ימית 2000 סיכום!!!

ימית 2000 סיכום!!!

היה טוב היה נחמד בית שמש הובסו בכדורגל ע"י שקד ששיחקו יחפים 4-1 בית שמש עם נעלים אז ניצחנו והיה נחמד מאוד ובאמת אני נהנתי!! טוב על תל-חי הבחירה שלהם ביזיון!! ואני לא רוצה להגיד יותר כי יש אנשין מההנגה שאמרו לי דבריןם שאני מעדיף לא להגיד!!!אז אני ידוע שלנו היה מגיע אבל לא משנה כולם יודיעים שאנחנו היינו הכי טובים אז זה לא משנה לי!

אמממ עודד חמוד!

תפסיד בכבוד! תן לנו קצת פירגון! לא יזיק... ות'אמת אני יגיד לך.. גמאני לא יודעת על מה קיבלנו את הגביע... היה מורל והכל.. אבל לא היה צעדה.. משו שיגרום לנו לנצח.. משו שיוכיח שמגיע לנו... כאילו מה כבר עשינו??

dragonfly017

New member
היה מאוד כיף-פרט ל...

ממש נהנתי ואני מקווה שיהיו עוד ימים כאלה לאוו דווקא בפארק מים אין לי בעיה שנארגן משהו בשקד, אני יכולה לקחת הרבה באירגון על עצמי הייתה פשלה בבחירת הזוכים בגביע, אין לי שום דבר נגד מעוז בנימינה או המעוזים האחרים שזכו. מה שאני לא מבינה איך אנחנו לא זכינו-ואפילו לא מקום שלישי-היה לנו ולבית שמש מורל מעולה באותו היום,אירגנו דגלים, אירגנו שלטים, החניכים שלנו התנהגו בהדריות, מה עוד צריך כידי שישימו לב אלינו?! אני אישית נתתי את הנשמה בתל חי. ולמרות כל זאת צריך להפסיד בכבוד- אז שיהיה מזל טוב לבנימינה לקרית ארבע ולברקן! אני מקווה שההנהגה שלנו תיקח את התלונות של שקד לתשומת ליבה שתיהיה לכולם שבת מקסימה!

לינויהה

New member
סליחהה גילי?!

בית שמש ושקד את קצת שכחת אותנו את לא חושבת כאילו כל המדריכים אצלנו נתנו את הנשמה שלהם היה מורל שחבל"ז כל הזמן וגם אנחנו הכנו צגת ענקית אם לא שמתם לב...כן.. אבל בכיפ..אני וכולם יודעים בדיוק למי מגיע הגביע וגם איתנו(פ"ת)דיברנו בנוגע לזה אבל בפאנן אני מפרגנת לבנימינה ולקרית ארבע בכיפ ולהבא בבקשה שהגביע יגיע באמת לאין שהוא צריך להגיע כי מדריכים משקיעים ומוציאים ת'נשמה ות'גרון שלהם בשביל זה...תודה!!

אה באמת?

מה את אומרת.. הוצאת את הגרון והשקעת את הנשמה... יפה לך.. למה מה אני עשיתי? ישבתי רגל על רגל? וככה בא הגביע? לא חמודה.. גם אנחנו השקענו והצאנו את הנשמה! וגם הפסדנו כמה חניכים טובים! וסבלנו הרבה יותר ממה שאת מדמיינת!

עמית חמודה שלי תקשיבי!

ותקשיבי טוב טוב! כולם יודעים שלכם לא הגיע כי מי שעשה הכי הרבה מולר ומי שרקד הכי הרבה ובא הכי צבועני ומי שלא יתנו לו ת'גיעה כי אי אפשר לקחת תמיד זה אנחנו אתם באתם וביקשתם מנורי יאנטו מעומר לבוא לעזור לכםם!!! ואנחנו עזרנו והודדנו את כל הקבוצות בכדורסל וגם שם הכיינו הכי טוביםם! אולי נתנו לכם כי המעו"ז שלכם נפגע ?? מ'זה שקראו לכם שמולאנים! מהחזיזיןם?? אני לא ידוע מה שאני ידוע זה שלא הגיע לכם ולא משנה מה ונמס לי מהפליטה בשיט המגעילה הזאת שיש תמיד בתנועה הזאת!! אז מה שלא תגידי ומה שלא תחשבי כולם ידועים ששקד הייתה הכי טובה וגם כמה וכמה חברי הנגה בכירים אמרו לי את זה בלי לנקות בשמות עכשיו לא אכפת לי מה את רוצה מהחיים לפחות תודעי שלא הגיע לכם !!

omer628

New member
עודד אתה צריך לשבת בשקט!

לא משנה מי היה זוכה עם זה לא אתם אז הייתה אומר שלהם זה לא היה מגיע! לומר ת'אמת באמת ראיתי איך שאתם הייתם מאורגנים ווואלה באמת הייתם מאורגנים יפה ורקדתם הרבה והעשיתם הרבה "רעש" אבל לא רק אתם עשיתם רעש גם אנחנו עשינו רעש ועובדה שזכינו זה נכון שאולי היו מעוזים אחרים שהגיע להם יותר אבל אתה יודע מה אני אישית עם הייתי בין אלה שמחליטים מי זוכה אז הייתי מוריד לכם כמה נקודות בגלל משו שאני ראיתי אותך אומר ואז ראיתי אפילו חניכים שלך אומרים שהייתי בשוק! אתה לא אמור לומר לנו שהמעו"ז שלנו שמולאני ובמיוחד לא מול חניכים שלנו ושלכם ועם זה מה שאתה רוצה ללמד חניכים שלך אז וואלה זה לא המקום!!!

עודד מאמי...

מזה אין לי כח לריב!!! לא איתך ולא עם אף אחד אחר... ת'אמת אני יגיד לך... אני לא יודעת לפי מה שפטו... אבל אם שפטו על משהו אז כנראה יש סיבה! אני לא רוצה שתתעצבן או משו! אני בפורום הזה רק רבה! בגלל זה אני לא מגיבה פה הרבה... בקיצור... תקלוט.. אני לא נגדך... פשוט רציתי להגיב על זה שהרגשת פגוע... גם אנחנו היינו נפגעים אם לא היינו זוכים במשהו!.. ו... עוד דבר אחד אחרון... באמת באמת באמת באמת מכללל הלבבבבבבבב!!!!! כ=ל ה=כ=ב=ו=ד ש=ק=ד=ד=ד=ד=ד=ד=ד=ד=ד=ד=!=!=! אני והחניכים שלי מאודדדד מאוד מאודדדדד נהנו לרקוד איתכם כשהיינו בהתחלה לבד... ולעודד איתכם! ת-ו-ד-ה-!

נכון הייתם נחמדים אבל רק בהתחלה!

אבל כולם כולל אותך כולל כולם יודעים שלשקד היה מגיע מקום ראשון לא משנה מה! עזבי עכשיו את פתח-תקווה ובית שמש אנחנו היינו הכי טובים וזה לא משנה מה! כולם יודעים אתז ה כולם אומרים את זה בלשון גלויה! תביני שמה שקרה עם הבחירה הזאת הוא בזיון כי זאת פולטיקה מפגרת ולא הגיונית שיש בתנועה וזה מפריע לי! פתח-תקוה היו נחמדים לא למקום ראשון ברקן כנ"ל בית שמש אולי מקום שני אבל תאחלס אתם אפילו לא צריכים לקבל מקום שני אולי שלישי! שקד היו הכי טובים נקודה! יש ליש אלה מישו שמע את מעו"ז קרית ארבע ?? כי אני ממש לא! הקיצר כולם ידועים ששקד הכי טובים ולא משנה מה!!! אז שיהיה לכם שבת שלום! ותזכרו ששקד תמיד תיהיה האימפריה של בית"ר!

חומד!!!

אנחנו השקענו שאין לאף אחד מושג אפילו אין לכם שמץ מעוז פתח תקווה השקיע ועבד ונתן תנשמה שלנו בשביל זה אנחנו הוצאנו את הגרון חזרנ בלי קול אני לא אומרת שאתם לא אבל אנחנו עשינו טיפה יותר ממכם אין וכל אחד יודע שמעו"ז פתח תקווה גם בלי גביע הוא המנצח מקווה שהבנת!!!

יאאא איזו הגזמה...

מספיק עם המריבה הזאת! כולם עשו את עבודתם, וכולם היו מצויינים!! ברוך השם עברנו את תל-חי, ונקווה שלא נזכה לעוד הרבה כאלה..

חבר'ה... לא קצת הגזמתם?

נכון, זה המון כבוד לזכות בגביע תל-חי, אבל השתגעתם??? לריב בגלל זה? מה נראה לכם שמדריכים ממעו"ז מסויים צעקו פחות ועשו פחות עבודה??? לא! כולנו עשינו עבודה טובה, והוצאנו חניכים, וצעקנו ושרנו....כולנו היינו טובים! יש כאלה שטיפה יותר, ויש כאלה שקצת פחות.. בגדול, השנה לא היו קריטריונים לשיפוט, כי לא הייתה צעדה, אז הבחירה הייתה יותר קשה.. לפעמים צריך גם לעודד ולחזק מעו"זים אחרים שלא זוכים בדר"כ, ולפעמים גם מגיע לאחרים.. בסופו של דבר, כל מעו"ז זכה בדר"כ גם שנים קודמות, ועוד יזכה (בעזרת השם..) אז יאללה.. הרבה כבוד לבנימינה !! [נ.ב.- לא לשכוח שמעו"ז ברקן זכה מקום שלישי המכובד, ומקום ראשון בגביע תל-חי הוירטואלי..)

זה עומר מהכינוי של עודד

תקשיבו, אני לא בוכה על חלב שנשפך. אבל זה מבאס.. ואתם יכולים להגיד שמדירכים השקיעו אבל זה לא מה שחשוב.. החניכים לנו חזרו בלי גרון.. אנחנו המעו"ז הכי קטן סך הכל פוטנציאל של 100 חניכים אבל עשינו הכי הרבה מוראל.. כולל שירונים ושירים מקורריים!! כולל שלטים דגלים חולצות ... אנחנו לא השתמשנו במגפון כמו מעו"זים אחרים שאחר כך גם ביקשו שנעודד אותם בכדורסל ועשינו את זה בכיף כי ככה אנחנו אוהבים לעשות שמח.. אתה רוצה לדעת שקיבלת משהו על ההשקעה שלך וכי מגיע לך.. בסוכות אני שמחתי שזכינו אבל לא בלב שלם כי ידעתי שזה לא מגיע לנו.. בתל חי אני בטוח שהגיע לנו.. ולדעתי לא צריך לעשות את החשבונות האלה של מי זכה שנעה שעברה או בסוכות.. מי שהיה טוב שיקבל את הגביע בלי חוכמות ובלי דברים אחרים.. לסיכום, מזל טוב למעו"זים שזכו.. בנימינה, קרית ארבע וברקן.. ותמיד אבל תמיד ממש כמו מבכי ת"א בכדורגל, גם כשהיא לא בשיא שקד זה המעו"ז עם העבר הכי מפואר (מבין המעו"זים הקיימים) עם גיביעם לרוב (שמפוזרים בין הבתים) והמעו"ז הכי של בית"ר אגב, לא לשכוח יום שישי פארטי!!

MS6

New member
אני בשוק מהמריבה הזאת...

עוזי לנדאו פורש מפוליטיקה ואתם רבים למי מגיע גביע? גם אני הייתי מופתע שקרית ארבע ובנימינה זכו במקומות הראשונים אבל הייתה סיבה לכך.. וזה קידום מעו"זים. אם זה יגרום למעו"זים הללו להתקדם- מעולה. מה גם שבנימינה מוציאים 3 ש"שים השנה... עודד אני חושב שאתה קצת חזירי, קיבלתם את גביע סוכות ואתה רוצה גם את תל חי? מה גם שברור לגמרי שברקן היו צריכים לקבל את גביע סוכות... אז מילא אם מישהו מבית שמש היה מתלונן שלא קיבלנו גביע.. לכם כבר יש אחד השנה. בכל אופן יש נושאים טיפה יותר חשובים..

אני ידוע שהגיע לברקן אבל

מה שהבנתי הם לא קיבלו בגלל הללות שלהםםם והמקום המלוכלך!!! ואני לא ירק מ'זה שהגיע לשקד לקחת לא אכפת לי שיהיו מעוזי"ם קטים אבל בלי פוליטקה טיפשית כזאת כי זה מרגגיז תחת!!!

עודדי...

חלס עם השטויות האלה... אני מבינה כמה שזה מעצבן...תאמין לי...(סוכות, ולא זה לא רק בגלל שלוש כוסות שהיו בשטח) אתם צריכים להבין שמה שאנחנו רואים מבחוץ...הבלאגן, המוראל ומה שאתם לא חושבים שהוא קריטריון משעו"ז יזכה...מי שיושב בהנגה ומחליט רואה קצת אחרת... יש דברים שאנחנו בתור מדריכים/חניכים/רכזים לא רואים ולא נראה גם... אז תפסיקו לבכות על חלב שנשפך, תפרגנו למי שזכה ויאללה...זה כולה גביע יש מעו"זים שכמה שהם קטנים, והם בחיים לא יוכלו לעשות רעש כמו המעו"זים הגדולים השקיעו וטרחו וניסו יותר ממה שאי פעם ננסה... מה שבא לך בקלות, הם מוציאים את הנשמה והמיץ שלהם.. תחשוב על זה ככה :)

למעלה