ימי הבראה

מצב
הנושא נעול.

gilgola

New member
ימי הבראה

ימי הבראה
אני עובדת במקום עבודה כ- 7 שנים עד עכשיו קיבלתי את דמי ההבראה בחודשים יולי אוגוסט בשני תשלומים ועכשיו פתאום התחילו לשלם לי את דמי ההבראה חודש בחודשו האם זה חוקי ? האם זה לא נחשב כהרעת תנאים ? אחרי תקופה ארוכה שדמי ההבראה שולמו כך . כמו שאת מבינה שאני מתנגדת לסידור הזה מה החוק אומר ? בתודה

כן זה חוקי. את אופן תשלום דמי

ימי הבראה
אני עובדת במקום עבודה כ- 7 שנים עד עכשיו קיבלתי את דמי ההבראה בחודשים יולי אוגוסט בשני תשלומים ועכשיו פתאום התחילו לשלם לי את דמי ההבראה חודש בחודשו האם זה חוקי ? האם זה לא נחשב כהרעת תנאים ? אחרי תקופה ארוכה שדמי ההבראה שולמו כך . כמו שאת מבינה שאני מתנגדת לסידור הזה מה החוק אומר ? בתודה
ההבראה יכול לקבוע המעסיק. מקומות רבים משלמים חודש בחודשו. זה לא הרעה.

gilgola

New member
שאלה נוספת

ההבראה יכול לקבוע המעסיק. מקומות רבים משלמים חודש בחודשו. זה לא הרעה.
שאלה נוספת
אבל האם אחרי 7 שנים שהדמי הבראה שולמו לי בקיץ , הוא יכול לשנות על דעת עצמו ללא ליידע או לעדכן מה זה זה מדינת חלם שהמעסיק יכול לעשות מה שהוא רוצה ?

שיר ורד

New member
כל עוד המעסיק לא מנצל את השינוי

שאלה נוספת
אבל האם אחרי 7 שנים שהדמי הבראה שולמו לי בקיץ , הוא יכול לשנות על דעת עצמו ללא ליידע או לעדכן מה זה זה מדינת חלם שהמעסיק יכול לעשות מה שהוא רוצה ?
כל עוד המעסיק לא מנצל את השינוי
להפחית את דמי ההבראה המשולמים (או להתחמק מתשלום בגין מספר חודשים) זה חוקי. למעשה זו אפילו הטבה לעובד, שבמקום לקבל את דמי ההבראה בתום שנת עבודה, הוא מקבל את התשלום בשוטף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה