ימים של שקט

ShaniGR

New member
ימים של שקט

יש לכם את הימים האלה, שאתם מרגישים גרוע, שאתם חושבים שהכל לא הולך לכם שבעצם זה רק בגלל שאתם לא מרוצים. אז לי היה יום כזה. אני הולכת למקרר לבדוק איפה החלב, אבל בכלל אין חלב. אני יוצאת לסופר לעשות קניות, אבל עוד מוקדם מדי ואז נזכרתי ששכחתי את המפתחות במכונית ומישהו ניגש אלי, בחור הורס ושואל אותי אם אנחנו מכירים ואני ברוב טיפשותי אומרת שלא ושיסתלק. אכן נשמע יום גרוע, והוא באמת היה כזה. בערב של אותו יום נפגשתי במסעדה עם חברה, חבר שלה וידיד. ה'ידיד' היה פעם חבר שלי, אפשר לומר האהבה הראשונה שלי. הוא כל הזמן הסתכל עלי וכשאכלנו הוא סיפר זיכרונות מהנשיקה הראשונה שלנו, מימי בית הספר היסודי ומהפעם הראשונה שלנו ביחד (במיטה). הרגשתי ממש לא בנוח, הוא כל הזמן החזיק לי את היד וליטף לי את הרגל. כשיצאנו מהמסעדה הוא הציעה לי לבוא אליו לדירה. הסכמתי, כמובן אין שום דבר יותר טוב מלסיים יום רע עם סקס טוב. כשהגענו לדירה שלו הוא הדליק אור חלש והתיישב על אחת הספות, מצביע על המקום לידו ומזמין אותי להתיישב. הוא הניח את ידו על כתפי והחל ללטף לי את השיער, מריח אותו. משהוא במגע המוכר עשה לי טוב. הליטופים והפינוקים שלו היו חסרים לי. הוא התחיל לזמזם לעצמו שיר בזמן שהדליק את המזגן. "חם כאן..." רמזתי לו. "מסכים איתך." הוא חייך והוריד את החולצה שלו, זורק אותה על הרצפה, איפה שנמצאות שאר החולצות והמכנסיים. לפתע הוא החל לשיר, "הינה הם באים, ימים של שקט." הוא מלמל, מתיישב בחזרה לידי. חייכתי והצטרפתי אליו, את המילים שלו ידענו החלפנו בלה לה לה. הוא חייך, צוחק מעט ונשען אחורה. "למה לוקח לך כל כך הרבה זמן?" שאלתי אותו, שמה את ידי על ראשו. "מה לוקח לי כל כך הרבה זמן?" הוא היתמם. הוא חייך והצמיד אותי אליו. לאט לאט ובעדינות הוא התחיל לנשק אותי. נתתי לו להחדיר את הלשון שלו אל תוך הפה שלי. הוא נשא אותי אל המיטה שבחדר הסמוך, משכיב אותי ונשכב מעלי. עצמתי את עיני, מתמסרת לנשיקה. הרגשתי איך חולצתי מופשלת ממני, וכך גם המכנסיים. פתחתי את עיני וראיתי שהוא מביט בי בהיסוס וחייכתי. הוא הוריד ממני גם את התחתונים והחזייה. נשארתי ערומה לגמרי ומעלי שוכב 'ידיד' שלי, ערום גם הוא. אני חושבת שברגעים הבאים הוא הרגיש קצת יותר בטוח בעצמו כי הוא עשה דברים בלי לבקש רשות. נשכבתי על הבטן והוא העביר את אצבעותיו על גבי, לאט ובעדינות מעביר אותם על התחת ויורד עוד קצת למטה, לרגליים מלטף כל אזור בגוף, אז התהפכתי על גבי, מצחקקת קלות. מפה זה כבר היה עם הלשון, הוא עלה למעלה, לעזור הטבור עולה עוד קצת למעלה. הוא התעכב מאוד על השדיים, מעביר את לשונו על קצה פיטמתי, מעביר את אצבעותיו בעדינות על כל השד ואז מתחיל ללטף אותו בלשון רטובה, מדגדג קלות את השדיים. התחלתי לצחוק, מתפתלת, אבל הוא בשלו, מדגדג, מלקק, מלטף. כאשר הוא חדר לתוכי, גופו מתאחד עם שלי ושלי עם שלו הוא נצמד אלי, מדביק לי נשיקה ארוכה. הוא העביר את אצבעותיו שוב על שדיי, מגרגר מעט ומחייך.

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום ShaniGR וברוכה

הבאה.
דרך נאה לסיים "יום לא מוצלח."

למעלה