פרטיות. תמרי, שמתנגדת נורא לעישון שלי, נכנעה ותפרה לי קייס מגניב נורא לקופסת סיגריות ["כי אם את מעשנת אז תעשי את זה בסטייל"] והוא כולו פרווה ורודה, תחרה לבנה וסאטן שחור. כל כך זנותי, כל כך אני. אה, והיא הכינה לי גם מצת עם תמונה של ארז.
והביאה לי גם דופסה אחת עם אמפוטנציה. בדיחות פרטיות זה הכי כיף, אין. הייתי נורא גאה בי, בריילי ובחן כשהקלטנו לצלילי ביצוע מיוחד ל"הילדה הכי יפה בגן", וקנינו לה גם דיסק. הבחורה שלי הביאה לי ביום ההולדת קופסה יפהפיה שהיא הכינה עם ברכה מושלמת לחלוטין, המון טופי שהיא הכינה לו כנפיים, כמו מלאכים [שזה איזה דיבור שלנו
], המוןהמון שוקולד לבן כי היא מלכה, והעיקר- קנבס, מכחול ושלושה צבעים. היה סביב זה עניין שלם, כי זה הפחד הכי גדול שלי- והיא רצתה שאתגבר עליו. אז ליום ההולדת שלה הכנתי לה ספר גדול שעל הכריכה שלו הייתה מוטבעת מלאכית שהוכנה במיוחד בשבילה, והספר היה ככה שבעמוד אחד היא שיר שלנו- בעמוד שאחרי זה הייתה תמונה שהיא צילמה שפיתחתי בשבילה. מבעמוד האחרון היה שיר שכתבתי לה. הבאתי לה גם שיר שהקלטתי לה, כי היא רצתה לשמוע אותי שרה- וציירתי לה ציור, שיהיה לה, כי היא ביקשה.
ממ. מה עוד. אה, וואו, גל. באיחור של שנים היא הזמינה אותי אליה, הביאה במיוחד מריבר [כי רק ריבר!] שתי מנות נודלס מושלמות [בדיוק כמו שחלנו עליהן שנים קודם], הדליקה נרות, עשתה ארוחה רומנטית של ממש, והשמיעה ברקע דיסק שהיא הכינה עם כלללל השירים שלנו. אפילו אלה שכבר שכחתי ששלנו. זה היה מדהים. ואת השיר האחרון היא הקליטה בעצמה, שינתה קצת את המילים כך שהוקדשו לי. ובזמן שהוא הושמע היא ניגשה לידי, כרעה ברך, פתחה קופסה כזו של טבעת- ובפנים היה מגולגל צמיד שנתתי לה בפעם הראשונה שישנתי אצלה, שנקרע זה מכבר- והיא הלחימה אותו. היא כרעה ואני בכיתי כמו מטורפת. כמו שאלה אמרה, באמת הכי חשוב זה לתת כמה שיותר צומי לבעל יום ההולדת במשך אותו היום. כי זה לא כיף אם הביאו לך בלונים ועוגות לבית הספר, אבל את היום את מבלה לבד. אפילו לבוא אליה הביתה ולעשות לה ערב בנות [שזה הכי כיף, תכלס] עם מלא מסיכות מפנקות כאלו ומלכלכות, ולעשות אמבטיות ביחד ורגליים ולהיות בנות ולאכול מלא ולעשות שטויות זה הכי כיף. בהצלחה.

mishmishonet

New member
אה, ומה שרלוונטי לך-

לפני כמה שנים כמה בנות ואני עשינו לענבר הפתעה ממש תותחית. שבוע קודם הבאנו לה חוברת קופונים של כל מיני דברים, ובמשך השבוע של לפני יום ההולדת הבאנו לא את הדברים האלו "תמורת קופון". נגיד עוגה, או זר פרחים, או ארוחת בוקר משותפת וכאלו. בערב של יום ההולדת קשרנו לה את העיניים, דחפנו אותה לאוטו ולקחנו אותה לים. היה שם פשוט הכי כיף בעולם. אבל פחדנו שיהיה צולע, אז כמו מלכות אירגננו מלא משחקים כיפיים, ומרשמלו וטונות של אוכל, ואשכרה כתבנו שירים והכנו סטנדאפ, שלא יהיה משעמם. היה אחד הערבים הכי כיפיים בעולם. אוי, פעם ענבר, נעה ואני הערנו את קטי ביום ההולדת שלה בשבע בבית שלה והכנו לה ארוחת בוקר וזה היה ממש מצחיק, היא נורא נבהלה.P: זה ממש כיף לעשות ימי הולדת לאנשים.

The Charmd One

New member
נעלי בית!../images/Emo79.gif

נכון שזאת מתנה אדירה? זה פתאום הכה בי קודם. בכלאופן אז- לפי דעתי הכי חשוב ביומהולדת זה פשוט באמת, להשקיע. כאילו במתנה, אז להשתדל שזה יהיה משהו שאת באמת יודעת שהוא רוצה, שקשור לאיזה בדיחה פרטית שלכם או משהו שדיברתם עליו, ומשהו שבאמת רק את יכולה להביא לבן אדם כי סך הכל אנחנו קונים לעצמנו כל מה שאנחנו צריכים באמת ומתנות זה סתם תשומת לב כיפית ולא באמת כדי שיהיה... אז לפי דעתי חשוב שהמתנה תיהיה אישית כזאת וחמודה. בקשר לכל היום עצמו, אז אם זה אדם קרוב הכי כיף זה לעשות הפקה חמודה כזאץ... כאילו או לקחת אותו בהפתעה לאיזה מקום יפה ולהביא לשם עוגה או משהו, או נגיד לקנות בשבילו מסאג' או ממש יום כיף בספא כזה, או לעשות נגיד איזה משהו שאת יודעת שהוא תמיד רצה לעשות.. כמו פיינבטול או סתם מכוניות מתנגשות חח או כל דבר שאת יודעת שהוא ייהנה ממנו... וכמובן שתמיד טוב גם לשתף עוד אנשים שיפתיעו ויעזרו וכ'ו... אה וגם מסיבות הפתעה זה כיף! כאילו אמנם בנאלי וכ'ו אבל עדיין זה באמת ההרגשה הכי טובה בעולם לדעת שכל האנשים האלה התכנסו פה בשבילך... קיצר, בימי הולדת השקעה= כיף. אל תתעצלו [:

RainbowL

New member
ומה שעשינו לחברה

בבי"ס הכנו לה חולצה כמובן- שהיה כתוב "אני גל, היום בת 14 (היא קטנה) מלכה". (כי עשינו לה את כל היומולדת בסימן 'מלכה ליום אחד', וכתר ושרביט והכל. ואנחנו הסתובבנו עם שלטים 'גמאני שפוטה של גל ליום אחד" וחילקנו לכל השכבה (באמת לכל השכבה! הכנו המוווון) שלטים עם 'גם אני חוגג לגל יומולדת' עבדנו על זה שעווות. ושלטים בכל המסדרון והבאנו דברים שעושים רעש ורקדנו ושרנו לה היום יומולדת כל היום ובאלגנים. זה יצא יום שלישי- יום של פעולות, וכולנו מדריכות אז אחה"צ לא יכולנו ממש לעשות משהו רציני, שמנו לה שלטים במועדון, בערב היא הזמינה אליה את כולםכולם. וביום שישי באנו לקחת אותה מהבית עם עיניים עצומות הכנסנו אותה למונית ולקחנו אותה לעזריאלי לראות 'סטפ אפ' (זה היה לא מזמן חח) כי היא נורא רצתה לראות. והיינו עד איזה 3 בלילה איתה בת"א והיה ממש צחוקים.

RainbowL

New member
אה ועוד משהו

לחברה אחרת היה 5 ימים אחריה, והייתה לה חולצה שהיה כתוב מקדימה: 'היום מלאו לי 15' (היא גדולה חח) ומאחורה 'ו-10 בנות שאוהבות אותי' והקטע עם השלטים- עשו את זה לעוד 3 בנות מהשכבה אחרינו, מעתיקנים P:

../images/Emo65.gif

פעם אני וחברות שלי תמיד היינו מפתיעות אחת את השנייה בימי הולדת. וזה כבר נהיה קבוע, וכל אחת ידעה שיפתיעו אותה אבל לא ידעה איך
ותמיד ניסינו לגוון. ביוםהולדת 17 שלי באתי אל חברה והיא אמרה לי שהיא צריכה ספר ליומן קריאה אז -אני- סחבתי אותה אל חברה אחרת שגרה קרוב ושם קפצו עלי חברות ומי שהיה באותו הזמן חבר שלי. ביוםהולדת של חברה אחרת באנו אליה עם קופסא ענקיייייית מלאה במון מתנות וממתקים בפנים והמון בלוני הליום. ולכל מתנה היה פתק ועליו הקשר של המתנה אל אותה החברה. לחברה נוספת עשינו מסיבת הפתעה ושתי שקיות יפות כאלו עם נושאים (שקשורים לחורף ואהבה) ואפילו שמנו על שתי השקיות שני חלקים של משפט משיר של עברי, שאותו היא ממש מעריצה. בכל אחת מהשקיות היו דברים שקשורים לנושא, למשל בשקית עם המשפט של החורף היו כפפות, גרביים, כובע, צעיף, לאבלו וכאלו ובשקית של האהבה היו נרות וכל מיני שטויות קיטשיות. לחברה נוספת שמנו המון נרות, בלונים ופרחים יבשים בחדר ויצאנו מהחדר של אחיה עם עוגה ונרות כשהיא נכנסה לחדר שלה (החדרים שלהם צמודים) ואי, היו כל מיני. אנחנו יצירתיות
ואיך נראה לי שכיף לחגוג את היום המיוחל? לא יודעת. אבל הגעתי למסקנה שעם חברות ל|ותמיד באותו היום ולא יום-יומיים אחרי כי אז זה כבר לא זה..

NoFaRi1

New member
אוו זה שושור טוב :]

לתגלם לתגלן! P: אני אולי אכתוב אחר כך, לא מצליחה לחשוב כרגע:]

Pooh9

New member
טוב נו..

לפני ארבעה חודשים היה לי יומולדת [14] וזה היה מין שבועיים יומולדת כזה.. עד שלא קיבלתי את כלל המתנות היומולדת לא הסתיים. כל יומולדת אני מזכירה לאנשים -כל יום אומרת עוד __ ימים וזה.. קרצייה. והיומולדת שלי יצא יום שבת [שאין ביצפר] וגם חופש של ראש השנה.. אז יום רביעי בערב עשו לי מסיבת הפתעה כל החברים בבית שלי [כולל שני חברים שטסו באותו ערב] ולא ידעתי על זה כלום. ובסדר.. היה ממש נחמד והכל.. יום חמישי בביצפר הביאו לי בלונים + דובי כאלה שמזמינים מלא מלא אנשים. זה היה ממש נחמד..

LimiMimi

New member
אנחנו טובות בזה.

הימי הולדת האחרונים שלי- כיתה י', בבוקר לא היה שומדבר מיוחד.. ככה נגרר גם בצהריים, פה ושם אנשים באים אומרים מזלטוב והכל. ואז בסביבות שמונה הייתי צריכה לרדת למטה, וישר כיסו לי את העיניים והתחילו לקחת אותי ברחובות ולהסתובב איתי בכיכרות, היה קטע שאפילו תקעו אותי באמצע המזרקה [שלא היה בה מים] ואמרו לי לשבת וצילמו אותי. אחרי איזה שעה וחצי הגענו לבית של חברה שלי, התיישבתי ושפתחתי את העיניים ראיתי את כל החברות והן כזה "הפתעה!" "הבאנו סרט ופיצה". וזה היה הכי מבאס בעולם ואז פתאום שיירה של אנשים באיייייים ולא הבנתי מאיפה הם מגיעים!! וזאת הייתה הפתעה ממש מגניבה. היומולדת ביא', היה גם משהו כזה. ישר אחרי ביה"ס לקחו אותי לבית של חברה ואז נתנו לי כמה דק' להתארגן בבית. משם הלכנו לתחנות ועצמו לי את העיניים, ואז לקחו אותי לאיזה פארק (בעיניים עצומות..) (פארק רעננה אגב) וכולם היו שם והיה עוגות וכיף והיה ממש מגניב. ביומולדת האחרון (מוטיב ההפתעה חוזר ובגדול) הייתי בבראשית אז לא היה כזה נחמד, אבל בחמש ככה עשו לי הפתעה בדשא. אבל כשחזרתי, יום אחרי, חברה שלי לקחה אותי לבית של חברה ושם כל החברות חיכו לי ועשו לי ארוחה ענקית והכל. אבל! היו ימי הולדת יותר מוצלחים
* יומולדת אחד של חברה שלי, שנה שעברה, שהייתה בטוחה שהיא נוסעת עם אמא שלה לת"א, ואז ברכבת באנו והפתענו אותה והיינו איתה כל היום. * יומולדת אחר שעשינו לחברה שלי יום פינוקים כזה. הגענו אליה בבוקר, לקחנו אותה לשירותים ושמנו לה גיגית עם מים חמים והתחלתי במלאכה - סירקנו אותה יפה, שמנו לה קרמים כאלה, צמר גפן בין האצבעות ולק.. מלא דברים כאלה. כשהיא ירדה למטה הייתה ארוחה מפוצצת בשולחן עם כל החברות. אני כבר לא זוכרת מה עוד היה.. אבל אני רק זוכרת שבערב לקחנו אותה לבאולינג וזה היה גדול P: ת'אמת שלא עולים לי ממש דברים אבל ימי הולדת אצלי זה משהו שחייבים להשקיע בו. זה אמנם נשמע יבש אבל רוב הימי הולדת יצאו פשוט גדולים.. ועכשיו נגמרו הרעיונות, דווקא בשנה של ה18'ים.

למעלה